Liam Payne avea "cocaină roz", în organism la momentul morții. Ce este acest cocktail de droguri, potrivit raportului toxicologic

.

Liam Payne avea în organism mai multe droguri, inclusiv cocaină crack şi metamfetamină, atunci când a căzut în gol de la balconul unui hotel din Argentina. Potrivit unor surse argentiniene anonime, familiarizate cu primele rapoarte toxicologice, Liam Payne avea în sânge un cocktail de droguri numit „cocaină roz”.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE SEPTEMBRIE GRATIS, AICI

Cântăreţul britanic şi fostul membru One Direction a murit săptămâna trecută, la vârsta de 31 de ani, după ce a căzut de la etajul al treilea al unei camere de hotel din Buenos Aires.

lyam-payne-2lyam-payne-2

Liam Payne avea „cocaină roz”, în organism la momentul morții

ABC News şi TMZ au scris că un cocktail de droguri numit „cocaină roz' – care conţine metamfetamină, ketamină şi MDMA – a fost găsit în timpul unei autopsii parţiale, împreună cu cocaină crack şi benzodiazepină. Ambele publicaţii au citat surse anonime familiarizate cu testele preliminare.

Informația a fost făcută publică de un oficial care a preferat să rămână anonim, dar care a avut acces la raportul toxicologic preliminar realizat de experți în cazul morții lui Liam Payne, informează The Guardian.

Rezultatele toxicologice finale nu sunt aşteptate să fie făcute publice decât peste câteva săptămâni.

Associated Press a relatat că oficialul a vorbit sub condiţia anonimatului, deoarece nu a fost autorizat să informeze jurnaliştii. Raportul preliminar a fost prezentat pe larg luni în presa locală. Autopsia lui Payne a concluzionat că leziunile traumatice care i-au cauzat decesul au fost consecvente cu căderea sa de la fereastra hotelului de la trei etaje. Procurorii au exclus orice altă persoană implicată, citează news.ro.

Anchetatorii argentinieni au găsit ceea ce păreau a fi stupefiante şi alcool împrăştiate printre obiectele sparte şi mobila din camera de hotel a lui Payne, ceea ce a determinat procuratura să presupună că Payne a suferit o cădere nervoasă cauzată de abuzul de substanţe în momentul căderii sale. Procurorul a declarat că Payne ar fi căzut într-o stare de „inconştienţă semi sau totală'.

Citește și: De ce și-au mutat Carmen Brumă și Mircea Badea fiul de la o școală de stat la una privată: „Noi le-am încercat pe toate. În primul rând, contează omul, nu instituția'/ EXCLUSIV

Citește și: „Este un miracol!’ Un bărbat a supraviețuit 66 de zile pe mare, pe o barcă gonflabilă. Fratele și nepotului lui și-au pierdut viața

Citește și: Liam Payne de la One Direction s-a despărțit, din nou, de iubita lui, Maya Henry. Au rupt logodna

Citește și: Liam Payne, fostul membru One Direction, a murit la 31 de ani, după ce a căzut de la etajul trei al unui hotel

Ce este „cocaină roz”, cocktailul de droguri găsit în organismul lui Liam Payne

Potrivit The New York Times, amestecul conține cel puțin un medicament stimulant și un medicament deprimant al sistemului nervos central, cum sunt benzodiazepinele, spre exemplu. Adesea, „cocaina roz' include ketamină, un anestezic disociativ cu efecte halucinogene și alte droguri precum ecstasy, metamfetamină, opioide și alte substanțe psihoactive precum sărurile de baie.

„Acest amestec este de obicei foarte ieftin, ceea ce determină oamenii să-l folosească', spune dr. Linda Cottler, medic epidemiolog.

Termenul „cocaină roz' este în sine o denumire greșită, deoarece cocktailul conține rareori cocaină, a spus Joseph Palamar, profesor asociat la Universitatea Langone Health din New York, care cercetează fenomenul consumul de droguri în rândul tinerilor.

De altfel, numele provine probabil de la faptul că este vândută sub formă de pulbere și vopsită în roz folosind colorant alimentar.

Miercuri, Payne, în vârstă de 31 de ani, a fost găsit mort după ce a căzut de la balconul unei camere de la etajul trei a unui hotel din Buenos Aires.

 
Cel mai nou VIDEO

Google News Urmărește-ne pe Google News

Citește în continuare
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton