Ce lecție de viață a învățat Teo Trandafir de la Stela Popescu: "Mi-a spus un lucru ce m-a marcat, l-am urmat..."

.

Ce lecție de viață a învățat Teo Trandafir de la Stela Popescu. Teo Trandafir a devenit, de-a lungul carierei sale, un simbol al profesionalismului și al unei cariere longevive în televiziune. Vedeta Kanal D și-a amintit sfatul important pe care l-a primit de la regretata actriță, Stela Popescu, și care a călăuzit-o în viață și în meserie. Teo a vorbt și despre cele mai dificile momente din timpul show-ului pe care-l prezintă, dar și despre cum își petrece timpul liber.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Ce lecție de viață a învățat Teo Trandafir de la Stela Popescu. Teo Trandafir are o carieră ce cuprinde 30 de ani de televiziune. În acest timp, Teo s-a făcut remarcată drept unui dintre cei mai buni profesioniști în domeniul divertismentului. Recent, vedeta Kanal D, Teo Trandafir, a mărturisit într-un interviu ce lecție de viață prețioasă i-a oferit Stela Popescu, vorbe care au călăuzit-o de-a lungul carierei.

Ce lecție de viață a învățat Teo Trandafir de la Stela Popescu

Teo Trandafir a avut o evoluție extraordinară în domeniul mass-media, iar în prezent este una dintre cele mai respectate vedete TV. Prezentatoarea a povestit cum Stela Popescu a îndemnat-o să nu se descurajeze niciodată din a-și urma pasiunea, atât timp cât are forța de a merge mai departe. Teo este de părere că celebritatea nu a schimbat-o, menționând că se înconjoară cu oameni, capabili să-i spună adevăruri inconfortabile.

Citește și: Teo Trandafir și-a făcut cont de Tik Tok, la 55 de ani. Care e motivul: „Trăim într-o societate lipsită de timp și de răbdare…'

Citește și: „Pentru mine a fost o experiență năucitoare, a început să plângă'. Cum a fost Teo Trandafir lăsată fără cuvinte de soțul Georgianei Lobonț, în emisiunea ei de la Kanal D

Citește și: Mario Fresh a recunoscut că l-au îndemnat prietenii să o înșele pe Alexia Eram: „Mamă, vreau să știe cine e și…' Cum a reacționat fiica Andreei Esca

Citește și: Ce a descoprtit Iulian Clonț după întâlnirea cu Simona Alexuc, la Insula Iubirii: „Am fost încântat că am putut să…'

Cea mai mare lecție mi-a dat-o Stela Popescu care mi-a spus un lucru ce m-a marcat; . I-am urmat sfatul. Atâta vreme cât pot să fac ce fac, nu am de gând să mă las. Dacă m-am schimbat, cei din jur ar trebui să remarce, oameni pe care îi cunosc de mulți ani și care m-ar fi tras de mânecă dacă ar fi fost ceva în neregulă.„, a menționat Teo Trandafir pentru Ciao.ro.

Teo Trandafir, despre show-ul pe care îl prezintă: „Unul dintre invitați nu a venit”

Teo Trandafir nu a ezitat să vorbească și despre momentele neașteptate din emisiunea pe care o prezintă, când unul dintre invitați nu a mai ajuns deloc. Teo spune că a tratat astfel de circumstanțe cu umor și carisma ce o caracterizează.

La un moment dat unul dintre invitați nu a venit, pentru că este medic și era în gardă și în locul lui a venit altcineva. Nu am avut de unde să știu și i-am spus domnului respectiv pe numele pe care îl știam. El, cu delicatețe, mi-a spus .

În ceea ce privește momentele mai dificile se întâmplă ca în viață; te gândești de doua ori dacă e un lucru dramatic care ar putea să afecteze viața ta sau pe a celor din jur. Dacă nu este, îl tratezi cu umor.„, a mai adăugat ea pentru sursa citată.

Cum se relaxează Teo Trandafir, în timpul liber

Deși este una dintre cele mai celebre vedete din showbiz, Teo Trandafir are plăceri simple atunci când simte nevoia să scape de stresul cotidian. Una dintre pasiunile ei este cititul.

Mă joc pe telefon, ceea ce mă relaxează. Ies cu prietenii cât de des pot, mă uit la filme și citesc. Citesc o carte a unui romancier român, Cornel George Popa, „Definitiv. O trilogie' și culmea este că, săptămâna trecută, la un eveniment, l-am cunoscut.„, a mai adăugat vedeta Kanal D.

FOTO : Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton