Lavinia și ispita Florin, sărut pasional la Insula Iubirii. Cum a reacționat Rey: "Să fie fericiți..."

 Raiciu Adriana
.

Lavinia și ispita Florin, sărut pasional la Insula Iubirii. După ce Rey a fost primul care a căzut în plasă, acum și Lavinia a decis să-și dea frâu liber sentimentelor. În ediția de seara trecută, concurenta s-a sărutat cu ispita masculină Florin. Iată cum a reacționat fostul ei iubit când a văzut imaginile!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Rey a căzut în ispită la Insula Iubirii, unde a avut parte de primul sărut, după ce a ieșit la întâlnire cu Eda, pe care chiar el a ales-o pentru date. Concurentul a fost extrem de deranjat de cele spuse iubita lui, Lavinia, și a decis să o dea uitării pe aceasta. Nici bine nu s-au despărțit, că Lavinia s-a sărutat și ea cu o ispită masculină.

lavinia-insulalavinia-insula

În ediția de seara trecută, Lavinia și ispita Florin au petrecut timp împreună, iar la un moment chiar s-au sărutat. La puțin timp după, Rey a avut și o primă reacție. Iată ce a spus concurentul de la Insula Iubirii despre situația actuală!

Citește și: Lavinia, prima reacție după sărutul dintre iubitul ei, Rey, și ispita Eda, la Insula Iubirii: „Limita mea e…”

Citește și: Rei a căzut în ispită la Insula Iubirii.Iubitul Laviniei s-a sărutat cu Eda

Citește și: Cum a ajuns să o lase Irinel Columbeanu pe Irina, fiica lui, să se mute definitiv în SUA:'Mr Pink începu să-l certe…'

Citește și: Cristian Mungiu, despre R.M.N., cel mai complex film al său, lansat acum la Cannes: „Corectitudinea politică nu face decât să-ți atragă atenția că ai de suferit’

Lavinia și ispita Florin, sărut pasional la Insula Iubirii

Rey de la Insula Iubirii a avut parte de un sărut pasional cu ispita Eda. Între cei doi a existat de la început o chimie evidentă, iar dezamăgirea pe care a trăit-o concurentul din cauza iubitei lui a contribuit, cu siguranță, la grăbirea deznodământului. Astfel, concurentul a decis să-și dea frâu liber sentimentelor și i-a spus ispitei feminine ce simte pentru ea.

Ei bine, Lavinia nu a fost deloc încântată de imaginile văzute cu partenerul ei. Ba chiar a ținut să sublinieze faptul că aceasta i-a fost limita și a început să fie mult mai apropiată de ispita Florin. În ediția de seara trecută, cei doi au petrecut timp împreună și chiar s-au sărutat la un moment dat.

Ispita masculină chiar a întrebat-o dacă nu vrea să petreacă noaptea cu el, însă răspunsul Laviniei a fost unul negativ pe jumătate, întrucât i-a promis că va rămâne alături de el în altă seară.

Cum a reacționat Rey

Rey a văzut și el imaginile cu Lavinia și Florin, în timp ce se sărută, și a decis să vorbească deschis despre asta. Concurentul de la Insula Iubirii a spus că nu-l mai interesează relația pe care a avut-o cu aceasta și își dorește doar să fie fericită.

'Deciziile pe care le-am luat, mi le-am asumat. Sper să învețe din acest test. Sper să învețe și el multe de la ea. Nu știu ce relație au ei doi, nici nu mă interesează, nu mă va interesa. Să fie fericiți, eu sunt fericit', a spus Rey la vederea imaginilor.

sursă foto- Captură de ecran

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton