Letiția Moisescu este însărcinată cu gemeni. Solista de muzică populară a născut prima oară acum cinci luni

 Lupescu Anca
.

Cântăreața de muzică populară Letiția Moisescu a devenit mamă pentru prima oară în urmă cu cinci luni. Ea a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă, iar acum a aflat că va fi din nou mămică, de data această de gemeni.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

În ultimul an viața cântăreței de muzică populară Letiția Moisescu s-a schimbat la 360 de grade, asta pentru că la începutul acestui an vedeta a devenit mămica pentru prima dată, aducând pe o lume o fetiță perfect sănătoasă care poartă numele de Daina Maria!

Ei bine, iată că lucrurile frumoase pentru vedetă nu se opresc aici, asta deoarece la scurt timp după ce și-a strâns primul copil în brațe vedeta a rămas din nou însărcinată.

Marea i-a fost mirarea când a aflat că în doar câteva luni de când a devenit mămică Dumnezeu a mai binecuvântat-o cu însă o sarcină, însă mare i-a fost surpriza când a aflat că în burtică nu este un singur copil, ci doi, vedeta fiind gravidă cu gemeni!

Cum a aflat că este însărcinată

Vedeta a povestit la Antena Stars despre cum a aflat că e însărcinată! Acesta a declarat că a avut simptomele de rău specifice gravidelor, însă deloc nu i-a trecut prin cap că ar putea să fie nou nou gravidă! La doar trei săptămâni aceasta a hotărât să-și facă și un test de sarcină, iar rezultatul a arătat că a rămas gravidă!

51734052_10157091735637090_3498884945793777664_n51734052_10157091735637090_3498884945793777664_n

'Îmi era rău în prima fază. Am început să îi spun soțului că nu mă simt bine. Am simptome de vomă. Nici nu am făcut ceva special și nu am luat pastile anticoncepționale. Nu mi-a trecut prin cap că aș fi însărcinată.', spus ea la Antena Stars!

Citește și: Andra și Cătălin Măruță dezvăluie secretele unei căsnicii de 12 ani:'Nu ne blocăm în certuri'. Cum au depășit greutățile în relație / EXCLUSIV

Inevitabil va fi bine! Cum au hotărât Andra și Cătălin Măruță ca Eva și David să devină persoane publice:'Sunt dezinvolți în fața camerelor. Dacă ei vor să filmăm, filmăm. Dacă nu, nu.' / EXCLUSIV

Olimpia Melinte a dezvăluit sexul bebelușului și… secrete din căsnicie. S-a măritat la 22 de ani cu iubitul din liceu:„Am crescut unul alături de celălalt’/ INTERVIU

Cum a fost cerută Feli în căsătorie. Inițial, nu a răspuns:„Am fost surdă total’

Deși spune că inițial i-a fost teamă, cântăreața de muzică populară s-a bucurat să afle că iată devine mamă din nou.

'Au trecut vreo trei săptămâni și am început să îmi pun semne de întrebare. Zic, eu mă duc sa iau test. L-am trimis pe el. A găsit două teste, unul la preț de unul. El credea că e vreo eroare. L-am făcut și pe al doilea. În sinea mea mă gândeam că fetița e foarte mică, teama, dar bucurie.', a mai spus vedeta la Antena Stars.


 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton