Lidia Buble a mers la un control medical din cauza comentariilor răutăcioase din mediul online: "Poate am o problemă..."

 Dumitrache Laura
.

Lidia Buble a mers la medic din cauza comentariilor răutăcioase venite din partea internauților. Vedeta a declarat de multe ori că se iubește așa cum este, naturală și nu dorește să facă schimbări mari. Artista a dezvăluit că a mers la oftalmolog pentru a verifica dacă suferă de strabism.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Lidia Buble este una dintre cele mai apreciate artiste de la noi din țară. Cântăreața este urmărită de mii de internauți pe rețelele de socializare cu care împărtășește tot ce se întâmplă nou în viața ei. Recent, a recunoscut că a fost afectată de criticiile unor internauți, motiv pentru care a fost la medic.

367748628_127682187083000_1441242642382756265_n367748628_127682187083000_1441242642382756265_n

Lidia Buble a adresat comentaiile răutăcioase în care oamenii îi scriau că ar avea strabism. Astfel, vedeta a decis să meargă la un doctor oftalmolog pentru a afla dacă se confruntă cu vreo problemă.

Citește și: Ce probleme are Lidia Buble. Artista e nevoită să ia o pauză de la muzică: „Nu există pedeapsă mai mare”

Citește și:Lidia Buble a fost atacată de o femeie necunoscută într-un restaurant: „Sunt șocată și acum. Voia să-mi dea în față. La ce cote au ajuns gelozia și prostia!”

Citește și:Mama Gabrielei Prisăcariu nu a fost de acord, inițial, cu relația dintre ea și Dani Oțil: „Când i-am zis că mă văd cu el…”

Citește și:Ce avere fabuloasă au părinții lui Vlad Pascu, șoferul drogat care a ucis doi tineri în 2 Mai. Miruna și Mihai Pascu apar în dosarul lui Sile Cămătaru

Lidia Buble a mers la un control medical din cauza comentariilor răutăcioase din mediul online

Lidia Buble se numără printre cele mai apreciate artiste din România. Vedeta este îndrăgită de multă lume și este activă pe rețelele de socializare. De asemenea, artista ține cont de părerile fanilor săi, dar și de criticile unora. Recent, Lidia Buble a declarat că a fost la doctorul oftalmolog din cauza comentariilor răutăcioase. După ce a revenit în București după un concert, Lidia Buble a făcut mai multe Instastories și a povestit că unii internauti i-au spus că ar avea strabism.

„Am fost să mă controlez din cauza, pot să zic, nu datorită vouă. Într-un timp îmi scriau unii oameni binevoitori că, pe lângă nasul mare pe care îl am, am și strabism. Efectiv mă rodea chestia asta, sinceră să fiu. Eu nu prea bag în seamă, dar am zis că dacă totuși au dreptate. La nas nu mă interesează, îl iubesc și, cât timp respir bine cu el și mă prinde bine, n-am niciun stres. La ochi zic poate am o problemă medicală și să o rezolv, dar n-am strabism', a declarat Lidia Buble, pe Instagram.

Lidia Buble: „Trebuie să vă apreciați și să vă iubiți voi pe voi în primul rând”

Lidia Buble a avut concert în țară, iar înainte le-a transmis internauților un mesaj că ea se iubește așa cum este. De asemenea, artista i-a sfătuit și pe ei să facă la același lucru. Lidia Buble a declarat în nenumărate rânduri că este credincioasă și este multumită de felul cum arată.

Eu sunt foarte mulțumită de cum m-a lăsat Dumnezeu, îmi place că am nasul mare, îmi place tot, tot, tot la mine. N-aș schimba nimic. Îs disperată după mine. Mă iubesc și asta trebuie să faceți și voi. Trebuie să vă apreciați și să vă iubiți voi pe voi în primul rând!Nu este prima oară când solista transmite acest mesaj pozitiv. Dintotdeauna, Lidia a fost împăcată, recunoscătoare și mândră de aspectul ei. „Eu sunt de părere că nimeni nu are niciun defect. Nu am avut vreodată complexe. Dimpotrivă, am mulțumit Celui de Sus că m-am născut și am crescut sănătoasă. Sunt mândră de cum sunt. Când primeam multe mesaje legate de nasul meu, să știți că nu mă deranjau. Încă susțin asta, nasul acesta e unic, cu personalitate, iar asta mă face să fiu aparte… originală', a mai declarat Lidia Buble pe Instagram.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton