Lavinia Petrea, surprinsă de fiica sa. Ce i-a spus Karin lui Neti Sandu. „S-a uitat la ea, i-a admirat bijuteriile, s-a uitat la ținuta ei și i-a spus..."

.

Copiii Laviniei Petrea nu au o pasiune pentru televiziune. Klara cântă și compune piese, Mathias e fascinat de lego și construiește respectând planurile, iar Karin are o slăbiciune pentru modă, iar de curând i-a analizat ținuta lui Neti Sandu. Vedeta recunoaște că îi lasă să își găsească drumul și nu îi influențează în niciun fel.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI

Lavinia Petrea și soțul său au, însă, grijă să le ofere o anumită educație financiară copiilor și fiecare are de acum și un cont. Știrista de la PRO TV e căsătorită de 10 ani cu procurorul Romulus Varga. Vedeta recunoștea că își admiră soțul pentru naturalețea de care dă dovadă.

lavinia-petrea-33lavinia-petrea-33

Lavinia Petrea și soțul său le-au deschis deja copiilor câte un cont

Lavinia Petrea și partenerul ei de viață își pregătesc de acum copiii pentru viitor. Le-au asigurat un cont care va avea o anumită destinație la un moment dat și îi obișnuiesc de mici să prețuiască valoarea banilor.

„N-am decis neapărat ce se va întâmpla cu banii respectivi, însă da, fiecare are un cont cu o sumă care să se adune acolo cât și cum se poate. Încercăm să le oferim și educație financiară copiilor. Cred că e foarte important', a spus Lavinia Petrea, pentru Unica.ro.

Lavinia Petrea își obișnuiește de mici copiii cu banii și cumpărăturile

Vedeta își însoțește copiii la cumpărături, îi lasă să achiziționeze ce au nevoie și să plătească. Mathias are 9 ani și 8 luni, Klara 7 ani jumate și Karin va împlini 6 ani luna viitoare.

„Acum fiecare are portofelul lui și-și adună acolo bani și e foarte amuzant că, atunci când mai spun că își doresc ceva, zic: ‘OK, mergem la magazin. Inclusiv dacă vor să-și ia o gustare cum spun ei și eu consider că nu-i momentul sau că e suficient sau că n-ar trebui să mai mănânce nu știu ce, mergem și stau acolo minute întregi și se uită și întreabă: ‘asta cât costă? Recent, Klara și Karin au vrut să facă treaba asta și am mers cu ele la magazin. Klara și-a luat o pungă mică de ceva, i-a luat și lui Karin, tot așa a pus-o să-și aleagă ceva mic și în drum spre casa de marcat am luat și eu câteva lucruri. Și Klara îmi zice: ‘ți le plătești! ‘Sigur, Klara, fiecare este cu propriile cumpărături. Le las acolo la casă să plătească, să primească restul', a spus Lavinia Petrea.

Lavinia Petrea evită să își îndrepte copiii către televiziune

Știrista caută să își observe copiii și să afle înclinația fiecăruia. Nu a încercat până acum să îi apropie de televiziune.

„Nu simt neapărat lucrul ăsta, nici nu vreau să-i încurajez eu în direcția asta (n.r. legat de televiziune). Nu-i influențez sub nicio formă, dar e foarte interesant să-i observ pe fiecare și să văd de ce e atras și cum fiecare are propriile calități, înclinații foarte diferite de frați'.

Citește și: Crina Matei, despre viata de mamă, după ce în urmă cu doi ani a adoptat o fetiță: „E o minune, un dar de la Dumnezeu. M-a facut conștientă că trebuie să ne concentrăm pe lucrurile bune şi luminoase din viața noastră”

Citește și: Adela Popescu revine în televiziune. Ce spune despre proiectele pe care urmează să le aibă: „Mă simt foarte bine în pielea mea și mi se pare că știu foarte bine cine sunt și ce pot să ofer”

Citește și: 'Un bombardier acuzat de viol, hărțuire, trafic de persoane și așa mai departe, care intră și el pe scenă. Și este aplaudat…' Adriana Bahmuțeanu trage un semnal de alarmă, după ce Andrew Tate a urcat pe scenă la 'Beach, please!' și a fost aplaudat de public / EXCLUSIV

Citește și: Oana Roman își crește singură fiica și susține că nu are pe nimeni să o ajute: „Nici măcar familie nu am și nu mă pot baza pe nimeni, și ea se bazează doar pe mine pentru că nu are pe altcineva”

Citește și: Zanni dezvăluie de la ce a pornit, de fapt, conflictul cu Cristi Mitrea: „Are ceva personal cu mine, pentru că i-am cucerit una dintre partenerele de viață, care…”. Ce spune despre rivalitatea cu Iancu Sterp și în ce relații au rămas după Survivor/ EXCLUSIV

Karin a ținut să îi analizeze ținuta lui Neti Sandu

Karin o surprinde pe vedetă cu pasiunea ei pentru fashion. Recent, a fost fascinată de pantofii lui Neti Sandu și a ținut să îi spună că e îmbrăcată potrivit.

„Spre exemplu, cea mai mică este foarte atrasă de partea de fashion. De când era foarte mică își alege singură hainele. Nu e nimic pus întâmplător pe ea, îmi dă tot felul de replici, mă întreabă. Ar fi pus mâna pe cămașa ta și ar fi zis: ‘ce fină e, dar din ce este? Ți-ar fi spus dacă te-ai îmbrăcat potrivit sau nu. Am adus-o o dată la serviciu în zona de garderobă și la machiaj, era și Neti acolo și a vrut să vadă la garderobă zona de pantofi a lui Neti, care este spectaculoasă cu adevărat. Sunt aranjate pe culori, pe modele și a fost fascinată de pantofii lui Neti și tot o întreba tot felul de lucruri. S-a uitat la ea, i-a admirat bijuteriile, s-a uitat la ținuta ei și i-a spus: ‘ești îmbrăcată potrivit', mai spune Lavinia Petrea.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton