Unde vedea Lidia Buble Festivalul Mamaia, în copilărie. Artista nu avea televizor acasă: ”Nici măcar nu am îndrăznit să visez că o să fiu pe această scenă, darămite să cânt...”/ EXCLUSIV

 Solomon Tatiana
.

Lidia Buble a fost extrem de emoționată când a urcat pe scena Festivalului Mamaia 2024 și le-a povestit spectatorilor și telespectatorilor că, în copilărie, era o mare fană a acestui eveniment de marcă din lumea muzicală. Artista a dezvăluit și că nu avea televizor acasă, dar mergea la vecini să vadă festivalul care o fascina.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Lidia Buble era o mare fană a Festivalului Mamaia în copilărie și, chiar dacă nu avea televizor acasă, nu rata niciodată celebrul eveniment. Protagonista noastră mergea la vecini să se uite la festival și a mărturisit că nu a îndrăznit nici măcar să viseze că va cânta pe scena iconică de la malul mării.

DF1_2948DF1_2948

Citește și: Lidia Buble a suferit de psoriazis și susține că s-a vindecat după ce tatăl ei s-a rugat, pentru ea: „Nu mi s-au mai înmulțit petele, cele care au fost efectiv au dispărut de tot. Sunt trei săptămâni de când nu mai am nimic'

Citește și: Lidia Buble, revedere emoționantă cu frații ei la nunta surorii lor, Lorena: „Aici, toți 11, de la mare la mic'. Imagini rare cu familia artistei

Citește și: Andreea Ibacka susține că celebritatea nu a schimbat-o absolut deloc: „Momentele mele de divă țin câteva minute. La bază, tot Cenușăreasa…”. Când a debutat în telenovele lucra la bancă și nu cunoștea pe nimeni în televiziune / EXCLUSIV

Citește și: Marina Almășan susține că despărțirea de Victor Socaciu a apropiat-o foarte mult de fiul lor: „Deși a avut o adolescență marcată de plecarea părintelui său, Victor a reușit să țină cârma drept, s-a pregătit…”. Cu ce se ocupă el în Dubai și ce relație are prezentatoarea cu fiica ei, Marinuș / EXCLUSIV

Lidia Buble nu a avut televizor în copilărie și mergea la vecini să se uite la emisiuni

Lidia Buble a povestit că nu avea televizor și că trebuia să meargă în vecini, ca să vadă ceva pe micul ecran. Așa proceda atunci când avea loc Festivalul de la Mamaia, iar în perioada aceea ea nici nu visa să ajungă vreodată pe scena celebrului eveniment.

'Este o mare bucurie pentru mine să fiu pe această scenă și o mare onoare. Am o mare rugăminte la voi. Dacă ați reușit să rețineți refrenul, aș vrea să-l mai cântăm încă o dată, în seara aceasta. Ne bazăm pe voi? Ia să vă aud!', a spus Lidia Buble, pe scena Festivalului Mamaia, și a continuat să interpreteze celebra ei melodie, 'Noi simțim la fel'.

'Mergeam la Tanti Popa la ușă, dacă se uită acum la noi să știe că o pup. Și spuneam: 'Tanti Popa, vă rog, ne lăsați și pe noi să ne uităm la festivalul ăsta? Niciodată, nici măcar nu am îndrăznit să visez să fiu pe această scenă, darămite să cânt! Și, cred că lecția pe care ar trebui să o primim cu toții în această seară este că ar trebui să îndrăznim să visăm puțin mai mult.', a mărturisit Lidia Buble.

Lidia Buble: 'Vreau să le încurajez pe tinerele talente…'

'Și, vreau să le încurajez pe tinerele talente care se uită acum, la noi, de acasă. Că, dacă eu, o simplă fată de la Deva, am reușit să cânt pe scena asta, cu siguranță și voi veți putea. Și sunt convinsă că la un moment dat, eu voi sta în fața ecranelor și mă voi uita la voi și voi îmi veți lua locul. Sau cine știe, poate o să fim colegi. Doamne ajută!

Cred că ar trebui să cânt, pentru că asta știu să fac cel mai bine. Vreau să știți că în seara asta nu am venit cu mâna goală. Am adus și ceva care sper să vă încălzească sufletele.', a declarat Lidia Buble, și a continuat să-și încânte fanii cu melodia 'Cămașa'.

Lidia Buble și-a întâlnit frații la nunta surorii

Lidia Buble nu își întâlnește foarte des frații, dar atunci când o face, se lasă cu multe îmbrățișări și poze. „Aici, toți 11, toți frații Buble, de la mare la mic’, au anunțat surorile pe rețelele de socializare.

Lidia Buble este a patra din cei 11 copii. Artista se mândrește cu frații ei. Lorena (21 ani), Diana (26 de ani), Elisei (28 de ani), Lidia (31 de ani), Estera (33 de ani), Daniel (37 de ani), Corneliu (39 de ani), Daniela (41 de ani), Simion (43 de ani), Beniamin (45 de ani), Iosif (47 de ani).

Cum se înțelege Lidia Buble cu frații ei

Lidia Buble merge la biserică ori de câte ori are ocazia și are o legătură specială cu Dumnezeu. Crescută într-o familie de penticostali, cu un tată preot, artista a cântat alături de frații ei și în corul bisericii. Momentele acelea petrecute alături de cei dragi au avut întotdeauna o mare însemnătate pentru ea. Astăzi, le duce dorul.

Lidia Buble se întoarce, uneori, cu gândul la timpurile acelea în care se adunau cu toții la masă și își împărtășeau trăirile. Nu aveau totul, dar erau împreună și erau fericiți. Astăzi, solista îi revede mai rar pe cei dragi.

„Noi am crescut împreună și ne-am crescut unii pe alții, ca frați. Toată ziua eram plecați la joacă, ne jucam tot felul de jocuri și eram prin curțile vecinilor ca să le mâncăm roșiile. (râde) Am avut o copilărie tare frumoasă! Părinții mei au putut să ne ofere strictul necesar, iar noi am fost educați să nu cerem obiecte scumpe sau ceva ce nu își puteau permite. Însă, pentru că eram uniți, nu am simțit că mi-a lipsit ceva. În viață, cât ești copil, adolescent sau chiar și adult, dragostea oferită de familie este mai presus decât plăcerile bănești sau alte mofturi copilărești’, povestea ea pentru Viva.

Lidia Buble are o carieră de succes astăzi, iar pentru asta a făcut multe sacrificii. În primul rând, s-a îndepărtat de familie 

„Aș da orice să retrăiesc acele momente din copilărie, toți la masă…Din păcate, în momentul de față, le trăiesc mai rar pentru că am un program foarte încărcat și timpul nu îmi permite să ajung foarte des acasă la oamenii mei favoriți și dragi, dar ori de câte ori am ocazia, mă duc.

Nici măcar mâncare nu îmi mai trebuie când ajung acasă. Avem un motto al familiei noastre: „Nimic fără Dumnezeu! Părinții mei mi-au spus așa: „Tati, orice îți vei dori să faci vreodată în această viață, să îl pui mereu pe Dumnezeu înainte de toate! și chiar asta fac. Întotdeauna, când îl pun pe Dumnezeu înainte de toate, nu există să nu se întâmple lucruri minunate!a spus Lidia Buble, conform Playtech.ro.

Foto: Mamaia 2024.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton