Lia Bugnar, în vacanță alături de un alt bărbat, după despărțirea de Anghel Damian: "Știu că mă pot baza pe el oricând"

 Laciu Andreea
.

Lia Bugnar pare să se bucure din plin de statutul de femeie singură, după despărțirea de Anghel Damian. După ce și-a schimbat look-ul, acum artista a decis să plece în vacanță alături de un bărbat cunoscut de la noi.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Lia Bugnar și Anghel Damian au format un cuplu atât în viața profesională, cât și în cea personală. Nu au ascultat de gura lumii, nici nu au ținut cont de diferența de vârstă de peste douăzeci de ani și s-au iubit timp de nouă ani. Recent însă, s-a aflat că povestea lor de dragoste a ajuns la final, iar el a început deja o nouă relație cu Theo Rose.

lia-bugnar-1-3lia-bugnar-1-3

Lia Bugnar și Marius Manole, în vacanță împreună, după despărțirea de Anghel Damian

Cei doi sunt foarte buni prieteni, iar Marius i-a fost alături Liei în această perioadă dificilă. De altfel, chiar în urmă cu o lună, tot el a fost cel care le-a dezvăluit tuturor noul ei look.

„Cine-i actrita asta superba de la Hollywood? Ca mi-e cunoscuta, dar imi scapa numele”, a scris atunci Marius Manole pe Facebook, despre cea mai buna prietena, Lia Bugnar. Acum, cei doi s-au afisat impreuna intr-o vacanta, care pare sa ii prinda tare bine actritei, conform Spynews.

'Cu Marius sunt prietenă în cel mai grațios fel cu putință. Știu că mă pot baza pe el oricând, în orice bucluc aș intra. Știu că m-ar ajută cât i-ar stă în putere și un pic peste. Și eu aș face la fel pentru el. Eu l-aș iubi pe Marius și dacă n-ar fi talentat, este un om pe care ființa mea îl recunoaște din pâcla mai multor reîncarnări anterioare, că altfel nu-mi explic…, a declarat Lia Bugnar, în trecut, potrivit sursei citate mai sus.

Citește și: Anghel Damian și Lia Bugnar, despărțiți, dar împreună: „Am dat viață unei povești noi”

Citește și: Laura Cosoi și soțul ei au aniversat 7 ani de căsnicie. Cum au sărbătorit: „Iubire infinită…”

Citește și: Cine este Lia Bugnar. Totul despre artista care i-a fost iubită lui Anghel Damian timp de 9 ani

Citește și: Roxana Nemeș și Călin Hagima, împreună la Untold. Cântăreața și-a iertat soțul după ce a fost surprins la Ioana Popescu în balcon

Separați ca iubiți, împreună pe platourile de filmare

Așa cum au făcut în trecut când au lucrat împreună pentru serialul Vlad, Lia Bugnar și Anghel Damian au format o echipă și pentru noul serial de la Pro TV, Clanul. Însă, acum situația este una mai puțin obișnuită, căci Theo Rose este atât actriță în acest proiect, cât și noua iubită a lui Anghel Damian.

Nu am dorit să construim asemănări între personajele din Clanul şi cele din serialul turcesc. Ele pornesc din acelaşi punct dar, le-am făcut diferite. Este firesc să fie aşa,  pentru că suntem societăţi diferite. Eu cred in paradoxuri şi atunci când m-am uitat la acest serial  fără să citesc scenariul original, împreună cu Lia Bugnar am dat viaţă unei poveşti noi', a declarat Anghel Damian pentru adevărul.ro.

Cum s-au cunoscut Anghel Damian și Lia Bugnar

Povestea lor de dragoste a început tot pe platourile de filmare. Ironia sorții face că jucau fix rolul de îndrăgostiți, dar abia apoi și-au dat seama ce simt unul pentru celălalt.

,,Ne-am cunoscut la o filmare, unde jucam doi străini care se îndrăgostesc la metrou. Ne-am îndrăgostit la repetiții la teatru, într-un spectacol unde jucam doi străini care sunt într-o competiție draconică și aproape că se urăsc. Primul pas l-am făcut eu, nebunia tinereții, cum ar veni, după care puteți vedea…T răim împreună, lucrăm împreună, e o relație armonioasă. Asta-i tot ce contează’,ne-a declarat actorul.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton