Leonard Doroftei, adevărul despre afacerile fiului său, în Canada: "E băiat deștept, știe să își facă banii, dar...". Cu ce se ocupă Adrian Doroftei

 Dumba Gabriela
.

Leonard Doroftei a vorbit despre afacerile fiului său, din Canada, și a dezmințit zvonurile legate de averea de milioane de euro strânsă de Adrian Doroftei. În cei cinci ani petrecuți în Canada, Doroftei a reușit să devină antrenor și și-a deschis propria sală de box, iar acum vrea să își continue pasiunea în România, precizând că nici peste hotare nu umblă câinii cu covrigi în coadă.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE AUGUST GRATIS, AICI

În perioada în care s-a aflat departe de casă, despre fiul legendarului pugilist, Adrian Doroftei, s-a scris că ar fi dat lovitura în afaceri în Canada și ar fi devenit milioanar. Totuși, fostul mare sportiv susține că nimic nu este adevărat, chiar dacă a recunoscut că fiul său are o situație stabilă din punct de vedere financiar.

4a26dd72-33cf-482a-a1e5-2444c153d5214a26dd72-33cf-482a-a1e5-2444c153d521

Cu ce se ocupă fiul lui Leonard Doroftei, Adrian

Adrian Doroftei a lucrat, iniţial, în cadrul unei companii aeriane, însă a decis să meargă pe cont propriu. Acesta a intrat în domeniul afacerilor imobiliare şi îi merge de minune, chiar dacă nu face milioane de euro în Canada, așa cum s-a scris.

În trecut, Adrian Doroftei explica cum a renunţat să îşi cumpere o maşină scumpă, gândindu-se la românii care abia au ce mânca. „Să nu vorbim despre asta! Sunt legende, câini cu covrigi în coadă… Băiatul își face banii, e băiat deștept, știe să își facă banii, dar nu vorbim de milioane.

Nu e rău, îmi place cum gândiți, nu e rău. Banii nu se fac așa peste noapte atâta timp cât muncești, trebuie timp, trebuie răbdare, trebuie făcute investiții. Nu se fac peste noapte, că nu suntem columbieni', a spus Doroftei, citat de sport.ro.

Citește și: Cătălin Scărlătescu povestește cât de greu și lung a fost drumul către succes: „Pe mine m-a pocnit televiziunea abia la 40 și ceva de ani. Asta a fost menirea mea, să muncesc. Nu aveam cum să păcălesc…' / EXCLUSIV

Citește și: Alina Sorescu susține că schimbarea lui Alexandru Ciucu are legătură cu procesul pentru custodia fiicelor lor: „Încearcă să își fabrice o nouă imagine! Totul este o strategie de distorsionare a realității…’

Citește și: Kate Middleton, prima apariție publică alături de Familia Regală, după ce a terminat chimioterapia. Cum a fost surprinsă Prințesa de Wales

De ce s-a întors Leonard Doroftei în România și câți bani primește lunar de la statul român

În anul 2019, într-o perioadă dificilă a vieții sale, Leonard Doroftei a plecat în Canada, dar nu sigur, ci însoțit de soția Monica și de cei trei copii ai lor, Vanesa, Alex și Adrian. Au avut parte de o viață frumoasă, însă dorul de țara natală i-a determinat să se întoarcă.

În cei 5 ani petrecuți în Canada, Leonard Dorftei și-a luat licențe de antrenor și a început să predea lecții de box copiilor de emigranți români, deschizându-și ulterior propria sală de box. Fostul mare pugilist a revenit cu forțe proaspete în România.

„Familia a decis să revenim. Dacă eu i-am rugat să meargă cu mine pentru că aveam nevoie de o schimbare, mi-am revenit, m-am refăcut și acum am spus gata, e timpul să ne întoarcem acasă. Nu am plecat să rămân afară, am plecat pentru că aveam nevoie de o schimbare. Sunt pregătit de acțiune, m-am întors la box, de data asta ca antrenor.

Mi-a mers foarte bine, știu ce fac, sunt la un nivel înalt și cred că pot ajuta boxul românesc să renască. O spun din toată inima, pentru că știu ce fac, fac cu inima. Nu spun elevului ce să facă, lucrez odată cu el. Din păcate, ăsta-i boxul, asta-i perioada, va trebui să o luăm de la zero, va trebui să construim, să creștem sportivi, să învățăm să pregătim un meci, să nu ne mai pregătim la grămadă.

S-au schimbat foarte multe în box, iar noi am rămas în urmă cu pregătirea, cu gândirea. Sunt într-o formă fantastică, am întinerit. Am fost într-un moment greu în care nu mă regăseam, nu știam ce vreau, am fost nevoit să fac anumite lucruri. Am spus: Ce știu să fac? Box, hai să facem box și mi-a mers din plin. Acum am spus că e timpul să mă întorc și să le arăt și altora ce știu să fac. Noi putem să dăm sfaturi și să le arătăm cum să facă. Totul depinde de sportivi, dacă vor să facă ceva’, a declarat Doroftei, pentru sport.ro.

Leonard Doroftei este unul dintre sportivii care au scris istorie pentru România. Campion mondial la box, Doroftei are în palmares şi două medalii olimpice, ambele de bronz, în 1992 la Barcelona şi în 1996 la Atlanta.

Conform documentelor de la site-ul Agenţiei Naţionale pentru Sport, Leornard Doroftei primeşte o rentă viageră de 9.232 de lei. După ce s-a retras din box, Leonard Doroftei s-a implicat în afaceri. Din păcate, marelui campion nu i-au ieşit planurile de afaceri după ce a avut nişte neînţelegeri cu Administraţia locală din Ploieşti.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton