Lidia Buble a lansat o piesă despre suferința în dragoste, după despărțirea de Răzvan Simion: "Rupeai din mine câte-un pic". Reacția prezentatorului TV

 Cica Cristina
.

Lidia Buble pare că nu a reușit să treacă în totalitate peste despărțirea de Răzvan Simion, având în vedere că în ultima piesă lansată vorbește despre suferința în dragoste. Versurile par să-i fie dedicate fostului partener, iar matinalul de la Antena 1 nu a rămas indiferent!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Lidia Buble a lansat prima piesă după despărțirea de Răzvan Simion, iar versurile triste par să-i fie dedicate fostului iubit, la brațul căruia și-a petrecut ultimii cinci ani.

Piesa intitulată „Cu ochii aia verzi” vorbește despre iubire și suferință, versurile fiind chiar emoționante.

Citește și: Cum a cerut-o de soție chef Florin Dumitrescu pe partenera lui și ce s-a întâmplat cu o seară înainte de nuntă:„Când am văzut-o în rochia de mireasă am început să lăcrimez!'/ EXCLUSIV

„Rari. Ochii verzi sunt rari. Doar 2% din miliardele lumii. Iubirile ce se reflectă în ochii verzi sunt ca un dans al stelelor căzătoare pe care ți le-ai dori mai mult timp desenate pe cerul nopții. Eu am ochii verzi. Uneori triști, mereu mari, dar întotdeauna verzi' , a scris vedeta în dreptul clipului postat pe Instagram.

Citește și: Andreea Bănică a dezvăluit câte kilograme are, dar și secretele siluetei sale. Ce dietă ține:„De 10 zile, am mâncat o singură dată o amandină'

Lidia Buble: „Visam timidă că poate o să mă vezi”

Având în vedere despărțirea recentă de Răzvan Simion, versurile sunt derutante și par să fie cu dedicație.

Citește și: Florin Dumitrescu, despărțit de soție și fetițe din cauza coronavirusului!„Mai am un singur test de făcut…'

'Treceai și nu spuneai nimic/ Rupeai din mine câte-un pic/ Zâmbeam prea mult să nu mă vezi/ Cu ochii ăia triști/ Cu ochii ăia mari/ Cu ochii ăia verzi/ Îndrăgostită nebun de un străin/ Introvertită iubind un anonim/ Visam timidă că poate o să mă vezi/ Cu ochii ăia triști/ Cu ochii ăia mari/ Cu ochii ăia verzi', sunt câteva dintre versurile melodiei lansate cu câteva ore în urmă.

Citește și: Clipe de groază pentru Brigitte! Dovada că Florin Pastramă o bate:în timpul unei certe aprinse, a luat-o de ceafă, a smucit-o, a împins-o…

La rândul lui, Răzvan care încă îi este manager Lidiei Buble, a postat un Instastory în care promovează clipul.

Reamintim că anunțul despărțirii a fost făcut de matinalul de la Antena 1, care a ținut să precizeze că Lidia nu mai este fericită alături de el.

Astăzi Lidia nu mai este fericită lângă mine. Îi cer iertare pentru că la un moment dat am devenit insuficient. Și mă iert și pe mine pentru că nu am mai avut ce să ofer când poate ar mai fi fost multe de oferit. De mâine vreau să o văd pe Lidia fericită, vreau să îi sclipească ochii din nou în razele soarelui, așa că îi redau libertatea. Plecăm amândoi într-o călătorie a regăsirii de sine. Dar separat”, a fost o parte din mesajul transmis de prezentator.

Lidia-Buble-1-7-1Lidia-Buble-1-7-1

Sursa foto: Facebook, Captura YouTube

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton