Lavinia Petrea explică de ce a locuit timp de opt ani cu chirie, împreună cu soțul și cei trei copii: "A fost un proces puțin mai îndelungat. Îmi era teamă că o să ne mutăm și..."

 Dumba Gabriela
.

Lavinia Petrea a locuit timp de opt ani cu chirie, împreună cu soțul și cei trei copii ai lor și abia de curând s-au mutat în casa lor. Și nu pentru că nu și-ar fi permis o casă a lor, ci altul a fost motivul pentru care au ales să rămână în casa altcuiva, deși veniseră în viața lor trei copii. Lavinia Petrea povestește și cum a fost schimbarea pentru cei mici.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Lavinia Petrea, prezentatoarea știrilor matinale de la Pro TV, este născută în București și de aceea mutarea din casa părinților a venit destul de târziu. Însă nu s-a bucurat prea mult de apartamentul ei de burlăciță pentru că l-a cunoscut pe soțul ei și s-au mutat împreună.

292976657_547276077184678_8587975032458152230_n292976657_547276077184678_8587975032458152230_n

De ce Lavinia Petrea, soțul ei și cei trei copii au locuit timp de 8 ani cu chirie

Lavinia Petrea sărbătorește 10 ani de căsnicie, anul acesta, cu soțul ei, bărbatul căruia i-a dăruit trei copii. S-a îndrăgostit de procurorul Romulus Varga și la scurt timp a aflat că este însărcinată.

'Însă a venit așa la pachet destul de repede cu ceea îmi doream foarte mult de fapt, și anume o familie și copii. În momentul în care am rămas însărcinată și eram împreună cu soțul meu, ne-am dat seama că deși mie îmi plăcea foarte mult și ajunsesem cu acel apartament exact la stadiul dorit de mine și mi se părea așa casa visurilor, ne-am dat seama că trebuie să ne mutăm pentru că nu am fi avut loc. În plus, mi-aș fi dorit să se nască copilul și să crească în primii ani în casa respectivă, nu aș fi vrut să nasc și apoi să mă mut foarte repede', a explicat vedeta Pro Tv.

Imediat după ce a aflat că urmează să devină mamă, Lavinia Petrea nici nu a stat pe gânduri și a dorit ca micuțul să aibă parte de propriul spațiu.

'Uite cum ne-am mutat noi, din două case, a lui și a mea, în una nu chiar a noastră. Ne-am mutat într-un apartament cu chirie. În casa noastră ne-am mutat acum un an. După atâta timp. Primii 8 ani am locuit într-un apartament cu chirie, pe care l-am amenajat așa cum am vrut noi, am căutat ceva în care să putem sta pe termen lung, tocmai pentru a putea face câteva amenajări pe gustul nostru. Ne-a plăcut foarte mult, însă nu mai aveam loc acolo', a povestit prezentatoarea Lavinia Petrea pentru ego.ro.

Citește și: Cum se înțeleg Lavinia Petrea și procurorul Romulus Varga, după 9 ani de căsnicie: „În fiecare an, câteva zile le avem doar pentru noi'

Citește și: Cum au sărbătorit Lavinia Petrea și soțul ei, Romulus Varga, cei 8 ani de căsnicie: „De data asta nu…’

Cum au simțit cei trei copii ai Laviniei Petrea schimbarea casei

Până de curând au stat în apartamentul închiriat, chiar dacă familia s-a mărit și asta deoarece au așteptat să-și construiască casa mult visată.

'Cu trei copii mi-a fost foarte greu să plec de acolo. Îmi era teamă că o să ne mutăm și copiii o să zică că vor acasă, să întrebe când mergem acasă. Dar a fost un proces puțin mai îndelungat, am participat în primele faze ale proiectului, ale casei, iar copiii au participat și au fost implicați în amenajare, iar atunci a fost trecerea mai firească, mai lină. Au putut să facă alegeri pentru camerele lor și le-a plăcut și le place foarte mult casa în care locuim', a mai completat Lavinia Petrea.

Lavinia Petrea dezvăluia în premieră, pentru VIVA!, cum și-a întâlnit sufletul-pereche, ne-a vorbit despre cei trei copii ai lor, dar și despre felul în care reușesc să împace viața profesională cu cea personală.

„Prima dată l-am întâlnit în cadrul unei întrevederi organizate de șeful lui la acea vreme, o întâlnire informală. După aproape un an ne-am revăzut, chiar de ziua mea, în iulie, dar el nu știa acest detaliu. Nu a fost nici atunci o întâlnire romantică, dar știam amândoi că ne îndrăgostiserăm unul de celălalt. În toamnă am avut prima întâlnire, ne-am văzut la un ceai și am povestit ore întregi.

La început a fost mai dificil, așa că am decis să nu mai discutăm acasă despre știri/dosare. Mă supăram când aflam de la televizor că el se ocupă de un anumit dosar. Nu îmi spune nimic legat de ceea ce face el la muncă și a fost greu de înțeles la început. Acum mi se pare ceva normal. Părinții noștri nu au comentat nimic despre meseriile noastre. A fost foarte clar pentru toată lumea că ne iubim și suntem foarte fericiți, restul nu avea nicio importanță!„, ne spunea Lavinia Petrea.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton