Laurette, după ce Marian Tătic, bărbatul care a bătut-o în camera de hotel, a fost condamnat la închisoare: "A crezut că poate să scape dacă mă denigrează". Câți bani îi datorează vedetei

 Dumba Gabriela
.

Laurette a avut o primă reacție după ce Marian Tătic, bărbatul care a agresat-o într-un hotel din Centrul Vechi, a fost condamnat la închisoare. Marian Tătic a primit doi ani și șase luni de închisoare, și va trebui să-i achite lui Laurette suma de 7.000 de euro, daune morale. Laurette nu poate să fie decât fericită că justiția i-a făcut dreptate.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Inițial, Marian Tătic a primit o pedeapsă de trei ani și opt luni de închisoare cu executare, și a fost obligat de instanță să îi plătească vedetei suma de 13.000 de euro daune morale. Afaceristul a făcut, însă, apel la decizia magistraților și astfel i s-a redus pedeapsa.

34-134-1

Laurette, după ce Marian Tătic, bărbatul care a bătut-o în camera de hotel, a fost condamnat la închisoare

Laurette Attindehou a fost în centrul unui scandal monstru în 2021, atunci când a acceptat să se întâlnească cu Marian Tătic, la un hotel din Centrul Vechi. Omul de afaceri îi făcea curte lui Laurette, iar aceasta, după o despărțire de Magaye Gueye (fotbalistul cu care este și azi împreună), a decis să încerce să înceapă o nouă poveste de dragoste cu el.

Ulterior, Laurette a mers la Poliție și l-a acuzat pe Marian Tătic că a sechestrat-o și a agresat-o în camera de hotel. Laurette a pus la dispoziția anchetatorilor și imagini din timpul conflictului fizic cu agresorul, care a luat-o de păr și a târât-o pe podea, lovind-o cu bestialitate.

Judecătorii au decis, zilele trecute, că Marian Tătic va executa o pedeapsă de doar 2 ani și șase luni de închisoare. A fost scăzută și suma pe care agresorul va trebui să o achite victimei sale și care se ridică la 7.000 de euro, daune morale. De asemenea, agresorul trebuie să stea la o distanță mai mare de 150 de metri de victima sa, după ieșirea din închisoare. 

„Orice persoană care comite astfel de fapte, în orice condiții, va fi pedepsit. Cu atât mai mult în cazul meu, s-a văzut că tot ceea ce a spus inculpatul și a fost preluat de către presă, a fost o mare minciună. Inculpatul a crezut că poate să scape dacă mă denigrează pe mine. Orice femeie, în orice situație, dacă este victima unei agresiuni fizice, violență sau alte loviri de orice fel, sfatul meu este să apeleze la organele de poliție și justiție', a declarat Laurette pentru Click!

Citește și: Jorge, descalificat de la Survivor All Stars: „Jumătate din sufletul meu plânge, pentru că nu aşa mă aşteptam să plec a doua oară'

Citește și: Cine este Florica Boboi de la Insula de 1 milion. A câștigat sezonul 10 Chefi la Cuțite

Ce s-a întâmplat, concret, între Laurette și Marian Tătic

După ce a apărut în presă scandalul în care era implicată Laurette, anumite zvonuri aminteau că ea s-ar fi întâlnit cu Marian Tătic pentru a întreține relații intime și pentru că nu ar fi primit suma dorită, a sărit la bătaie. Cearta a degenerat într-un scandal uriaș cu pumni și picioare. Laurette a explicat atunci detaliat ce s-a întâmplat în noaptea în care a fost bătută crunt. 

„Încă sunt în stare de șoc. Mulțumesc Poliției și lui Dumnezeu. Lăsând la o parte motivul pentru care m-am întâlnit cu el acolo, cineva încearcă să îmi facă rău. A reușit până la un anumit punct să mă facă să cad în această capcană.

Este o capcană pentru că nu este prima dată când cineva ia legătura cu mine, ca să mă întâlnesc cu cineva să mi se facă o imagine care nu are legătură cu modul în care eu sunt în realitate. Am căzut în capcană. Nu este adevărat că îl cunoșteam de câteva zile, acest domn îmi trimitea mesaje din luna ianuarie.

O să pun la dispoziția organelor judiciare toate mesajele lui din luna ianuarie, când a început să îmi scrie foarte insistent. Ne-am întâlnit cu două zile mai înainte, dar s-a comportat foarte frumos. Tot ce am făcut a fost să ies din mâinile agresorului. Dacă nu venea Poliția cu două minute înainte', spunea Laurette, la XNS, la Antena Stars.

La rândul său, Marian Tătic spunea la vremea aceea că s-ar fi întâlnit cu Laurette să întrețină raporturi sexuale contracost.

S-au scris foarte multe neadevăruri. Noi vorbisem cu o seară înainte la restaurant. Mi-a spus că îi plac surprizele și că trebuie să-i cumpăr ceva de la Victoria Secrets, s-a și exprimat de unde. A doua zi m-am dus acolo, i-am cumpărat ce a vrut ea. Între timp, s-a răzgândit, a vrut ceva mult mai scump, de vreo 600 de lei. Mai exact un body, de culoare roșie. Totul se poate proba, pot merge acolo și să solicit bonul. Am tot, poze pe telefon, cu mărimea, tot ce mi-a scris ea. Apoi, pe seară urma să ne vedem undeva. Eu am invitat-o undeva, dar ea a ales hotelul respectiv, pe care eu nu-l știam. M-a chemat acolo. Cum am ajuns, a trimis pe cineva, m-a luat de jos, a închis ușa jos la hotel, apoi și la cameră.

Cineva ne-a adus două pahare, că am luat și o sticlă de vin. Ea stătea pe pat, vorbea la telefon, că mi-a spus că are o relație cu un fotbalist de la Dinamo. Ea era pe pat, i-am arătat body-ul, s-a schimbat. Eu plătesc proba cu detectorul de minciuni și dacă eu nu am făcut s#@ normal și oral cu acordul ei, dau în scris, mă duc 200 de ani la pușcărie. Mi-a zis că pentru s#@ anal nu e pregătită, că rămâne pe data viitoare', a declarat Marian Tătic pentru CANCAN.RO.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton