Leo de la Strehaia s-a fotografiat cu un morman de bani după ce a ieșit de la închisoare: "Vă pup! Am venit de la pușcărie"

 Radulescu Ruxandra
.

Leo de la Strehaia a fost eliberat din închisoare. Leo de la Strehaia, cunoscut ca „sponsorul maneliștilor”, a fost eliberat recent din închisoare. Anunțul a fost făcut chiar de Leo, care a publicat o imagine pe social-media și a transmis un mesaj fanilor săi. Controversatul personaj a fost întâmpinat de prieteni apropiați, la ieșirea din Penitenciarul din Drobeta Turnu Severin.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Leo de la Strehaia a fost eliberat din închisoare. Leo de la Strehaia, pe numele său real, Stelică Mihai, a fost eliberat din închisoare, unde a stat doi ani, pentru evaziune fiscală. Leo de la Strehaia, fostul iubit al Loredanei Chivu, este cunoscut drept un personaj controversat, aparținând lumii interlope. La ieșirea din penitenciarul Drobeta Turnu Severin, Leo de la Strehaia a fost întâmpinat de câteva persoane apropiate. Imediat ce a ajuns acasă, Leo a împărtășit o poză și a postat un mesaj pe pagina de Facebook.

375900677_6648337655212945_8216200351075212333_n375900677_6648337655212945_8216200351075212333_n

Leo de la Strehaia s-a fotografiat cu un morman de bani după ce a ieșit de la închisoare

Leo de la Strehaia a fost eliberat din penitenciarul Drobeta Turnu Severin, unde a servit o pedeapsă de doi ani, cu executare, pentru evaziune fiscală. Acesta e cunoscut drept un personaj aparținând lumii interlope, dar și ca unul dintre foștii iubiți ai asistentei TV, Loredana Chivu.

Citește și: Leo de la Strehaia ar fi fost jefuit de nora lui, în timp ce se afla în spital: „A pus presiune pe ea, să fure banii familiei'

Citește și: Leo de la Strehaia este în stare critică, la spital, de aproape o lună. Familia se roagă pentru el: 'Are și operația, și probleme cu inima, a făcut și accident vascular cerebral…'”

Citește și: Fosta soție a lui Cătălin Bordea s-a cuplat cu Spike, prietenul comediantului, care le-a fost cavaler de onoare la nuntă. Reacția artistului după ce au fost surprinși sărutându-se: „Care este problema?'

La ieșirea din închisoare, Ion Stelică Mihai a transmis un mesaj pe pagina sa de Facebook: „Vă pup, prieteni! Am venit acasă de la pușcărie'.

Leo de la Strehaia a fost condamnat în 2021 la închisoare cu executare, într-un dosar de evaziune fiscală.

Fiul lui Leo de la Strehaia a fost condamnat alături de tatăl său, în același dosar

În luna septembrie a anului 2021, Leo de la Strehaia a intrat în vizorul autorităților pentru infracțiuni economice și înșelăciune. În acest dosar a fost implicat și fiul său, Alin, condamnat la un an și două luni, cu suspendare.

Fiul lui Leo de la Strehaia a declarat în urmă cu ceva timp, că tatăl său se obișnuise cu ideea că va ajunge la închisoare.

„Tata se împăcase cu ideea că va ajunge la închisoare. Știa după felul în care s-a desfășurat procesul că nu are șanse să scape. Dar puteau să îl lase să își termine tratamentul, să scape de coronavirus, apoi să îl ducă acolo.

Iar asta din două motive, zic eu, de bun simț. Îi poate îmbolnăvi pe alții la închisoare și pentru că nu poate fi îngrijit așa cum trebuie la pușcărie, mai ales că el are probleme cardiace. Este diabetic. E supraponderal și are și alte probleme de sănătate', a declarat acum doi ani fiul lui Leo, pentru Fanatik.ro

FOTO: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton