Lia Bugnar a clacat la Asia Express: „Nu mai pot!”

 Lupescu Anca
.

Lia Bugnar și Maria Buză au fost printre perechile necâștigătoare de la Asia Express, care nu au avut parte nici de mâncare, nici de cazare asigurată.

maria-buza-i-lia-bugnar-despre-asia-express-a-fi-dat-i-bani-sa-fiu-aici-18684361maria-buza-i-lia-bugnar-despre-asia-express-a-fi-dat-i-bani-sa-fiu-aici-18684361

Citește și: Adda și Cătălin Rizea, prima ceartă la Asia Express: „Nu mă supăr, chiar mă enervez acum, serios! Gata, ajunge, pe bune!”

Așa că cele două au trebuit să meargă și să facă rost de un loc în care să doarmă. După multe încercări nereușite, cele două au găsit o gazdă, însă s-au confruntat cu o altă problemă.

Maria Buză, dezinvoltă din fire, a început să explice gazdei miza show-ului și sarcinile pe care trebuie să le înfrunte zi de zi. La un moment dat, actrița i-a explicat femeii la care au înnoptat că „trebuie să și mănânce'.

Citește și: Alex Abagiu și Radu Vlăduț au câștigat proba de imunitate în Asia Express, sezonul 3

Lia Bugnar a intrat în pământ de rușine și a avut un moment de cumpănă. Aceasta a răbufnit și aproape că a început să plângă, dându-și seama de ridicolul situației.

„Te uiți din afară și ți se pare ridicol că ești în situația asta. Am clacat. Aveam stomacul gol, gol. E rușinos'.

Citește și: Imagini cu puternic emoțional din ASIA EXPRESS 3. 'Părea o răscoală de la 1907, dar cu pești în mână, nu cu topoare!'

Chef Sorin Bontea și Răzvan Fodor, Speak și iubita lui, Ștefania, Nico și fiica ei, Alexandra, Adda și soțul ei, Cătălin, Ristei și fratele lui, Dan, Maria Buză și Lia Bugnar, Alina Ceușan și Carmen Grebenișan, Alex Abagiu și prietenul lui cel mai bun, Radu, Alex Velea și Mario Fresh sunt cei care luptă anul acesta pentru premiul de 30.000 de Euro și pentru mult râvnitul titlu de câștigãtor Asia Express, cel mai dur reality-show din România.

Citește și: Scene de coșmar la Asia Express. Vedetele au început să plângă din cauza mirosului

Câștigătorii cursei pentru imunitate au fost Alex Abagiu și Radu Vlăduț, spre surprinderea tuturor. Cei doi au câștigat prima amuleta cu suma în valoare de 1000 de euro.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton