Leonard Miron și-a serbat iubitul în Albania, de ziua lui de naștere. Cum arată casa lor din Marea Britanie: „O chestie extrem de complicată și a naibii de costisitoare” / EXCLUSIV

.

Leonard Miron și-a serbat iubitul în Albania, de ziua lui de naștere. Fostul prezentator de la TVR ne-a vorbit pe larg despre vacanța cu iubitul din Albania. Se pare că Miguel a avut parte de multe surprize, dar și cadouri din partea vedetei. Într-un interviu pentru viva.ro, Leonard Miron ne-a povestit și despre cariera lui pe vasul de croazieră, dar și despre casa în care locuiește cu partenerul lui în Marea Britanie. Iată ce investiție costisitoare au făcut anul acesta!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!


Leonard Miron și-a serbat iubitul în Albania, de ziua lui de naștere. Ce surprize i-a făcut acestuia ne spune chiar el, într-un interviu pentru viva.ro. Fostul prezentator de la TVR este director pe un vas de croazieră și este fericit că și iubitul lui îi împărtășește aceeași pasiune pentru călătorii, astfel că mereu merg pe undeva împreună. Iată ce ne-a spus despre casa lor din Marea Britanie!

Citește și: Leonard Miron și iubitul lui au împlinit 22 de ani de relație: „Ne-am propus să anulăm…'


Citește și: Leonard Miron are coasta fisurată și mâna ruptă. A ajuns de urgență la spital: „M-am împiedicat și…’

Citește și: Sebastian, fiul lui Cristian Țopescu, despre relația cu părinții lui și cariera în televiziune: „Nu m-au încurajat tot timpul să fac asta. Tatăl meu, de acolo, de Sus, se…’ / EXCLUSIV

Citește și: Ce probleme de sănătate are Carmen Grebenișan după Survivor: „Am avut un șoc acasă’. Cât a slăbit vedeta, după ce ajunsese la 62 de kilograme / EXCLUSIV

Leonard Miron și-a serbat iubitul în Albania, de ziua lui de naștere

Leonard Miron ne-a povestit cum și-a serbat iubitul în Albania. Cei doi au petrecut într-un resort de lux scump, unde o cameră a costat 400 de euro pentru o noapte, de persoană. Miguel a avut parte de o mulțime de surprize, pe care cu siguranță le va ține minte toată viața. De asemenea, fostul prezentator ne-a vorbit și despre viața lui pe vas, dar și despre casa lor din Marea Britanie.

Care mai este viața ta? Pe unde îți mai petreci vacanțele?


Vara aceasta sunt foarte norocos cu programul meu de lucru, pentru că lucrez o lună de pe vas și o lună sunt acasă. Și având patru săptămâni avem mai mult timp să ne planificăm vacanțele și ceea ce vrem să schimbăm în casă. Pentru că anul acesta avem niște planuri mai năstrușnice, apropo de casa în care stăm.

De exemplu, în vacanța din iunie ne-am decis să ne ducem o săptămână la Madrid, dar după vreo două zile vremea nu mai era așa de bună cum se anunțase. Așa că ne-am urcat în primul avion și am zburat în Sud, în Malaga, în hotelul la care de obicei tragem acolo, Tormorinos. Am petrecut un weekend prelungit, care a fost absolut senzațional. Vremea a fost bună, era început de lună și am petrecut ca pe vremuri când eram tinerei, până pe la 3:00-4:00 dimineața.


Vacanța în care suntem acum este ceva mai specială, pentru că a fost ziua lui Miguel pe 16 iulie. Așa că ne-am hotărât să explorăm o zonă din Europa în care nu mai fusesem niciodată.

Cât au plătit Leonard Miron și iubitul său pentru vacanța în Albania

De ce Albania?

Am optat pentru Albania, motivul principal fiind că țara aceasta a început să fie promovată ca o destinație turistică din ce în ce mai populară pe piața vacanțelor europene. Dar și pentru că tocmai s-a deschis în luna mai un hotel din rețeaua care nouă ne place foarte mult, Melia. Și tocmai de aceea ne-am hotărât să venim o săptămână, să sărbătorim ziua lui Miguel la Melia Durres.


Albania nu pot spune că este o dezamăgire, dar este departe de pozele pe care le puteți vedea pe internet sau în reclamele turistice. Există, să spunem, hoteluri care fac parte din rețele foarte mari și scumpe.

De ce spui asta? Ce nu ți-a plăcut?

Sunt hoteluri care fac parte din rețele foarte cunoscute, așa cum se întâmplă cu cel în care suntem acum, unde ne-a costat o noapte all inclusiv, patru stele, 400 de euro de persoană. Din păcate, serviciile încă nu sunt aliniate la standardele sau cerințele celor care plătesc.


Aici, la acest capitol, Albania mai are mult de lucru, așa cum are de lucru și cu curățenia și cu diferențele enorme de norme, între cele aplicate albanezilor și cele aplicate turiștilor. Chiar râdeam… Ne-am adus aminte de vacanța pe care am petrecut-o în Cuba, unde un tacâm pentru turiști era de cinci-șase ori mai mare decât pentru localnici. La fel și cu taxiurile.

„După micul-dejun, și-a primit cadourile’

Ce cadouri i-ai cumpărat iubitului tău de ziua lui?

Așa cum am făcut și anul trecut, și acum am decis să serbăm ziua lui Miguel doar noi doi. Anul trecut am fost într-o croazieră doar noi doi, iar anul acesta am venit în Albania. Am început să îl sărbătoresc la miezul nopții. Am cumpărat un banner foarte mare pe care l-am personalizat cu o fotografie a lui foarte haioasă, pe care am făcut-o în Madrid.


A doua zi, dimineața, i-am dat primul cadou, care știam că o să îi placă și o să îl amuze. Este vorba despre o felicitare, pe care, când o deschizi, este un tort în 3D, care cântă și are o lumânare care se aprinde. Dar dacă sufli, cântecul amuzant se oprește și sunt niște aplauze care urmează după ce sufli. Asta l-a amuzat foarte tare, chiar dacă l-am trezit dimineața, cu noaptea în cap, să îi cânt ‘La mulți ani!’.

Evident că după micul-dejun și-a primit cadourile. Este vorba de un parfum nou de la un brand de parfumuri care îi plac mult. Și tocmai am găsit unul pe care nu îl avea și o pereche de ochelari de soare. Eu am prostul obicei să îi folosesc ochelarii lui, să mă așez pe ei, să-i rup sau să îi pierd. Așa că i-am luat o pereche, care îi plac mult și de care, cu siguranță, nu o să mă ating de ei.


„Anul acesta am avut ideea trăznită să ne construim complet grădina cu…’

Din câte știu, pentru Miguel surprizele au continuat…

După aceea, surprizele au continuat, pentru că era la piscină dimineață și echipa de management a hotelului și-a făcut apariția cu un tort. I-au cântat ‘la mulți ani!’ în engleză, nu în albaneză. Deși eu mi-aș fi dorit să îi cânte în albaneză… Și a fost foarte frumos. Miguel a fost emoționat.

Seara, ne-am hotărât să nu stăm în hotel și să ne aventurăm într-un sat care se afla aproape de hotel, în mijlocul pustietății, într-o pădure, de fapt, pe malul mării Adriatice. Așa că, cel mai apropiat sat era la vreun sfert de oră de mers. Acolo am descoperit un restaurant tradițional pescăresc, fără fițe, fără, pretenții, dar unde mâncau un pește proaspăt, prins în ziua respectivă, gătit extrem de simplu, dar extrem de delicios. Și am petrecut o seară în mijlocul unei comunități albaneze absolut senzaționale, unde am mâncat foarte bine. A fost o altfel de aniversare decât ceea ce s-a întâmplat în anii precedenți.

Mai petreceți și acasă, cu prietenii?

Evident că, ținând cont de prietenii pe care îi avem acasă, nu o să scăpăm de organizarea unei petreceri când ne întoarcem în Marea Britanie. Nu cred că neapărat imediat după întoarcere. Anul acesta am avut ideea trăznită să ne construim complet grădina cu un sistem de iluminare la nivelul solului, cu o fântână arteziană, o chestie extrem de complicată și a naibii de costisitoare. Așa că, acum când suntem plecați, se lucrează intens la proiectul acela. Eu sper ca până ne întoarcem să se termine. Oricum, eu mă întorc la muncă, înapoi pe vas, la începutul lunii august și sper ca până atunci grădina să fie gata și să facem o petrecere cu dublu scop.

Leonard Miron lucrează în continuare ca director de croazieră

Călătorești prin toată lumea. Unde ți-a plăcut cel mai mult?

Sunt norocos că am avut posibilitatea să călătoresc în toată lumea. Sunt foarte norocos că Miguel are aceeași pasiune de a călători, de a pleca în vacanțe foarte des. Nu știu dacă am un loc preferat. Cred că fiecare loc pe care l-am vizitat are ceva special sau am creat noi, ca să facem acel loc drept o amintire specială. Și, evident, că mi-a plăcut mult America de Sud, ne place Spania, insulele grecești.

Peste tot pe unde am călătorit ne-a plăcut ceva. Nu cred că e un loc în care să spun că îmi pare rău că l-am vizitat. Și chiar dacă la prima vedere nu era locul ideal de vacanță, și eu și Miguel știm să descoperim lucrurile care creează niște amintiri, plăcute, speciale.

Mai lucrezi pe vas?

Eu continui să lucrez ca director de croazieră la o companie care operează vase de croazieră pentru pasageri pe râurile din Europa. Compania la care lucrez a fost aleasă, în ultimii 10 sau 12 ani, cea mai bună companie pentru asemenea itinerarii și eu sunt foarte bucuros și mândru că am fost primul director de croazieră care a operat un vas pe un ininerariu nou, care se numește capitalele din Est.

Plecăm din Viena și ajugem în Constanța. Iar pentru mine e ceva special, că pot să îi familiarizez pe pasagerii mei, care vin din Statele Unite, Canada și Marea Britanie, care vin cu o altă față a Europei de Est. Întotdeauna le spun în prima zi de croazieră că sunt convins că au venit în buzunar cu o fotografie alb-negru al acestei părți de lume și că sper ca în momentul în care pleacă să aibă o fotografie în culori.

Leonard Miron: „Sunt povești începând cu lagărele de muncă…’

Care e traseul?

Noi plecăm din Viena și navigăm în Serbia, Croația, Bulgaria și România. Pentru mine este un moment foarte special și mă simt foarte mândru că le povestesc atunci când navigăm pe Defileul de la Porțile de Fier. Și, evident, că am ce să le povestesc atunci când navigăm pe Canalul Dunăre-Marea Neagră.

Sunt povești, începând cu lagărele de muncă din anii 80, apoi experiența mea la inaugurarea Canalului și momentul culmimant când le pun la difuzoare la maxim ‘Magistrala albastră’ cu Mirabela Dauer și Dan Spătaru. Fără melodia aceasta nu pot să navighez pe Canal.

Iar ca planuri pe termen scurt de vacanță, cred că primul proiect așa este în luna septembrie, când noi aniversăm 20 și ceva de ani împreună. Și ne-am hotărât ca aniversarea aceea împreună să o facem în România, pentru că acolo ne-a cunoscut. Mai multe amănunte nu dau, să fie surprize pentru toți prietenii păe care îi voi invita. Îi așteaptă o petrecere pe cinste, undeva!

Foto: Facebook, arhiva personală.