Legătura dintre Anca Serea și Andreea Raicu. Ce părere are soția lui Adi Sînă despre vedeta TV: „În anumite privințe...”

 Tudorache Simona
.

Anca Serea are o relație strânsă de prietenie cu Andreea Raicu. Cele două au în palmares un concurs internațional de modelling, Elite Model Look. Soția lui Adi Sînă o admiră pe frumoasa brunetă și pentru lucrurile pe care le creează, despre care spune că sunt extrem de feminine.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Anca Serea trebuia să își urmeze soțul la Milano, dar așa cum a făcut și cu alte ocazii nu a reușit să își înfrângă teama de zbor. Adi Sână și-a sărbătorit pe 18 aprilie ziua de naștere și ar fi vrut să ajungă în Italia cu partenera lui de viață, dar a trebuit să renunțe la acest gând. Anca Serea preferă să se deplaseze atunci când călătorește cu mașina sau cu trenul.

anca-serea-38anca-serea-38

Anca Serea o admiră pe Andreea Raicu

Anca Serea are doar cuvinte de laudă despre Andreea Raicu. „O admir pe Andreea! Avem foarte multe lucruri în comun, în primul rând iubirea pentru lucrurile feminine. O admir, o respect, pot să zic că este un model, în anumite privințe, pentru mine. Amândouă suntem câștigătoare a unui concurs internațional de modelling Elite Model Look.

Din colecția Andreei, îmi plac foarte mult rochiile, sunt foarte feminine. Îmi place tot ce creează. Mi-au atras atenția și cămășile cu panglică', a declarat Anca Serea, pentru Playtech.ro.

Citește și: Andrei Păunescu, acuzații dure către sora lui vitregă, în procesul moștenirii lăsate de regretatul lor tată: „Valoarea de 4 milioane de euro e o invenție arbitrară. Lăcomia…' / De ce a dat Rapidul în judecată

Citește și: În ce relație este Ioana Tufaru cu Gigi Becali, după ce a plecat din apartamentul lui: „Nu ne mai sprijină, ne descurcăm la limită. Nu mai suntem sub aripa lui protectoare”

Citește și: Cabral a dat explicații după ce a fost surprins cu o șatenă la mare, în club, în ipostaze apropiate. Cine este femeia alături de care a petrecut

Citește și: De ce au petrecut Paștele separat Iulia Albu și Mike, iubitul ei: „Nu este prima oară când se întâmplă așa. El deja a plecat”

De ce nu a mers Anca Serea cu Adi Sînă la Milano

Anca Serea ar fi trebuit să meargă cu Adi Sînă la Milano, dar teama de zbor a făcut-o să amâne acest plan. Adi Sînă a împlinit pe 18 aprilie 47 de ani și și-ar fi dorit să își serbeze ziua în Italia.

„Trebuia să plecăm la Milano, de ziua lui Adi, dar eu nu mai zbor și nu aveam timp să ne mișcăm cu mașina, din păcate. Nu am reușit nici acum să trec peste această frică, dar încă lucrez la asta. Mi-aș dori să pot!

Cele mai lungi zboruri au fost spre America, cu Adi: New York și Chicago. Nici nu mai țin minte cum au fost. Au fost cu mulți ani în urmă, acum 11 sau 12 ani', a mai spus Anca Serea.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton