De ce spune Geanina Ilieș că fiul ei seamănă cu Violeta Bănică: ”Poate pentru unii e ceva tabu la început...” Prezentatoarea tv se pregătește de vacanță / EXCLUSIV

 Solomon Tatiana
.

Ce educație îi dă Geanina Ilieș băiatului ei și ce a vorbit prezentatoarea de la Antena Stars cu Violeta Bănică la Gala 'Nu există nu se poate'. Vedeta susține că fiul ei are multe puncte comune cu fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Ce educație îi dă Geanina Ilieș băiatului ei și ce a vorbit prezentatoarea de la Antena Stars cu Violeta Bănică la Gala 'Nu există nu se poate'. Vedeta a revenit în televiziune după o absență de câțiva ani.

285889252_3082557745388123_15207447684902947_n285889252_3082557745388123_15207447684902947_n

Citește și: Geanina Ilieș dezvăluie ce se întâmplă în viața ei amoroasă, după despărțirea de fostul iubit: „Toate lucrurile bune vin în viaţa noastră atunci când trebuie'. Ce nu ar accepta niciodată într-o relație / EXCLUSIV

Citește și: De ce a acceptat Geanina Ilieș să se întoarcă în televiziune, ca prezentatoare la Antena Stars, și ce a făcut în cei doi ani de pauză: „Noi, oamenii, trecem prin nişte etape care ne transformă la nivel psihic. Am avut nevoie de un timp pentru…' / EXCLUSIV

Citește și: Cum a afectat-o pe Ana-Maria Barnoschi infidelitatea fostului partener: „La momentul respectiv, treceam prin momente foarte grele cu tata, care era bolnav, eram într-un proces terapeutic'. Cât a suferit după moartea părintelui ei / EXCLUSIV

Citește și: Prin ce experiențe paranormale a trecut Aurelian Temișan, în copilărie: „Mă debarasam de mine, mă vedeam cum văd din cameră. Mi-am permis să zbor atât de sus, încât nu am reușit decât cu greu să revin”

'Chiar există speranță pentru un viitor mai bun. Mă uit la ei și cred că trebuie susținuți…'

Geanina Ilieș a urcat pe podium în prezentarea de modă a Andreei Raicu de la Palatul Parlamentului, în cadrul Galei Nu există nu se poate, organizate de Andreea Marin.

Ce faci? Cum a fost în seara asta?

Frumos, mai ales că m-am revăzut cu colegele, prietenele, doamne și domni din televiziune, și e frumos să ne mai vedem și în astfel de momente. E un eveniment frumos, de altfel, obișnuiți fiind cu Andreea, și noi știm că sufletul ei e plin de empatie și de fiecare dată face evenimente foarte frumoase.

Nu e ușor ceea ce a făcut în această seară și o apreciez foarte mult pentru tot ceea ce a făcut și suntem alături de ea. Pentru că, numai arătând dragoste în jurul nostru, cred că lumea va lua cele mai bune exemple. Și, poate cu puținul nostru putem să schimbăm și mentalități și vieți… Cam despre asta este vorba.

Geanina Ilieș: 'Avem puncte comune. Și fiul meu se pregătește de examen și…'

Am văzut că ai vorbit foarte mult în seara aceasta cu Violeta, fiica Andreei Marin…

Da, cu Violeta, pentru că avem puncte comune. Și fiul meu se pregătește de examen și au puncte comune. Ei, de fapt, fac internshipuri, organizează fel și fel de evenimente, ONG-uri… Sunt foarte activi în domeniul acesta și, de altfel, îi susțin și eu. Și chiar asta vorbeam cu ea, îi spuneam că apreciez foarte mult generația aceasta a lor. Pentru că, chiar există speranță pentru un viitor mai bun.

Mă uit la ei și cred că trebuie susținuți. Da, dorința aceasta vine și din partea noastră, dar totodată și implicarea noastră… E important să ne implicăm și noi, ca părinți, măcar în comunicarea aceea de care au ei nevoie. Pentru că e foarte fină linia și îi pierdem. Atât timp cât ei ne simt aproape… Poate pentru unii e ceva tabu la început, dar trebuie să se obișnuiască cu comunicarea noastră.

Geanina Ilieș: 'Eu chiar am încredere în copilul meu și trebuie să-i dau acest sentiment, pentru că trebuie să se dezvolte, nu trebuie totdeauna să-i spun eu ce să facă'

Cum trebuie să fie părinții?

Trebuie să fim un pic mai deschiși spre viitor, pentru că nici părinții noștri nu ne înțelegeau. Dacă noi am fost crescuți sub o paradigmă tradițională, asta nu înseamnă că trebuie să îi creștem la fel. Și eu chiar am încredere în copilul meu și trebuie să-i dau acest sentiment, pentru că trebuie să se dezvolte, nu trebuie totdeauna să-i spun eu ce să facă. Altfel nu o să ajungă să devină acel bărbat puternic.

Și, trebuie să experimenteze în viață și greutățile, și lucrurile frumoase. Dar e important pentru mine, zic eu, să devină un bărbat adevărat, să fie respectuos, să respecte femeia. I-am spus că e un lucru care, din punctul meu de vedere ca mamă, mi se pare extrem de important. Pentru că pleacă de acasă cu anumite lucruri și asta se observă pe viitor și în familia lui, pe care o va avea și mai departe… să dea tot ce e mai bun.

Cred că m-am apropiat și mai mult în ultimii ani de zona aceasta a divinității și, cu siguranță nu zic numai eu. Toată lumea care gândește așa: 'Când îl ai pe Dumnezeu în suflet, ți se pare că ai tot'. Nu știu dacă ați văzut și în seara aceasta, dar sunt lucruri atât de simple, care ne pot face atât de fericiți. Să ne trezim dimineața și să-i mulțumim lui Dumnezeu că deschidem ochii. În rest, ni le facem noi pe toate.

Spune-mi ce o să faci de Paște?

De Paște sunt cu familia. Voi găti. Voi face cu mama drob. Pentru prima dată am rugat-o să mă învețe și pe mine. M-am săturat să deschid google-ul, pentru că de la mama înveți cel mai bine. Mama gătește foarte bine și o iubesc foarte mult, și e frumos să petrecem timpul acela de calitate. Pentru că amintirile sunt singurele care rămân. Și, mama e mama, întotdeauna va rămâne mama.

'M-am reîntors în televiziune, pentru că era prima dragoste și era păcat să nu mă întorc. Când faci lucrurile cu dragoste, îți ies'

O să ai vacanță în perioada aceasta a Paștelui?

Da, am o vacanță de patru zile de sărbători. Muncim de două ori mai mult în această perioadă ca să avem și vacanță, dar uite că îi mulțumesc lui Dumnezeu că îmi place ceea ce fac. M-am reîntors în televiziune, pentru că era prima dragoste și era păcat să nu mă întorc. Când faci lucrurile cu dragoste, îți ies. Am o echipă bună, facem lucruri frumoase. Cu Dumnezeu înainte. Transmitem lucruri corecte.

Asta le spuneam și lor. Atunci când te prezinți în fața televizorului, în fața publicului, tu trebuie să ai o anumită credibilitate. Structura jurnalului trebuie să fie în așa fel încât să înglobeze toate cerințele. Și, cred că cel mai important pentru mine este să fiu corectă și să transmit acea integritate și să fiu obiectivă.

Mulțumesc mult și sărbători frumoase să ai!

Mulțumesc, asemenea. Și cititorilor voștri la fel!

Foto: facebook.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton