Lavinia, prima reacție după sărutul dintre iubitul ei, Rey, și ispita Eda, la Insula Iubirii: "Limita mea e..."

 Raiciu Adriana
.

Rey a căzut în ispită la Insula Iubirii, unde a avut parte de primul sărut, după ce a ieșit la întâlnire cu Eda, pe care chiar el a ales-o pentru date. Astfel, după doar câteva zile de competiție, el a fost primul care a cedat în fața ispitelor. Cum va reacționa Lavinia când își va vedea iubitul împreună cu o altă femeie!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Rey de la Insula Iubirii a avut parte de un sărut pasional cu ispita Eda, la inițiativa lui. Între cei doi a existat de la început o chimie evidentă, iar dezamăgirea pe care a trăit-o concurentul din cauza iubitei lui a contribuit, cu siguranță, la grăbirea deznodământului. Astfel, bărbatul nu a mai ținut cont de nimic și a decis să-și dea frâu liber sentimentelor.

lavinia-insula-iubirii-2-1022×1024-1-1lavinia-insula-iubirii-2-1022×1024-1-1

Însă, spre surprinderea tuturor, atitudinea Laviniei a fost total neașteptată. Iată ce mesaj a transmis concurenta de la Insula Iubirii, după ce a văzut imaginile cu ispita Eda și partenerul ei!

Citește și: Drama trăită de Cerasela de la Insula Iubirii: „Mama și tata nu m-au vrut'

Citește și: Rei a căzut în ispită la Insula Iubirii.Iubitul Laviniei s-a sărutat cu Eda

Citește și: Alexandra Ungureanu, prima impresie după ce WRS, reprezentantul României, s-a calificat în finala Eurovision 2022:„Când intră pe scenă ți se ridică părul în cap

Citește și: Cum au reacționat Rareș și Bogdan de la Insula Iubirii, după ce și-au văzut iubitele sărutându-se între ele: „O pot numi…’ 

Lavinia, prima reacție după sărutul dintre iubitul ei, Rey, și ispita Eda

O nouă ediție plină de suspans la Insula Iubirii. Radu Vâlcan face un anunța total neașteptat, iar concurenții așteaptă cu sufletul la gură să vadă ce va urma.

„Iată că lucrurile se derulează aici cu o viteză ameţitoare!', le va spune Radu Vâlcan concurenţilor la cea mai nouă ceremonie a focului, atunci când le va arăta şi o nouă serie de imagini cu partenerii lor.

Totodată, Lavinia va avea o primă reacție după ce va vedea sărutul dintre iubitul ei, Rey, și ispita Eda. Concurenta chiar va sublinia faptul că limita ei este sărutul, ceea ce înseamnă că lucrurile vor degenera când va afla ce a făcut partenerul ei.

În tot acest timp, bărbatul va încerca să își motiveze alegerea făcută, susținând că s-a simțit extrem de jignit de vorbele spuse de Lavinia.

„Limita mea e sărutul!', va declara aceasta înainte de a vedea imaginile, în vreme ce Rey îşi va motiva alegerea făcută: „Cred că dacă porţi o conversaţie despre o persoană pe care o iubeşti, nu jigneşti, nu răneşti, ba dimpotrivă, chiar dacă îi zici defectele, i le zici într-un mod constructiv. E prima oară când am auzit că eu sunt imatur. Consider că deciziile mele, vis-a-vis de relaţie, luate pentru ea, au fost mult mai mature decât viaţa ei întreagă!'.

Cum va reacţiona Lavinia la vederea imaginilor cu sărutul dintre Rey şi ispita Eda, telespectatorii vor putea afla din cele mai noi episoade Insula Iubirii, difuzate luni şi marţi, de la 20:30, la Antena 1.

sursă foto- Captură Video, Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton