Lavinia Pîrva a rămas fără canal de Youtube, după ce alți artiști au depus plângere: "Din păcate, nu am putut să merg mai departe. Nu au fost de acord"

 Dumitrache Laura
.

Lavinia Pîrva trece prin momente dificile pentru orice artist după ce i-a fost închis canalul de Youtube. Soția lui Ștefan Bănică a sperat că totul se va remedia, dar contul i-a fost închis. Artista a dezvăluit că problema a apărut după ce a fost acuzată că a încălcat drepturile de autor.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Lavinia Pîrva este una dintre cele mai apreciate artiste de la noi din țară. Vedeta i-a încântat pe fani cu melodiile sale, iar de-a lungul timpului a reușit să strângă o comunitate mare de oameni care o îndrăgește pentru munca sa. Recent, soția lui Ștefan Bănică a făcut un anunț surprinzător.

lavinia pirvalavinia pirva

Lavinia Pîrva este activă pe rețelele de socializare, unde este urmărită de mii de internauți. De asemenea, vedeta avea canal de Youtube, unde fanii ei aveau oportunitatea de a-i asculta melodiile. Din păcate, bruneta a rămas fără cont de Youtube, deși spune că nu a încălcat nicio regulă.

Citește și: Cum a fost surprinsă Lavinia Pîrva alături de Radu Ștefan și Violeta Bănică. Imagini cu cei trei, din vacanță

Citește și:Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică nu au angajat o bonă pentru fiul lor, Alexandru: „Are voie la tabletă. El nu a învățat încă…'

Citește și:Lidia Buble și Horațiu Nicolau, prima apariție oficială împreună. Au atras toate privirile la nunta Cătălinei Ponor!

Citește și:„Când mama mea a fost diagnosticată cu șapte metastaze… am făcut o criză”. Ana Morodan, dezvăluiri despre dependența de pastile

Lavinia Pîrva a rămas fără canal de Youtube, după ce alți artiști au depus plângere

Lavinia Pîrva se numără printre cele mai apreciate artiste de la noi din țară. Soția lui Ștefan Bănică a reușit să strângă o mare comunitate de oameni în mediul online. Recent, bruneta și-a anunțat fanii că a rămas fără canalul de Youtube, unde a publicat proiectele sale. Lavinia Pîrva susține că nu a încălcat nicio regulă, dar contul de Youtube a fost dezactivat. Chiar și așa, vedeta a subliniat că nu va renunța la muzică și că va căuta alte modalități de a-și împărtăși talentul cu fanii săi.

Hello! Vreau să vă povestesc un lucru care mi s-a întâmplat în ultima perioadă, și anume că am pierdut canalul de Youtube. Canal pentru care am muncit destul de mult, iar lucrul acesta s-a întâmplat pentru faptul că am ales să cânt niște cover-uri ale unor piese sârbești. Eu, fiind din Timișoara, crescând cu muzica asta, mi-a făcut plăcere să am astfel de muzică în repertoriu. Dar, din păcate, nu am putut să merg cu proiectul ăsta mai departe, deoarece producătorii și compozitorii piesei nu au fost de acord, astfel încât au ales să închidă canalul, deși eu le-am oferit, bineînțeles, monetizarea și am trecut drepturile autorilor. Dar, pur și simplu, nu au fost de acord„, a spus Lavinia Pîrva, pe pagina sa de Instagram.

Lavinia Pîrva, despre rolul de mamă

Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz. Cei doi au un băiețel în vârstă de 3 ani, pe nume Alexandru, pe care încearcă să îl țină cât mai departe de ochii lumii. În toți aceștia ani, artista a lăsat cariera pe locul doi și s-a dedicat fiului său. Și-a dorit să fie mamă cu normă întreagă, iar în vara anului trecut, Lavinia Pîrva a revenit la pasiunea ei pentru muzică.

„Cred că sunt o mamă echilibrată, dar foarte preocupată de nevoile copilului, uneori poate un pic cam prea mult. Îmi place să-i ofer libertate lui Alexandru, am fost şi sunt o mamă relaxată, fără să se panicheze excesiv atunci când cade copilul, dar, bineînţeles, fiind în permanenţă în preajma lui pentru a-l proteja. Consider că voi culege roadele şi că va fi aşa cum îmi doresc eu, un copil relaxat, liber şi, în acelaşi timp, respectuos, empatic şi iubitor.”, ne-a declarat Lavinia Pîrva.

Cum s-au cunoscut Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică

Ștefan Bănică și Lavinia Pîrva și-au ținut povestea de dragoste departe de ochii curioșilor. Cei doi s-au căsătorit în mare secret, în Bulgaria, iar în urmă cu trei ani au devenit părinții unui băiețel minunat, Alexandru. Artistul și soția sa s-au cunoscut în cadrul emisiunii Dansez pentru tine, unde Ștefan Bănică era gazda emisiunii. Lavinia Pîrva a participat alături de Decebal Negoiță la ediția din 2011 a emisiunii.

Tot în același an, bruneta a fost surprisă de paparazzi în timp ce intra în scara blocului undea artistul avea un apartament. Ulterior, s-a iscat un mare scandal, deoarece la acea vreme, Ștefan Bănică era căsătorit cu Andreea Marin. După divorțul de prezentatoarea tv, Stefan Bănică și-a oficializat relația cu Lavinia Pîrva.

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton