Lavinia Miloșovici, confesiune dureroasă la 16 ani de la pierderea fetiței ei, care s-a stins din viață din cauza unei boli a sistemului nervos: "Și-a dorit să nu se mai chinuie, să nu ne mai chinuie nici pe noi. Toată suferința pe care a îndurat-o, toată viața ei prin spitale..."

 Oana Pantazi
.

Lavinia Miloșovici a trăit în urmă cu 16 ani o dramă imensă – primul ei copil, o fetiță, a încetat din viață din cauza unei boli a sistemului nervos. Cu 19 medalii mondiale și olimpice în palmares, Lavinia Miloșovici este una dintre cele mai titrate gimnaste românce, un exemplu de ambiție și talent. Viața de sportivă a fost grea și în egală măsură plină de satisfacții, iar azi reputata gimnastă are o familie minunată. Din nefericire, au avut parte și de momente dureroase, atunci când și-au pierdut primul copil.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MAI GRATIS, AICI!

La 47 de ani, după o carieră prodigioasă, Lavinia Miloșovici se mândrește cu o familie pe măsură. E căsătorită cu un ofițer de poliție, care în copilărie i-a fost coleg de grădiniță. Chiar dacă viața i-a despărțit aproape două decenii s-au regăsit și și-au format o familie frumoasă. Cei doi copii ai cuplului fac sport, de asemenea, moștenind talentul și ambiția mamei lor. Chiar dacă familia lor pare completă, puțini știu că primul copil al cuplului, o fetiță, s-a stins din viață din cauza unei boli a sistemului nervos…

322374_260014757367025_2073625598_o322374_260014757367025_2073625598_o

Lavinia Miloșovici și soțul ei s-au cunoscut soțul pe când erau la grădiniță

Viața de gimnast vine la pachet cu multă muncă și cu multe renunțări, atunci când vrei să faci performanță, așadar pentru Lavinia Miloșovici copilăria și adolescența nu au fost fost ușoare. Efortul și ambiția, dublate de talent, au dus-o nu o dată pe cea mai înaltă treaptă a podiumului, iar asta i-a adus cea mai mare satisfacție. Sportiva a avut noroc să-și găsească sufletul-pereche chiar în orașul pe care l-a părăsit încă din copilărie pentru a se antrena la Deva. 16 ani mai târziu de la întâlnirea cu cel ce avea să-i devină soț, a revenit acasă și a rămas împreună cu băiețelul care o ncăjea pe când erau la grădiniță. Azi, Cosmin Vânătu, soțul gimnastei, este ofițer de poliție. Cei doi au doi băieți împreună – Cosmin și Andrei, în vârstă de 12 și, respectiv, 8 ani, care sunt pasionați de fotbal.

Citește și: Corina Caragea s-a lovit de prejudecăți din cauza frumuseții: „Am fost mereu o amenințare pentru femei și un ciorchine de struguri acri pentru mulți bărbați care nu au ajuns la mine. Trebuia să muncesc dublu ca să arăt că…' / EXCLUSIV

Citește și: Mihai Petre nu regretă că a renunțat la karate, în favoarea dansului: „Așa probabil că nu aș fi făcut televiziune, nu m-aș fi întâlnit cu Elwira, cu siguranță. Când am început, nu era aceeași situație…'. Părinții i-au fost alături necondiționat / EXCLUSIV

„Cu Cosmin am fost prietenă da la grădiniță. La 6 ani am plecat la Deva și i-am lăsat libertate să facă ce vrea timp de 16 ani (râde). La grădiniță eram mereu împreună. Am și un semn de la el, când alergam și m-am dat cu capul de chiuvetă, că voia să ma prindă. Atunci mi-am spart capul, zice că m-a însemnat pentru viitor (râde).  După 16 ani ne-am întâlnit. Atunci când au plecat, bunicii lui m-au rugat să nu-l uit niciodată și n-am făcut-o”, a spus Lavinia Miloșovici într-un interviu pentru unica.ro.

Lavinia Miloșovici și-a pierdut primul copil: „A murit în brațele mele”

Anul 2008 a fost unul de cumpănă pentru Lavinia Miloșovici și soțul ei. Atunci și-au pierdut primul copil, o fetiță, care se numea Denisa Florentina. Miucța a încetat din viață din cauza unei boli a sistemului nervos.

„Înainte de a se întâmple tragedia cu Deni, noi am fost nași la Lugoj. Fetița rămăsese cu soacra acasă. Înainte de a pleca era foarte bine, veselă, sănătoasă. Am plecat liniștită, iar la biserică am avut niște semne. Ascultam slujba și mi s-a făcut rău, am leșinat în biserică. La 4 dimineața, când am ajuns acasă, fata era ok, dormea, iar la 8 a venit soacra să-mi spună că nu e bine, nu mai respira. Am scuturat-o, i-am făcut respirație gură la gură, am întors-o cu capul în jos, dar nu-și mai revenea. A murit în brațele mele chiar dacă am chemat salvarea imediat.

Nu știu dacă a fost ghinion că am fost la Lugoj, nu la Timișoara. Salvarea îi pusese oxigen, s-a uitat în ochii mei ca și cum mi-ar fi spus să o las să se ducă. Am ajuns cu ea la spital și n-au mai avut ce să-i facă. I-au făcut o injecție în inimă, dar degeaba”, a mai povestit Lavinia Miloșovici.

Marea gimnastă a mărturisit că, oarecum fel, se așteptau ca Denisa să nu aibă prea multe șanse la viață, mai ales că fuseseră avertizați de medici, și așa s-a și întâmplat.

„Am fost, într-un fel, pregătită. Denisa a fost foarte bolnavă și mulți medici ne-au spus că nu va avea șansă să ajungă foarte mare, ca vârstă. Mi-au spus că se poate întâmpla în orice moment. Am fost împăcată cu mine, am făcut tot ce am putut, m-am dus peste tot cu ea.  Nu vreau să par rea, dar toată suferința pe care a îndurat-o, toată viața ei prin spitale, suferința ei, nu a fost o viață ok. Deni și-a dorit să nu se mai chinuie, să nu ne mai chinuie nici pe noi. Timpul le rezolvă pe toate”, a mai spus Lavinia Miloșovici pentru sursa citată.

Lavinia Miloșovici: „Copiii mei fac amândoi fotbal”

Acum, cei doi părinți își îndreaptă atenția asupra celor doi băieți, care le calcă pe urme în privința pasiunii pentru sport.

„Cred că au moștenit talentul meu, voința. Muncesc foarte mult amândoi. Cel mare are antrenamente zilnic, în weekenduri are meciuri. Au luat bunătatea de la mine și de la Cosmin, că și el a fost sportiv, chiar dacă părinții nu l-au lăsat să facă performanță”.

Lavinia este o mamă extrem de dedicată și, în egală măsură ocupată și, după câte povestește, abia-i ajunge ziua să se ocupe de gospodărie și de copii.

„Zilele sunt pline pentru mine, doar trei ore le am, cât de cât, libere. Vin acasă după ce duc copiii la școală, fac treabă, mă duc la cumpărături. Vin copiii de la școală, fac mâncare, teme și antrenamente.  Suntem plecați de la 4 la 8 seara. Copiii mei fac amândoi fotbal și sunt la echipe diferite”, a mai spus fosta gimnastă pentru unica.ro.


 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton