Legătura neștiută dintre Ștefan Ciuculescu de la Survivor și Gigi Becali: "Îmi era teamă de reacția lui"

 Oana Pantazi
.

Ștefan Ciuculescu de la Survivor este unul dintre foștii portari de la FCSB, însă puțini știu că între el și Gigi Becali există o legătură specială. Sportivul a dezvăluit care a fost, de fapt, relația dintre el și milionarul din Pipera, punând capăt speculațiilor conform cărora ar fi fost dat afară fiindcă obișnuia să-l imite.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Ștefan Ciuculescu (27), intrat recent în competiția Survivor, fost portar la Rapid și la FCSB, a povestit acum ceva vreme care a fost, de fapt, relația sa cu Gigi Becali. Dat fiind că, de-a lungul timpului s-a scris nu o dată că a fost dat afară de la club deoarece își imita patronul, fostul portar a dezvăluit cum a reacționat latifundiarul din Pipera când l-a văzut pentru prima prima dată imitându-l.

b-3-1b-3-1

Ștefan Ciuculescu de la Survivor îl imita pe Gigi Becali

Ștefan Ciuculescu este acum la Survivor, unde l-a înlocuit pe Cătălin Moroșanu, care s-a accidentat grav la picior. Fotbalistul echipei Rapid este încrezător în forțele sale, mizând pe experiența și antrenamentul său de sportiv. Fotbalistul, în vârstă de 27 de ani, a fost, de-a lungul timpului, portar și la FCSB, de unde s-a speculat că ar fi fost dat afară de către Gigi Becali, milionarul fiind deranjat de faptul că tânărul obișnuia să-l imite. După cum a declarat acum ceva vreme, nu acesta a fost motivul pentru care a încetat să joace la Steaua. Portarul a mărturisit că, dimpotrivă, patronul clubului s-a amuzat, după ce a văzut cum îl imita.

„Nu cred că avea domnul Gigi Becali o problemă cu chestia asta. Am avut ocazia să interacționez cu dânsul, știa că îl imit, a și râs. S-a trezit un coleg să îi spună: «Bre nea Gigi, noi te avem cu noi tot timpul». Eu mi-am văzut de treaba mea. Mi-a zis «Băi, ia ridică-te, mă, în picioare!». Eu îi ziceam că nu e cazul, îmi era teamă de reacția lui la momentul acela. I-am spus că nu fac asta în vestiar sau la antrenament, ci când mai mergem noi între colegi la un grătar. «Păi, și cum fac eu?». Era curios să vadă. Îl imit destul de bine. I-am arătat partea aceea când zice el «ziar mincinos, ziar mincinos» și ia ziarul la bătaie. Omul a râs fără niciun fel de problemă. Râdea cu lacrimi, ce să îmi zică?', a spus Ștefan Ciuculescu, la GSP LIVE.  

Citește și: Cum arată Andra Volos de la Puterea Dragostei, după operația de rinoplastie. Primele imagini

Citește și: Ce se întâmplă cu fetele de la Survivor în perioada delicată a lunii

Citește și: A murit Juan Joya Borja, actorul celebru pentru râsul său molipsitor

Citește și: Loredana, primele declarații despre melodia cântată cu 10 maneliști și criticile primite:„E o problema şi de rasism’

Sportivul a povestit și un alt episod, petrecut înaintea unui meci important, când Gigi Becali le-a adus mir de la muntele Athos, cu care el, apoi, și-a sfințit lucrurile din vestiar.

„Urma un meci important: «Bă, băieți, știți urmează un meci greu. Eu vreau victorie, fără victorie să nu vă mai prind pe aici. 5 goluri să le dăm și ca să le dăm 5, v-am adus fiecăruia de la Athos câte o cruciuliță, câte un mir» (n.r. îl imită pe Gigi Becali). Eu am desfăcut mirul și am început să dau la locul meu în vestiar pe toate alea pe acolo: «Gata, nea Gigi, îi rupem!», a mai povestit Ștefan.

Ciuculescu nu e singurul faimos din familie

Faimosul este cunoscut pentru performanțele sale în fotbal în cadrul echipelor Rapid sau FCSB. Totuși, nu este singurul cu performanțe sportive din familia lui. Ștefan Ciuculescu de la Survivor România a devenit cunoscut ca portar al echipei rapid și FCSB, iar afinitatea pentru sport a fost moștenită în cazul Faimosului. Mama lui Ștefan a câștigat zeci de medalii de-a lungul timpului!

Alina Ciuculescu Moțea este fostă floretistă și spadasină și a câștigat câteva titluri naționale și internaționale. Sportiva a cucerit de cinci ori Cupa României și a fost o dată campioană națională la spadă.

Mama lui Ștefan Ciuculescu de la Survivor a fost și componentă a echipei naționale a României și a câștigat un argint și un bronz la Campionatele Mondiale Militare la spadă și floretă.

La momentul actual, mama Faimosului este antrenor la clubul privat de scrimă ACS Stesial. Campioana a câștigat zeci de medalii la competițiile naționale și internaționale cu juniorii pe care-i pregătește. De asemenea, Alina Ciuculescu Moțea a fost antrenor secund al naționalei României care a cucerit bronzul la Campionatele Europene de seniori la Spadă, în 2017, la Tbilisi, potrivit wowbiz.ro.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton