Lavinia Pîrva, apariție provocatoare pe internet, la 39 de ani: "Superbă și sexy!"

 Dumba Gabriela
.

Lavinia Pîrva este din ce în ce mai provocatoare pe internet și, la 39 de ani, postează fotografii îndrăznețe pe rețelele de socializare, spre bucuria fanilor. Soția lui Ștefan Bănică este asaltată de inimioare și declarații de dragoste și se pare că este încântată de reacțiile primite, date fiind aparițiile sale sexy.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Lavinia Pîrva a reușit să dea jos cele 30 de kilograme acumulate în sarcină și de atunci nu mai contenește în a-și arăta formele perfecte, pe rețelele de socializare. Mândră de reușita sa, soția lui Ștefan Bănică pozează în lenjerie intimă, costume de baie sau haine de casă foarte sexy, iar bărbații care o urmăresc pe internet sunt cum nu se poate mai fericiți de lucrul acesta.

35353535

Lavinia Pîrva, sexy și provocatoare pe internet

Lavinia Pîrva se află într-o formă de zile mari și drept mărturie stau fotografiile îndrăznețe pe care le postează pe rețelele de socializare. Recent, soția lui Ștefan Bănică a apărut pe Instagram într-o ținută super sexy, de dormit, care i-a dezvăluit decolteul și picioarele suple.

Bărbații care o urmăresc acolo n-au mai contenit cu laudele și declarațiile de dragoste, așa cum era de așteptat și cum Lavinia Pîrva este obișnuită deja.

'Te iubesc!'/ 'Sunteți o frumoasă!'/ 'Superbă și sexy. Pupici dulci. Meriți.'/ 'Ești superbă, Lavinia!', „Bună dimineața, Lavinia scumpă și frumoasă, minunată, drăguță. Multumesc frumos pentru postare. Te iubesc mult! Ești frumoasă și dulce” – sunt doar câteva dintre mesajele transmise de internauți.

Lavinia Pîrva spune că face mult sport și că acesta reprezintă, de fapt, secretul său, căci în privința alimentației nu este cea mai strictă, declarându-se o pofticioasă.

Citește și:Gabriela Cristea a pierdut două sarcini și a făcut șase fertilizări in vitro: „La ultima nu am mai putut, am cedat psihic. I-am zis soțului meu…. A rămas gravidă prima dată la aproape 20 de ani

Citește și:Mihai Bobonete, detalii neștiute de la nunta lui Dani Oțil: „Ne-au dat afară ospătarii!. Actorul i-a dat darul pe card, iar prezentatorul TV și-a cumpărat verigheta cu o sumă infimă

Ce operații estetice are Lavinia Pîrva și cum a slăbit după naștere, 30 de kilograme

Soția lui Ștefan Bănică a apelat la câteva intervenții estetice pentru a estompa semnele trecerii timpului, lucru recunoscut și de ea.

'În general nu simt nevoia să mă justific pentru lucrurile pe care le fac sau pe care nu le fac, deși citesc și aud adesea multe lucruri false la adresa mea. Însă pentru că am primit foarte multe întrebări, mă simt obligată față de oamenii care mă apreciază și sunt alături mine, să explic această schimbare de imagine! În primul rând, nu mi-am făcut și nu am nicio operație estetică! Când va fi nevoie și medicul specialist va considera că trebuie, poate o voi face!

Însă, pentru moment, sunt într-un program de remodelare și rejuvenare facială+corporală, minim invazive! Nu am ascuns acest fapt, le-am facut publice de fiecare dată! În al doilea rând, menționez că tot la indicațiile specialistului, am făcut o remodelare și hidratare de buze, de care sunt foarte mulțumită! Sunt femeie, îmi iubesc corpul și iubesc frumusețea! Consider că a avea grijă de tine este un simț pe care orice femeie ar trebui să îl dețină! Îmi place să mă văd frumoasă și îmi place ca lumea să vadă acealași lucru!', a scris Lavinia pe Instagram, în urmă cu mai mult timp.

Lavinia Pîrva a reușit să piardă și cele aproximativ 30 de kilograme acumulate în timpul sarcinii cu sport și dietă.

„Nu am făcut mare lucru, a venit de la sine. Într-adevăr a fost un pic șocant. Atunci când am fost însărcinată am acumulat mai multe kilograme, dar a fost retenție de apă. După ce am născut, kilogramele s-au dus așa, ușor, ușor, fără să fac eforturi prea mari”, a spus Lavinia Pîrva.

Cântăreața spune că avut o dietă săracă în calorii, dar organizată și bogată în vitamine și nutrienți importanți atât pentru ea, cât și pentru bebeluș.

„Micul dejun: iaurt, fulgi de ovăz, fructe, semințe de in, nucă și scorțișoară. Prânzul: grătar (pește sau un alt tip de carne) și legume (salată sau la grătar). Mișcare: minim 35 – 40 de minute pe zi. Cina: un ceai (detox) și nimic altceva oricât mi-ar fi de greu”, a spus Lavinia.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton