Lavinia Petrea a împlinit 42 de ani: "Ziua mea mă găsește exact cum îmi doream". Cum sărbătorește și ce cadou își dorește știrista Pro TV

 Dumba Gabriela
.

Lavinia Petrea a împlinit 42 de ani pe 10 iulie și a sărbătorit în vacanță, în Italia, ca în fiecare an, împreună cu soțul și cei trei copii ai lor. Știrista de la Pro TV a postat pe rețelele de socializare și un mesaj prin care dezvăluie care este cadoul pe care și-l dorește de ziua ei.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI

Lavinia Petrea pleacă în fiecare an, de ziua ei, în străinătate cu familia, cea mai frumoasă companie pentru ea. Jurnalista de la Pro TV se declară o femeie împlinită și se bucură acum de tot ceea ce visa cândva. O carieră solidă, un soț iubitor și copii sănătoși, altfel că nu-și mai poate dori nimic pentru ea. De ziua ei, însă, Lavinia și-a îndreptat atenția spre cei mai puțin norocoși.

349947916_3455909274728142_4734796145632540886_n349947916_3455909274728142_4734796145632540886_n

Ce-și dorește Lavinia Petrea de ziua ei

Înconjurată de cele mai dragi ființe din viața ei, soțul și cei trei copii, Lavinia Petrea este o familie fericită, care are tot ce a visat câdva. Anul acesta, știrista Pro TV a avut și o rugăminte pentru cei peste 100.000 de fani de pe Instagram, îndemnându-i să susțină un demers nobil.

„Ziua mea este mâine (n.r. pe 10 iulie) și mă găsește exact cum îmi doream. Dar e ceva ce îmi doresc de ziua mea. Să știu că cei 12 copii care se află într-un orfelinat, în sectorul 5, vor ajunge într-o casă de tip familial. Dacă dorești să îmi oferi în mic dar de ziua mea, poți să o faci și așa', este mesajul Laviniei, însoțit de o poză splendidă, în care este încojurată de cei trei copilași ai ei.

„De câțiva ani încoace când mă întrebau soțul meu, ai mei, prietenii mei, colegii mei, ce îmi doresc de ziua mea nu știam ce să le spun pentru că nu era ceva material pe care să-l pot numi că mi-l doresc de ziua mea! Dumnezeu mi-a dat tot ce îmi doream și sunt recunoscătoare! Am o familie minunată, o meserie de care sunt și pasionată, iubesc și sunt iubită și suntem sănătoși!

Anul acesta știu exact ce să cer! Și vreau să spun aici în gura mare' că de ziua mea, vreau un altfel de cadou: o casă cât ACASĂ pentru 12 copii cu nevoi speciale, care nu au pe nimeni și care au nevoie de un loc adaptat lor. Ajută-mă să le ofer un ACASĂ celor 12 copii din sectorul 5, cate sunt acum într-un orfelinat! Ei au luptat destul, încă de la naștere. E timpul să se bucure de un loc adaptat nevoilor lor. Ce zici? Mă ajuți să-mi îndeplinesc această dorință de ziua mea? În loc de o floare poți dona pentru Acasă!„, a scris Lavinia Petrea și pe Facebook.

Într-o altă imagine, prezentatoarea știrilor PRO TV apare la plimbare, ținută în brațe de soțul ei, și trebuie să recunoaștem că Lavinia arată ca o puștoaică, deși a trecut prin trei nașteri. A purtat un top, pantaloni scurți, un coșuleț din rafie și părul strâns în coc. Atât de simplu, atât de șic!

Citește și: Cum se înțeleg Lavinia Petrea și procurorul Romulus Varga, după 9 ani de căsnicie: „În fiecare an, câteva zile le avem doar pentru noi'

Citește și: Ce dietă ține Lavinia Petrea. A renunțat la carbohidrați și lactate:„După 40 de ani, metabolismul meu a început să fie mai…’

Citește și: Cum au sărbătorit Lavinia Petrea și soțul ei, Romulus Varga, cei 8 ani de căsnicie: „De data asta nu…’

Cine este soțul Laviniei Petrea și cum s-au cunoscut

Lavinia Petrea și Romulus Dan Varga au împlinit 10 ani de căsnicie anul acesta, pe 6 iunie, iar povestea lor de dragoste a fost binecuvântată cu trei copii superbi: Mathias (9 ani), Klara (7 ani) și Karin (5 ani). Lavinia nu și-a expus foarte mult relația, mai ales că partenerul ei are o meserie care impune discreție. Romulus Varga este cu 6 ani mai mare decât Lavinia și este procuror în cadrul Secției de Urmărire Penală și Criminalistică a Parchetului General.

Vedeta și-a cunoscut sufletul-pereche prin prisma meseriei. S-au întâlnit după un an, de ziua ei, fără ca el să știe acest lucru. Relația lor a fost complicată la început, dar cu timpul lucrurile s-au așezat.

Prima dată l-am întâlnit în cadrul unei întrevederi organizate de șeful lui la acea vreme, o întâlnire informală. După aproape un an ne-am revăzut, chiar de ziua mea, în iulie, dar el nu știa acest detaliu. Nu a fost nici atunci o întâlnire romantică, dar știam amândoi că ne îndrăgostiserăm unul de celălalt. În toamnă am avut prima întâlnire, ne-am văzut la un ceai și am povestit ore întregi„, declara Lavinia Petrea pentru VIVA!.

Într-un interviu mai vechi, Lavinia Petrea a vorbit la superlativ despre soțul ei:

„Pentru mine este perfect'. Întrebată dacă îl știa datorită cazurilor celebre de care s-a ocupat, Lavinia a răspuns: „Îi știam numele, dar nu știam și cum arată. Am fost foarte surprinsă atunci când ne-am cunoscut și am constat că e tânăr și frumos. (râde). Îmi imaginam că are mult mai mulți ani și umblă într-un costum bătrânicios. Nici nu știu de ce'.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton