Laurette revine la Splash! Vedete la apă, de la Antena 1, după aproape 10 ani: „Nu am învins complet frica”

 Borcilă Andreea
.

Laurette revine la Splash! Vedete la apă, de la Antena 1, după aproape 10 ani. Bruneta are experiență în ceea ce privește participarea la reality-show, însă chiar și așa, vedeta recunoaște că nu și-a învins nici până acum fobia de apă. Fosta asistentă tv s-a întors special în România pentru a onora invitația la emisiune. Iată ce a declarat Laurette!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Laurette Atindehou este doar unul dintre concurenții celui mai așteptat reality-show de la Antena 1. Emisiunea Splash! Vedete la apă va fi prezentată de Răzvan Fodor, Monica Bîrlădeanu, Ramona Olaru, Romică Țociu și Paula Chirilă. Primele ediții vor fi difuzate joi și vineri, 11 şi 12 august, de la ora 20:30, dar și în weekendul 13-14 august, de la ora 20:00.

laurette-2laurette-2

Laurette a revenit la emisiunea Splash! Vedete la apă, după o pauză de aproape zece ani. Vedeta recunoaște că încă nu și-a vindecat frica de apă. Iată declarațiile fostei asistente tv!

Citește și: Decizia instanței în procesul dintre Laurette și bărbatul care a bătut-o în camera de hotel:”Eu îl vedeam ca pe un posibil iubit…”

Citește și: Laurette a fost cerută în căsătorie de fotbalistul Magaye Gueye:”Iubesc și mă simt iubită”

Citește și: Cum a început povestea de dragoste dintre Maria Ciobanu și Ion Dolănescu și de ce s-au despărțit:”Niciodată n-am suportat ca omul cu care împart patul să mă lovească”

Citește și: Cum a devenit Vasile Pavel, alias Digudai, actor. A debutat în „Soldații. Poveste din Ferentari” și a ajuns la cele mai mari festivaluri din lume:„Toți râdeau, nu credea nimeni'

Laurette revine la Splash! Vedete la apă, de la Antena 1

Bruneta a revenit, după aproape un deceniu, la emisiunea Splash! Vedete la apă, de la Antena 1, care va avea premiera joi, 11 august. Într-un interviu pentru Impact, vedeta tv a povestit că încă nu și-a vindecat fobia de apă, însă are încredere că totul va fi bine.

„Nu am o relație bună cu apa nici astăzi! Poate doar emisiunea asta să mai fi ajutat un pic! Fiindcă și data trecută, la prima ediție, și la cea din acest an, care urmează a fi prezentată curând pe micile noastre ecrane, am avut parte de niște antrenori foarte buni. Faptul că am intrat pe mâna lor mi-a dat multă încredere că pot negocia relația mea cu apa. Chiar și în momentele în care a trebuit să execut săirturi destul de dificile pentru mine și experiența mea de înotător. Dar, una peste alta, nu mi-e rușine să recunosc că nu am învins complet frica de apă nici până la vârsta asta', a declarat ea.

Laurette: „Am revenit special în România pentru a onora invitația'

Fosta asistentă tv a avut parte de un moment în copilărie care a marcat-o, fiind motivul principal pentru care vedetei îi este frică de apă.

„Când eram mai mică, pe la 10 sau 11 ani, mă aflam în vacanța de vară la bunici. Și am mers împreună cu alți copii la scăldat. Apele Buzăului nu au fost deloc prietenoase cu mine și nu știu nici până azi cum m-am salvat de la înec. Nici nu vreau să-mi amintesc acele momente. Într-un fel, coșmarul acela m-a urmărit până astăzi!', a mai explicat ea, pentru sursa citată.

„Anul acesta sigur nu voi ajunge pe Litoral. Și nu din cauza fircii mele față de apă! Pur și simplu, din lipsă de timp! Am intrat și continui să intru să mă bălăcesc în apa mării sau în piscină, pe diverse meridian ale lumii. Mai ales de când a crescut și fiica mea, Serena!', a precizat ea.

„Vă spun cu sinceritate că am revenit special în România pentru a onora invitația ce mi s-a făcut de a participa iar la emisiune. Nu a fost vorba despre bani, în cazul meu, deși toți cei pe care-i veți vedea la televizor sunt plătiți pentru munca lor, ci în primul rând fiindcă am o relație foarte bună cu producătorii showului!', a fost mesajul lui Laurette.

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton