Ce spune Lavinia Pîrva despre gelozia în cuplu, după 11 ani alături de Ștefan Bănică: „Este, fără dar și poate, unul dintre cei mai frumoși bărbați de la noi din țară”

 Dumba Gabriela
.

Ce spune Lavinia Pîrva despre gelozia în cuplu, după 11 ani alături de Ștefan Bănică. Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică sunt împreună de aproape 11 ani și căsătoriți de șapte ani, timp în care au devenit părinții unui băiat. Discreți cu viața personală, cei doi au dezvăluit târziu că sunt împreună și s-au căsătorit în secret, în Bulgaria. Vorbind despre gelozie și având în vedere trecutul de cuceritor al soțului ei, Lavinia Pîrva este mândră că este iubită de „unul dintre cei mai frumoși bărbați din țară”.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică formează unul dintre cele mai discrete cupluri de vedete din showbiz-ul autohton. Cei doi sunt împreună de 10 ani, iar în 2019 au devenit părinții unui băiat, pe nume Alexandru. Artistul mai are doi copii, pe Radu Ștefan, din relația cu Camelia Constantinescu, și pe Violeta din căsătoria cu Andreea Marin.

789789

Ce spune Lavinia Pîrva despre gelozia în cuplu, după 11 ani alături de Ștefan Bănică

Lavinia Pîrva a fost conștientă, atunci când a început o relație cu el, că Ștefan Bănică este un bărbat curtat, așa că gelozia ar fi dăunat grav poveștii lor de dragoste. Astfel, cântăreața și-a propus să aibă încredere în bărbatul iubit și în dragostea lor și a avut de câștigat.

Ștefan este, fără dar și poate, unul dintre cei mai frumoși bărbați de la noi din țară. Acum, vă întreb pe voi! Credeți că am fi avut cum să avem o căsnicie dacă eram geloasă? Cum ar fi fost să stau mereu cu garda sus și să pierd din vedere alte lucruri care ne-au adus astăzi în acest moment, în acest loc, împreună, cu un copil!

Nu sunt o femeie geloasă, dar și datorită comportamentului soțului meu! Niciodată nu m-a făcut să simt ceva ce m-ar fi putut deranja„, a recunoscut Lavinia Pîrva pentru ego.ro.

Lavinia Pîrva recunoaște că a fost afectată de „gura lumii”, dar a învățat, între timp, să nu mai pună la suflet ceea ce spun oamenii care nu o cunosc personal.

„Pentru mine a fost destul de greu în urmă cu ceva ani să văd că sunt foarte des pe prima pagină a ziarelor cu o etichetă care nu era a mea! Nu am simțit niciodată nevoia să mă justific în niciun fel pentru că am realizat de pe atunci că este în zadar! Niciodată nu o să pot să închid gura lumii și presa caută senzaționalul! Am considerat că întotdeauna adevărul o să iasă la iveală dacă trebuie„, a mai spus cântăreața.

Citește și: Cum se înțelege Carmen Trandafir cu fiica ei adolescentă, Ana: „Îi ofer o oarecare libertate controlată. Este educată să nu…’ / EXCLUSIV

Citește și: Ana Porgras, geloasă pe apropierea dintre Zanni și Alexandra Duli la Survivor All Stars: „Nu-i este așa greu să aleagă între mine și ea. Mă doare sufletul…’ / Faimosul a recunoscut că s-au mai întâlnit în trecut

De ce Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică s-au căsătorit în secret

Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică s-au căsătorit în secret în 2017 în Bulgaria, alături de persoanele apropiate. Într-un interviu mai vechi pentru revista VIVA!, cei doi au povestit cum a fost ceremonia, dar au dezvăluit și de ce au ales ca evenimentul să nu aibă loc în România.

„Da, discreţia ne reprezintă pe amândoi, întâmplător sau nu. Iar ceremonia noastră a avut loc într-un loc de poveste, exact unde ne-am dorit. A fost un eveniment aşa cum ne place nouă, iar cel mai important e că am fost înconjuraţi de cei mai apropiaţi prieteni.

Am reuşit să le aducem lacrimi de bucurie pe chip celor din familie, mai cu seamă că tatălui meu i s-a îndeplinit visul de a mă conduce la altar, într-un cadru de poveste', a precizat Lavinia Pîrva, în timp ce Ștefan a declarat:

'A fost exact ceea ce ne-am propus, un eveniment în adevăratul sens al cuvântului, pentru noi, pentru cei dragi, într-un loc superb. Ce ne puteam dori mai mult?!'

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton