Lavinia Pîrva, imagini surprinzătoare din vacanța cu familia în Italia. Cum s-a filmat cu fiul ei și al lui Ștefan Bănică / Fotografii rare cu Alexandru

 Oana Pantazi
.

Lavinia Pîrva, imagini spectaculoase din vacanța cu familia în Italia. La 39 de ani, Lavinia Pîrva arată senzațional și nu a ezitat să-și răsfețe fanii cu fotografii superbe cu ea în costum de baie. Iar bonus au fost imaginile cu adorabilul Alexandru, fiul ei și al lui Ștefan Bănică.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MAI GRATIS, AICI!

Aflați în nordul Sardiniei, în superbul Porto Cervo, Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică petrec momente relaxante într-un cadru de vis alături de fiul lor, Alexandru, în vârstă de 5 ani. Artista a împărtășit cu fanii din social media câteva momente speciale din timpul vacanței, iar aceștia au remarcat imediat ce mult a crescut puștiul.

447495924_18352190416111901_8529086384024947548_n447495924_18352190416111901_8529086384024947548_n

Lavinia Pîrva, imagini spectaculoase din vacanța cu familia în Italia

Stațiune italiană de pe litoral, aflată în nordul Sardiniei, Porto Cervo este centrul principal al Costa Smeralda și are un view care îți taie pur și simplu răsuflarea. Loc desprins parcă dintr-o carte poștală. Deși este una dintre cele mai populare destinații turistice, Sardinia reușește să-și păstreze cumva naturalețea, iar asta i-a convins, cu siguranță, și pe Lavinia și Ștefan când au ales destinația de vacanță.

Citește și: De ce nu a vrut Nicola să-și ia permisul, după ce a făcut școala de șoferi: ‘În București, să mergi cu mașina este crimă. Eu circul mai mult cu metroul, pentru că ajungi…’ Adoră să meargă și cu trenul / EXCLUSIV

Citește și: Andreea Marin, despre trauma suferită de Violeta după despărțirea ei de Ștefan Bănică: „Ce faci cu starea sufletească a unui copil care trece prin divorțul părinților? La noi a fost și unul dur, zgomotos'

„Porto Cervo trebuie savurat. De Porto Cervo trebuie să te bucuri. Nimic nu se compară cu o plimbare liniștită pe aleile înțesate cu mici boutique-uri în care îsi expun viziunea artistică artizani din toata Europa. Este un loc plin de culoare și energie pozitivă!', a scris Lavinia Pîrva pe Instagram.

Artista și-a regalat fanii și cu o mulțime de poze, dar cu siguranță cei mai mulți nu au mai fost atât de atenți la peisaj când au văzut-o pe Lavinia în costum de baie. De altfel, mai în glumă, mai în serios, unii au comentat că Ștefan Bănică trebuie să fie fericit că are o astfel de soție.

Lavinia a postat însă și câteva imagini cu Alexandru, fiul lor. Chiar dacă, așa cum ne-au obișnuit, băiețelului nu i se vede chipul, fanii au remarcat ce mult a crescut puștiul. Cât despre mama lui, la 39 de ani ar putea deveni oricând model de costume de baie…

Ce dietă ține Lavinia Pîrva în vacanță, pentru a-și menține silueta

Lavinia Pîrva a avut dintotdeauna grijă de imaginea ei, iar pe Instagram pozează adesea în costum de baie și ipostaze ce-i pun în evidență trupul tonifiat. Vedeta a recunoscut că nu este deloc ușor să își mențină silueta de model, mai ales după ce a dat naștere fiului ei și al lui Ștefan Bănică.

Lavinia Pîrva este o mămică extrem de sexy și își etalează adesea formele apetisante pe social-media, unde are o comunitate de peste 200 de mii de urmăritori. Vedeta a dezvăluit că nu este deloc ușor să-și mențină silueta, pe care atât de multe femei o admiră. Chiar și în vacanță Lavinia are grijă la siluetă, așa că preferă să consume alimente hipocalorice.

Micul dejun: iaurt, fulgi de ovăz, fructe, seminţe de in, nucă şi scorţişoară. Prânzul: grătar (peşte sau un alt tip de carne) şi legume (salată sau la grătar). Mişcare: minim 35-40 de minute pe zi. Cina: un ceai (detox) şi nimic altceva oricât mi-ar fi de greu’, dezvăluia Lavinia Pîrva acum ceva timp.

Vezi subiectele la proba la matematică la Evaluare Naţională 2024, iar de la ora 13.00, rezolvarea subiectelor la matematică – Evaluare Naţională 2024!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton