Leonard Doroftei merge și își bea cafeaua la cimitir, la mama lui. Rana pe care marele sportiv nu o poate vindeca: „Nu mai țipați la părinți, nu mai vorbiți urât, că nu știi cât îi mai ai! Pe urmă, degeaba te mai duci la mormânt și plângi"

 Tudorache Simona
.

Leonard Doroftei a trecut peste multe în viață, dar pierderea celei care i-a dat viață l-a marcat cel mai mult. Peste această suferință marele sportiv nu poate trece nici astăzi. Își aduce aminte de ea și se întristează la gândul că nu o mai are în preajmă să îi mângâie trăirile cu o vorbă bună.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI

Mama campionului a decedat în 2016, la scurt timp după o intervenție chirurgicală. Femeia avea 76 de ani şi suferea de pancreatită. Leonard Doroftei a suferit cumplit atunci, iar această rană nu s-a închis nici astăzi. Singurul lucru care îl mai consolează pe antrenor sunt vizitele la cimitir.

leonard-doroftei-sportivleonard-doroftei-sportiv

Leonard Doroftei merge la cimitir și poartă discuții cu cea care i-a dat viață

Leonard Doroftei merge întotdeauna la mormântul mamei atunci când ajunge în țară din Canada. Obișnuiește să ia două cafele și să îi vorbească cu durere celei care îl înconjura cu așa multă dragoste.

Cum am venit acasă, primul lucru pe care l-am făcut am fost la mormânt la mama, mi-am băut cafeaua. M-am întors, am venit ca să-i fac mormântul. Îmi beau cafeaua cu mama dimineața, la mormânt, când sunt în Ploiești, când vin acasă.

Merg la cimitir dimineața, iau două cafele și stăm acolo și vorbim. Mi-am dat seama că trebuie să stăm mai mult să ne bem cafeaua cu părinții, nu în fugă…', a povestit fostul campion de box', a spus Leonard Doroftei în podcastul lui Bursucu.

Leonard Doroftei crede că certurile cu părinții nu își au rostul

Marele sportiv are convingerea că a greșit atunci nu vorbea duios cu cea care i-a dat viață și mai ridica glasul. El sfătuiește pe orcine să nu îi urmeze exemplul.

„De aia v-am zis: nu mai țipați la părinți, nu mai vorbiți urât, că nu știi cât îi mai ai! Pe urmă, degeaba te mai duci la mormânt și plângi. Degeaba mai plângi după ei. Nu e o rușine să plângi, e un mod de a te relaxa.

Am fost și eu prost și am mai țipat la ea: lasă-ma în pace, ce vrei?! Și ea zicea: nu mai țipa la mine! Ți se rupe inima. Nu-ți mai vărsa furia acasă pe părinți, pe soție și pe copii. Ei sunt singurii care te iubesc', a adăugat acesta, cu ochii în lacrimi. 

Citește și: Anul viitor pe cine mai aduce, pe scenă, domnul Selly? Acum ne-a arătat că se fumează grupa mare și că e firesc că vin toți bombardierii acuzați de trafic de persoane…' Adriana Bahmuțeanu, noi acuzații dure la adresa lui Selly / EXCLUSIV

Citește și: Cătălin Bordea, mărturisiri despre noua iubită, Elena Ardeleanu: „M-am lăsat dus de val. Ea a ieșit dintr-o relație, eu am ieșit din Al Doilea Război Mondial”

Citește și: Ce a răspuns Deea Maxer când a fost întrebată dacă merge la nunta lui Dinu, fostul ei soț, cu Magdalena Chihaia: „Onorariu 2.000 de euro, cu contract pe propria firmă”

Citește și: Elisabeta Lipă dezvăluie secretul mariajului de 39 de ani cu soțul ei, Cornel Lipă: „Nici nu e bine să fie totul roz, pentru că te-ai plictisi. Trebuie să mai fie și un pic de ceartă, dar ce este important…”. Cum a început povestea lor de dragoste și cum s-au căsătorit pe fugă, „cu perdelele trase” / EXCLUSIV

Citește și: Ramona Gabor a spus adevărul despre relația dintre Monica Gabor și Irinel Columbeanu: „Monica îl ajută cum poate și a educat-o și pe fiica ei să fie la fel, ținând cont de cum s-au terminat lucrurile” / După divorț, Irinel i-a luat Monicăi și copilul și cadourile

Leonard Doroftei nu regretă că a plecat în Canada cu familia

Chiar dacă acum își dorește să revină definitiv în România cu familia, Leonard Doroftei nu regretă că s-a mutat în Canada în 2019.

„A fost bine că am luat decizia să plec. Așa m-am mai răcorit. Dacă rămâneam aici, nu era bine. Mi-aș fi vărsat toată ura și toată răutatea pe oamenii care mi-au făcut rău. Așa, mi-am vărsat furia în sala de box. Și asta îi sfătuiesc pe toți: când simt că nu mai pot, să lovească în sac!', a mai spus Leonard Doroftei.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton