Lia Bugnar, despre rolul lui Theo Rose din serialul Clanul, sezonul 3: ”Gravidenia nu e o boală, nu-i bolnavă...”

.

Ce spune Lia Bugnar despre rolul lui Theo Rose din serialul Clanul, sezonul 3, ținând cont că artista este însărcinată în 8 luni. Toată lumea știe faptul că în scurt timp Theo Rose urmează să devină mamă pentru prima dată. Actrița numără deja zilele până când o să-și strângă fiul la piept și a început deja pregătirile, însă mulți se întreabă totuși cum rămâne cu rolul său din serialul Clanul. Ei bine, pentru a nu mai lăsa loc de interpretări, Lia Bugnar, scenarista serialului, a decis să vorbească concret despre acest lucru! Iată ce declarații a făcut despre frumoasa cântăreață!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Theo Rose a impresionat pe toată lume când a dezvăluit că o să joace în serialul Clanul de pe Pro TV, astfel că fanii au fost extrem de curioși de cum o să joace. Ce-i drept, rolul i se potrivește de minune și are un mare talent actoricesc, iar asta nu o spunem doar noi, ci și mulți colegi de breaslă care o văd pe platourile de filmare. Ei bine însă, surprize, surprize! Nu a durat mult și s-a aflat că formează o relație cu regizorul Anghel Damian.

lia-1lia-1

Cei doi au trecut pe neașteptate la nivelul următor al relației lor, astfel că artista a rămas însărcinată. Vestea a stârnit numeroase discuții, mai ales în mediul online, însă bucuria a fost la cote maxime pentru viitorii părinți, dar și toți cei dragi, care îi susțin în orice decizie din viața lor. Deși a rămas gravidă, iar burtica creștea de la o zi la alta, Theo Rose nu a renunțat la rolul ei din serialul Clanul, ci a mers mai departe.

Citește și: Lia Bugnar nu o cunoaște personal pe Theo Rose, deși lucrează împreună la serialul Clanul: „Nu am vorbit niciodată cu ea…” Ce a spus despre sarcina artistei

Citește și: Cum a reacționat Lia Bugnar când a fost întrebată iar despre Theo Rose, iubita lui Anghel Damian: „V-am explicat deja că…”

Citește și: Chefi la cuțite 2023 – Sezonul 11. Adrian Hampu a fost eliminat din competiție

Citește și: Diane Inamahoro a leșinat la „Chefi la cuțite' și a avut nevoie de îngrijiri medicale: „S-a adunat oboseala, nu am…'

Ce spune Lia Bugnar despre rolul lui Theo Rose din serialul Clanul, ținând cont că artista este însărcinată în 8 luni

În ciuda tuturor zvonurilor apărute cum că Theo Rose nu o să mai apară în serialul Clanul fiindcă este însărcinată în luna a-8-a și urmează să nască în scurt timp, Lia Bugnar, scenarista serialului de pe Pro TV, a ținut să explice clar că aceste vorbe nu sunt deloc adevărate. Mai mult, a făcut o serie de declarații cu totul și cu totul neașteptate, în care spune că 'gravidenia nu este o boală'.

Evident că apare. De ce să nu apară? Păi, gravidenia nu e o boală. Gravidenia e o etapă din viața omului. (…) Astea le rezolvați dumneavoastră la psiholog… Dar nu, nu-i bolnavă. Evident, e un film', a declarat Lia Bugnar pentru Click!.

Ei bine, nu doar Lia Bugnar consideră că 'gravidenia nu este o boală', ci și Theo Rose, care i-a cerut regizorului, iubitul ei Anghel Damian, că nu vrea să fie tratată special, față de alți colegi de breaslă doar pentru faptul că este însărcinată.

Cum se înțelege Lia Bugnar cu Anghel Damian, după despărțire

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Lia Bugnar și Anghel Damian au avut o relație de lungă durată, la fel cum au avut și Alex Leonte cu Theo Rose. Ei bine însă, timpul le-a demonstrat că nu sunt făcuți unul pentru celălalt în ambele cazuri, astfel că s-au despărțit și au luat-o pe drumuri separate. Totuși, dragostea le-a bătut la ușă lui Theo Rose și Anghel Damian, astfel că din rodul iubirii lor urmează să devină părinți pentru prima dată în scurt timp.

Totuși, întrebarea care stă pe buzele tuturor este cum se înțeleg acum Lia Bugnar și Anghel Damian, ținând cont că sunt colegi de platou, iar totodată Theo Rose este mai mereu în preajma lor. Spre surprinderea tuturor, cei doi au rămas în relații bune, mai ales că au numeroase proiecte pe plan profesional.

„Ce face Anghel este că el crează „scheletul, ceea ce nu este deloc o treabă ușoară, e ceva greu și de multe ori ajungem în fundături că am complicat atât de tare poveștile și am pornit atâtea fire că nu mai știm. Atunci ne punem la un loc și ne gândim pe unde să scoatem cămașa. Dar de scris, întotdeauna am scris eu.

Lucrăm împreună foarte mult. Te simți în siguranță când știi că e un om care are exact același gust cu tine și gândește la fel despre asta și este la fel de profesionist. Te simți în siguranță că nu trebuie să rezolvi singur lucrurile, a spus Lia Bugnar în urmă cu mai mult timp.

De asemenea, nici Anghel Damian nu a ezitat să vorbească despre ceea ce a fost în el și Lia Bugnar, totul fiind însă de domeniul trecutului.

„Paradoxul e că în relația cu Lia… Nu vorbim de subiecte tabu. Nu se ascunde nimeni. A fost o relație vizibilă, pentru că presa a considerat că e demnă de un interes. Noi am avut o relație foarte lungă, dar în același timp, omul matur eram mai degrabă eu decât ea. Dacă îmi fac un soi de introspecție și mă gândesc de ce am ajuns să fiu un old soul, deși sunt și eu dependent de cafea, dar nu sunt sapiosexual… Părinții mei sunt, din punctul meu de vedere, profund imaturi. Ei divorțând foarte devreme, având 9 ani, am simțit că m-am responsabilizat foarte tare. M-am maturizat precoce', a dezvăluit Anghel Damian în podcastul lui Gojira.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton