Ce legătură neștiută există între Cătălin Botezatu și Raluca Bădulescu. Cei doi sunt rude: „Face parte din familia mea și la propriu, și la figurat”

 Radulescu Ruxandra
.

Ce legătură neștiută există între Cătălin Botezatu și Raluca Bădulescu. Cătălin Botezatu a spus adevărul despre relația cu jurata de la „Bravo, ai stil”, Raluca Bădulescu. În trecut, Bădulescu și-a exprimat recunoștința față de Botezatu, care a îndrumat-o în evoluția ei profesională. Creatorul de modă a oferit mai multe detalii despre strânsa prietenie dintre ei și care este secretul pentru care a rezistat în timp.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Ce legătură neștiută există între Cătălin Botezatu și Raluca Bădulescu. Între creatorul de modă Cătălin Botezatu și Raluca Bădulescu există o prietenie de peste 20 de ani. Jurata de la „Bravo, ai stil!” a declarat, la un moment dat, că dezvoltarea ei profesională se datorează, în parte, și sfaturilor primite de la Cătălin Botezatu. Cei doi nu s-au certat niciodată, iar chimia dintre ei s-a putut vedea și pe micul ecran, când au fost jurați la „Bravo, ai stil”. Cătălin Botezatu a vorbit recent despre relația sa cu Raluca Bădulescu și a declarat că el este nașul de botez al fiului ei, așa că sunt ca o familie. Iată cum a reușit să reziste în timp, prietenia dintre Raluca Bădulescu și Cătălin Botezatu!

raluca-si-catalinraluca-si-catalin

Ce legătură neștiută există între Cătălin Botezatu și Raluca Bădulescu

Raluca Bădulescu și Cătălin Botezatu sunt prieteni de peste două decenii și și-au manifestat admirația reciprocă, de-a lungul timpului. Cătălin Botezatu a mărturisit că, deși are mulți prieteni, Raluca Bădulescu este mai degrabă ca un membru al familiei.

Citește și: Cum se înțelege Raluca Bădulescu cu fiul ei și iubita acestuia: „Nu îmi cere sfaturi. Cuvântul soacră nu mă caracterizează…’. Ce spune vedeta despre adopție / EXCLUSIV

Citește și: Raluca Bădulescu, apariție excentrică la „Bravo, ai stil!’. Peruca juratei a stârnit un val de reacții: „E prea mult’

Citește și: Ținuta purtată de Carmen Iohannis la încoronarea Regelui Charles a provocat un scandal între designeri: „Sper ca data viitoare să fie Cătălin Botezatu alesul și să…'

Citește și: Declarații exclusive de la Theodor Andrei înainte de semifinala de la Eurovision: „Sunt foarte entuziasmat pentru show-ul de diseară. Abia aștept să vadă toată planeta ce am pregătit…”/ EXCLUSIV

Raluca face parte din familia mea și la propiu și la figurat! O iubesc! I-am botezat copilul și suntem cei mai buni prieteni. Prietenia noastră rezistă pentru că nu ne putem certa! Suntem că două mănuși care se mângâie și se întrepătrund. Este prietena mea cea mai bună. Mă rog, am și alți prieteni: pe Joshua, pe Cleo… Eu am mulți prieteni, dar Raluca este altceva!„, a declarat Cătălin Botezatu, pentru Impact.ro.

Raluca Bădulescu are un iubit cu 20 de ani mai tânăr

Raluca Bădulescu a pus punct mariajului cu soțul ei după 13, iar la scurt timp, jurata de la „Bravo, ai stil!” a recunoscut că are un nou partener. Actualul iubit al Ralucăi Bădulescu este cu 20 de ani mai tânăr decât ea, însă diferența de vârsta nu pare a fi un impediment între cei doi.

Raluca Bădulescu își răsfață foarte mult iubitul, ceea ce lui i se pare a fi foarte normal. „Și eu o răsfăț pe ea foarte mult, dar mi se pare normal să fiu eu mai răsfățat.’

Raluca Bădulescu a recunoscut că ea este cea care cedează prima. „Cu mine n-ai cum… trebuie să cedezi’, a spus Rareș Grigore într-un interviu pentru Kanal D. „Cedez aparent, dar mă reîntorc’, a mărturisit și Raluca.

FOTO: Facebook, Kanal D, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton