Lidia Buble, anunț surprinzător, în direct, despre viitorul copil. Artista vrea să devină mamă și i-a ales deja numele bebelușului: "Îl va chema..."

 Dumba Gabriela
.

Lidia Buble a făcut un anunț surprinzător în direct, în emisiunea Vorbește Lumea de la Pro TV, vizavi de viitorul său copil. Cântăreața provine dintr-o familie numeroasă, cu mulți copii și a declarat dintotdeauna că își dorește foarte mult să fie mamă. Atât de mult încât i-a dezvăluit deja și numele.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Lidia Buble, anunț surprinzător, în direct, despre viitorul copil. Lidia Buble a fost invitată în emisiunea „Vorbește Lumea', prezentată de Lili Sandu, Șurubel și Bogdan la PRO TV și a făcut declarații neașteptate. Fosta iubită a lui Răzvan Simion a mărturisit că își dorește mult să devină mamă și deja s-a gândit la numele viitorului copil.

buble6-1buble6-1

Lidia Buble, anunț surprinzător, în direct, despre viitorul copil

Întrebată ce făcea în urmă cu 8 ani, dar și cum se vede peste 8 ani, Lidia Buble a declarat:

„Eu acum 8 ani eram cu niște plase de rafie și mergeam la concert, acum am avansat, am valiză. Desigur, eu mă văd mămică în viitor, îmi doresc băieței, sunt eu cu băiețeii… Acolo mă văd. Daca voi avea, cred băiat îl va chema Isac! Totuși, peste 8 ani sper să rămân încă în sufletul oamenilor'.

Artista își dorește să fie mamă de băiat și a anunțat că îl va chema Isac. Lidia Buble provine dintr-o familie numeroasă, iar tatăl ei este pastor. De fiecare dată când merge acasă, vedeta se bucură să petreacă mult timp cu nepoții ei.

Câți copii își dorește Lidia Buble

Invitată, anul trecut, la podcastul găzduit de Mihai Petre și soția sa, Elwira, Lidia Buble și-a deschis sufletul și a vorbit despre dorințele sale. Cântăreața a mărturisit că își dorește să devină mamă și să aibă trei copii.

„N-am simțit niciodată o presiune, pentru că eu sunt omul căruia îi place foarte mult tot ceea ce înseamnă natural. Trebuie să se întâmple în mod firesc și natural. Când o fi să vină Făt-Frumos pe un cal alb, o să se întâmple. Da, îmi doresc să mă căsătoresc, îmi doresc copii.

Trei băieți, dacă se poate, ar fi ideal pentru mine, dar nu pun presiune pe mine și nici nu las să mă preseze vorbele venite din partea celorlalți', a spus Lidia Buble.

Citește și: Ce regim alimentar urmează Sofia Vicoveanca, la 82 de ani, pentru un tonus de invidiat: „Nu renunț! Eu am grijă de mine!'

Citește și: 24 de întrebări cu Ilinca Vandici. Ce spune despre regrete: „Dacă în privința anumitor situații petrecute nu mai pot face nimic, le trec la capitolul experiențe’ / EXCLUSIV

Citește și: Cum au reacționat copiii Danei Chera Grecu când mama lor s-a recăsătorit și ce relație au cu Adrian, soțul vedetei, și cu fiica lui: „În privința asta…’ / EXCLUSIV

Lidia Buble se află acum într-o relație cu milionarul Horațiu Nicolau

După despărțirea de Răzvan Simion, Lidia Buble și-a asumat noua relație cu Harlys Becerra, un actor de origine cubaneză.

Povestea lor de dragoste nu a durat prea mult, apoi, la scurt timp, cântăreața a fost văzută alături de omul de afaceri Horațiu Nicolau. Cei doi au ieșit de mai multe ori împreună. Recent, în cadrul unui interviu, Lidia Buble a mărturisit că se simte fericită și iubită.

„Sunt într-un echilibru pe care mi l-am dorit. Acum pot afirma că sunt liniștită, împlinită, fericită și cu o doză mare de iubire atât oferită, cât și primită', a declarat Lidia Buble pentru Fanatik.

Artista mărturisește că nu are niciun regret și este împăcată cu fiecare decizie pe care a luat-o până în prezent: „Nu am regrete pentru că, de fiecare dată, am luat ca atare și am îmbrățișat orice situație care a venit, iar asta m-a făcut să fiu omul de astăzi și, mai ales, să fiu mai puternică'.

Diferența de vârstă dintre ei nu a reprezentat nicio problemă în povestea lor de dragoste. Horațiu Nicolau are 61 de ani, cu 31 de ani mai în vârstă decât artista.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton