Ce lecții de viață a învățat Cosmin Cernat la Exatlon, când a stat un an și jumătate în Republica Dominicană: ”Am văzut cum un copil s-a speriat, pur și simplu, când s-a spălat cu apă caldă, pentru că nu știa ce e...”

 Calin Maria Bianca
.

Ce lecții de viață a învățat Cosmin Cernat la Exatlon, când a stat un an și jumătate în Republica Dominicană. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că îndrăgitul prezentator a locuit un an și jumătate în Republica Dominicană atunci când se filma Exatlon România. Nu a traversat nici cele mai plăcute momente, însă nici unele foarte grele, singurul inconvenient fiind că nu avea familia alături de el.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MARTIE, GRATIS, AICI!

În Republica Dominicană, Cosmin Cernat a avut ocazia să învețe numeroase lecții noi, mai ales unele de viață. A cunoscut oameni săraci, neajutorați și fără posibilități, astfel a învățat că fericirea este, de fapt, în lucrurile mici și nu în avere sau bani. Asta nu este tot însă, fiindcă a povestit și întâmplarea care l-a lăsat fără cuvinte.

cosmin-cernat4cosmin-cernat4

Citește și: Cosmin Cernat dezvăluie primul secret din clisele show-ului de aventură Insula de 1 milion: „Unii dintre ei vor încerca să păcălească la început…”

Citește și: Cum arată copiii lui Cosmin Cernat. Prezentatorul show-ului „Insula de 1 milion” are două fete cu Monica Iagăr: „Cred că am fost un fel de bunic pentru copiii mei”

Citește și: Cum a început relația dintre Vali Vijelie și soția lui: „Eu aveam 20 de ani și ea 15”. Carmen a declarat că s-au despărțit, după ce l-a văzut în compania altei femei

Citește și: O tânără va fi eutanasiată în ziua în care împlinește 34 de ani, cu toate că e perfect sănătoasă: „Vreau să scap de viață”. Ce scrie pe invitațiile la înmormântare pe care le-a trimis deja

Ce lecții de viață a învățat Cosmin Cernat la Exatlon, când a stat un an și jumătate în Republica Dominicană

Abia acum, Cosmin Cernat a vorbit despre perioada de un an și jumătate când a stat departe de România și a locuit în Republica Dominicană pentru filmările de la Exatlon. A explicat clar că toată această experiență a venit pentru el cu o serie de învățături și și-a dat seama de numeroase lucruri, printre care și că banii nu contează atât de mult, iar fericirea vine din lucruri mici. Totuși, cel mai mult l-a marcat momentul în care a văzut un copil care descoperea apa caldă pentru prima dată, gândindu-se cât de noroc este el, de fapt.

„Așa e, în perioada „Exatlon', am locuit un an și jumătate în Republica Dominicană. Am învățat că ai nevoie de foarte puțin, am învățat că e foarte frumos să trăiești în natură, să te bucuri de ea, să stai pur și simplu și să încerci să comunici cu natura. Am învățat că sunt locuri binecuvântate pe acest pământ, dar locuite de oameni foarte săraci, pe care nimeni nu-i ajută. Am învățat cum e să dansezi bachata în ploaie, să zâmbești și să te bucuri. Am aflat cum un copil s-a speriat, pur și simplu, când s-a spălat cu apă caldă, pentru că nu știa ce e apa caldă, se spăla doar cu apă rece. Cel mai important, experiența de aici, din Republica Dominicană, mi-a arătat că nu ai nevoie de foarte multe lucruri ca să fii fericit.„, a declarat Cosmin Cernat pentru Ok Magazine.

Ce spune Cosmin Cernat despre întoarcerea în Republica Dominicană

După experiența de la Exatlon, Cosmin Cernat nu a mai fost plecat în Republica Dominicană, asta până acum. În prezent, celebrul prezentator TV filmează pentru „Insula de 1 milion„, unde este alături și de familia lui de data aceasta. Deși pentru mulți ar fi ca o a doua casă, mai ales că a stat mai bine de un an acolo, el nu consideră Republica Dominicană o casă pentru el. A precizat clar că „acasă„ este locul unde stă cu cei dragi alături, explicând că se simte foarte bine în România.

„Nu am avut și nu am foarte multe locuri pe care le numesc „acasă. Republica Dominicană este un loc care îmi e foarte drag. Da, poate fi, metaforic, o întoarcere acasă, atâta vreme cât am locuit aici, un an şi jumătate. Pentru mine, „acasă înseamnă să fiu cu oamenii pe care îi iubesc, cu familia și prietenii mei. E o discuţie lungă despre noţiunea de „acasă, dar până la urmă, cel mai bine mă simt în țara mea. Sunt român şi mă simt bine în România, la Bucureşti, unde m-am născut, şi la Focșani, acolo unde e tatăl meu şi unde am copilărit.„, a continuat el.

Acum este tot în Republica Dominicană, dar alături de familia sa

Cosmin Cernat s-a întors, din nou, la Republica Dominicană, dar de data această cu o emisiune nouă. un alt format, și alături de familia lui. Nu a mai acceptat acest rol până când nu a venit și soția sa cu el și fiul pe care-l au împreună. Ba mai mult, cei de la Kanal D au avut grijă să le creeze toate condițiile și să nu ducă lipsă de nimic din spusele lui.

„Voi locui o vreme în Republica Dominicană și acum, îți dai seama. Îi am alături de mine pe soția mea, Mădălina, şi pe fiul nostru, Matei (n.r. băiatul Mădălinei din altă relație). Ne simţim deja ca acasă, locuim într-o casă cu o energie foarte faină, pe care am simţit-o de cum i-am trecut pragul. Echipa de la Kanal D a avut grijă să nu ne lipsească nimic aici, să ne simţim în siguranţă şi într-un mediu confortabil, din toate punctele de vedere. Eu şi Mădălina adorăm să ne bem dimineaţa cafeaua pe terasă, iar Matei e încântat de piscină şi de peisajul exotic din jur. „, a concluzionat el pentru sursa menționată mai sus.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton