Lia Bugnar, asaltată de bărbați, după ce a vorbit despre despărțirea de Anghel Damian: "Au fost și niște doamne care mă certau că n-am copii și mă amenințau cu focu' iadului pentru păcatele mele"

 Dumba Gabriela
.

Lia Bugnar dezvăluie că a fost asaltată de bărbați, pe Facebook, după ce a vorbit, într-un podcast, despre despărțirea de Anghel Damian. Lia și Anghel, cu 22 mai tânăr, au fost împreună timp de nouă ani și s-au despărțit anul trecut, regizorul îndrăgostindu-se de Theo Rose care l-a și făcut tată. Lia Bugnar a dezvăluit în podcastul respectiv cât de greu i-a fost după despărțire, iar acest lucru a atins simpatia unor bărbați care au asaltat-o cu declarații de dragoste.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Invitată în cadrul podcastului „E vremea mea', Lia Bugnar a recunoscut că sfârșitul relației cu Anghel Damian a afectat-o foarte mult. Suferința pe care a simțit-o a fost accentuată și de cei care spunea că motivul pentru care regizorul s-ar fi despărțit de ea ar fi fost diferența de vârstă dintre ei.

121-1121-1

Lia Bugdnar, asaltată de bărbați după despărțirea de Anghel Damian

Mărturisirile Liei Bugnar au atras simpatia bărbaților care o urmăresc pe rețelele de socializare, regizoarea dezvăluind că a fost chiar cerută în căsătorie, în online, de bărbați pe care nici nu-i cunoștea.

„Fenomenu’ straniu e că, după acest podcast, mi-a scris foarte multă parte barbatească. Care cu o propunere de cină, care cu o propunere de cafea, care cu o propunere, nici mai mult, nici mai puțin de însurătoare. 

Nu știu ce-o fi reieșit din ce-am bazmit eu pe-acolo, eu doar am răspuns la ce m-a întrebat Laura Ivăncioiu, dar se pare că undeva, vreo formulare ambiguă, a dat de înțeles că sunt vai morțișorii mei și aștept să mă ia și pe mine cineva', a mărturisit Lia Bugnar pe Facebook.

Lia Bugnar spune că nu ar fi chiar atât de disperată și de singură, în a acest moment și chiar dacă ar fi, nu și-ar selecta iubiții pe Facebook.

„Sunt oarecum în situația contrară, dar vreau să nu intru în detalii. Totuși, o precizare o să fac, nici dacă aș fi simultan șchioapă, ciungă, cheală, buboasă, chioară și bâlbâită pe deasupra, nu mi-aș selecta vreodată amorezii de pe Facebook sau Instagram.

A! Au mai fost și niște doamne care mă certau că n-am copii și mă amenințau cu focu’ iadului pentru păcatele mele anterioare podacastului, dar aici înțeleg, presupun că și eu m-aș antipatiza dacă aș fi ele. Una dintre ele chiar m-a demascat public că n-am vite, păsări, n-am plantat pom și că o să mor singură, în timp ce dumneaei o să-i deschidă ușa nepoții, la un moment dat', a adăugat Lia Bugnar, în postarea ei. 

Citește și: Cum se înțeleg Lia Bugnar și Anghel Damian, după despărțire: „Te simți în siguranță când știi că…’ / Cei doi lucrează împreună la serialul Clanul

Citește și: Lia Bugnar, reacție după ce Anghel Damian și Theo Rose au devenit părinți: „S-a mai născut un copil pe lumea aceasta. El încă are…

Lia Bugnar, adevărul despre despărțirea de Anghel Damian

Invitată, recent, în podcastul „ E vremea mea', Lia Bugnar a rupt tăcerea despre motivele despărțirii de Anghel Damian. A adus în discuție și diferența de vârstă considerabilă dintre ei. 

 „Nu am simțiți niciodată că el m-ar fi părăsit doar ca să fie cu o persoană mai tânără. Asta nu a fost niciodată o problemă între noi, diferența de vârstă de 23 de ani dintre noi. Nu a fost un flirt, relația noastră a ținut 9 ani. Nici o secundă nu a fost vorba de vârstă. Nu vreau să spun mai multe pentru că el nu e aici de față și poate nu vrea să discutam despre asta', a spus regizoarea, în podcastul „E vremea mea'. 

Lia Bugnar a mărturisit că s-a simțit hărțuită și călcată în picioare din toate părțile, după despărțirea de Anghel Damian, mai ales că toată lumea spunea că a fost părăsită pentru că este bătrână.

 „Reacția oamenilor este canibală la astfel de situații, au păreri, erau sute de oameni, cel puțin din ce am văzut pe Facebook, constituiți într-un tribunal, care vorbeau despre făptura care declanșase marele amor, despre Anghel, despre făptura care fusese lăsată de izbeliște. La toți era: „da, pentru că este bătrână!„.

Mă gândeam atunci cât de anostă să fie viața ta să te bucuri de un om care e oricum prăpădit în actele momente. Mai ales că eu nu am avut niciodată instinctul de a poza în bine, știa toată lumea ce s-a întâmplat si cine mă întreba atunci, colegi, prieteni : „ce faci, Lia?”, eu ziceam direct: „sunt praf!”. Atunci m-au călcat în picioare efectiv!', a mai adăugat scenarista. 

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton