„L-am primit în semn de iubire. El este omul care mă face să zâmbesc în fiecare zi”. Lidia Buble, despre relația cu Horațiu Nicolau și inelul cu diamant pe care-l poartă pe deget

 Radulescu Ruxandra
.

Lidia Buble, despre relația cu Horațiu Nicolau și inelul cu diamant pe care-l poartă pe deget. Lidia Buble a primit un superb inel cu diamant, cu ocazia zilei de naștere, când a împlinit 30 de ani. Artista și-a oficializat relația cu afaceristul Horațiu Nicolau, anul acesta. Buble a dat de înțeles că superba bijuterie este o dovadă de dragoste din partea partenerului.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Lidia Buble, despre relația cu Horațiu Nicolau și inelul cu diamant pe care-l poartă pe deget. Lidia Buble s-a afișat cu un superb inel cu diamante, în cadrul unui eveniment monden recent. Vedeta trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Horațiu Nicolau, un influent om de afaceri. Cei doi și-au oficializat relația în decursul acestui an, când Buble a publicat o fotografie alături de acesta pe contu de socializare. De asemenea, Buble și Horatiu Nicolau au fost surprinși de mai multe ori în ipostaze tandre de către fotoreporteri. Lidia Buble a mărturisit că inelul cu diamante este primul inel „serios” din viața ei și că reprezintă o dovadă de iubire.

lidia-buble-noulidia-buble-nou

Lidia Buble, despre relația cu Horațiu Nicolau și inelul cu diamant pe care-l poartă pe deget

Lidia Buble radiază de fericire, mai ales că partenerul ei, Horațiu Nicolau, o răsfață cu tot ce este mai bun. De ziua ei, artista a împlinit un inel cu diamante de cinci carate, un cadou de suflet ce pare a fi din partea bărbatului iubit.

Citește și: Florin Dumitrescu, prima reacție după ce a fost dat afară de la Chefi la cuțite: „Cea dintâi condiție…”. Ce i-au transmis fanii celebrului chef

Citește și: Oana Radu și soțul ei, Cătălin Dobrescu, s-au despărțit? Gestul care a dat-o de gol pe artistă: „Nu vreau să mai aud de tine'

Citește și: De ce nu vrea Lidia Buble să-și expună relația cu Horațiu Nicolau: „M-am fript de prea multe ori'. Ce spune despre presupusul inel de logodnă

Citește și: Lidia Buble și Horațiu Nicolau, prima apariție oficială împreună. Au atras toate privirile la nunta Cătălinei Ponor!

Este un inel pe care l-am primit la împlinirea vârstei de 30 de ani. Vine superb. Este un diamant de 5 carate. L-am primit în semn de iubire, de apreciere și este de altfel primul inel serios pe care îl port cu plăcere zilnic, pentru că până acum m-am împodobeam așa doar pe la concerte. Important este că el este omul care mă face să zâmbesc în fiecare zi și care m-a împlinit pe deplin.„, a declarat Lidia Buble, Pentru Ciao.ro.

Lidia Buble se simte mai împlinită ca oricând

Lidia Buble se declară foarte împlinită pe toate planurile, atât în ceea ce privește cariera, cât și a oamenilor din viața ei. Lidia Buble simte că și-a regăsit echilibrul și armonia.

Foarte fericită, se vede, nu? Sunt mai relaxată, pentru că în sfârșit pot să mă exprim așa cum simt eu în sufletul meu și asta mă bucură foarte tare și da, sunt fericită pentru că am toate motivele să fiu fericită.

Și m-am așezat, ca să zic, și sunt plină de bucurie pe toate planurile. Tot ce fac, fac cu dragoste, cu sufletul și mă bucur. Nu este meritul meu, Dumnezeu m-a binecuvântat cu oameni minunați în viața mea, care au contribuit și contribuie în fiecare zi la starea pe care o vezi tu acum.„, a mai adăugat artista.

FOTO: Instagram Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton