Lavinia Pîrva a purtat o rochie animal print, super mulată, la Petrecerea VIVA! 2023. Nu a fost însoțită de Ștefan Bănică

 Raiciu Adriana
.

Lavinia Pîrva a purtat o rochie animal print la Petrecerea VIVA! 2023. Petrecerea VIVA! 2023 – „The Movie Night’ – a fost un real succes. Evenimentul de tradiție, ajuns anul acesta la cea de-a 24-a ediție, a avut loc într-un cadru special – Face Forest – iar vedetele și-au făcut apariția, rând pe rând, singure sau însoțite. Una dintre aparițiile spectaculoase de seara trecută a fost Lavinia Pîrva. Iată ce ținută a purtat aceasta!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Miecuri seară, 7 iunie 2023, vedetele au participat la cel mai așteptat eveniment monden al anului – Petrecerea VIVA!. Și pentru că ediția glam de anul acesta se numește „The Movie Night', iar dress code-ul este Like a Movie Star, ne-am așteptat ca invitații noștri să deflieze pe covorul roșu în ținute cu adevărat spectaculoase și… se pare că nu ne-au dezamăgit!

lavinia-pirvalavinia-pirva

Citește și: Lidia Roba, sora Danei Roba, noi detalii despre starea ei de sănătate, după ce a fost operată pe creier: „Vă rog să NU veniți în vizită, medicii au interzis total acest lucru’

Citește și: Cum se simte Xonia și ce dietă ține, după ce a avut grave probleme de sănătate din cauza unei boli autoimune: 'Nu îmi doresc să se confrunte nimeni cu așa ceva…'

Citește și: Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău, prima apariție împreună, la VIVA! Party 2023!

Citește și: Cum se descurcă Feli Donose în rolul de mamă singură după ce s-a despărțit de Cătălin, tatăl fiicei sale: „Nu am crezut că o sa fac asta vreodată'

Lavinia Pîrva a purtat o rochie animal print la Petrecerea VIVA! 2023

Lavinia Pîrva, în vârstă de 38 de ani, și-a făcut apariția la Petrecerea VIVA! 2023 într-o ținută cu adevărat spectaculoasă. Îndrăgita vedetă a optat pentru o rochie midi, de tip animal print, cu un decolteu amețitor, dar care i-a pus în valoare extrem de bine silueta mult lucrată la sală. La această ținută, soția lui Ștefan Bănică a decis să asorteze o pereche de sandale de culoare neagră, dar și o geantă de tip clutch.

În ceea ce privește make-up-ul, aceasta a ales un look cât mai natural, iar părul și l-a lăsat desprins, doar îndreptat, însă toate privirile au fost clar ațintite asupra ei, mai ales că participe destul de rar la evenimente mondene.

Pe contul său de socializare, artista a postat și o fotografie de la petrecere, iar fanii au apreciat-o imediat. Ba chiar mai mult, i-au făcut și complimente.

„Ești superbă/ Frumoasă/ Arăți excelent în această rochie”, au fost doar câteva dintre comentariile lăsate de internauți la ultima fotografie postată de Lavinia Pîrva.

Mulțumim tuturor celor care ne-au susținut în organizarea acestui eveniment grandios:

Sponsori: PANDORA, JTI, MAGNAPHARM cu brandurile Forcapil si Bio Oil, Dr Fiterman, Herbalife, Disney + 

Parteneri: Alexandrion Group cu brandurile Alexandrion Flavours, Brancoveanu, Hendricks, Byzantium si Bottega.

Sursa foto: Viva!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton