"Sunt gata de măritat, dacă trebuie și insistă cine trebuie...". Lidia Buble, declarații surprinzătoare după un an de relație cu afaceristul Horațiu Nicolau

 Dumba Gabriela
.

Lidia Buble nu se ascunde după perdea și declară public: „Sunt gata de măritat!”, mesaj clar și direct pentru Horațiu Nicolau, afaceristul cu 32 de ani mai în vârstă cu care se iubește de mai bine de un an. Lidia Buble este pregătită să îmbrace rochia de mireasă, o dorință pe care o are, de altfel, de când era foarte tânără și nu a ezitat să dezvăluie asta. Mai mult, cântăreața iubește mult copiii și își dorește să fie mamă.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Lidia Buble era pregătită de măritat și când se afla în relație cu Răzvan Simion, însă nu a fost să fie și s-au despărțit după cinci ani, când toată lumea credea că vor ajunge la altar. Cântăreața se află într-o altă relație serioasă acum, cu afaceristul Horațiu Nicolau, alături de care este atât de fericită încât i-a trasmis public s-o ceară de soție.

aD00NDAmaGFzaD03NmUyYmIzOTc1YmU2NmY4MTI2MWVmMGY1MDExMDk1Zg==.thumbaD00NDAmaGFzaD03NmUyYmIzOTc1YmU2NmY4MTI2MWVmMGY1MDExMDk1Zg==.thumb

Lidia Buble este gata de măritat! Ce spune despre nunta cu Horațiu Nicolau

Când a apărut cu un inel impresionant pe deget, cu un diamant de 5 carate, presa a speculat că Lidia Buble a fost cerută în căsătorie de Horațiu Nicolau. Ea a ieșit public și a spus că e un simplu cadou. Acum cântăreața mai că și-a cerut iubitul în căsătorie, printr-o declarație publică și îl asigură că este gata de măritat.

Mai des, mă puteți găsi în magazinele de veselă. Nu știu ce m-a apucat, dar am o pasiune nebună pentru bucătărie, în ultima perioadă. În ultima perioadă gătesc mult, doar atunci când sunt acasă, că de cele mai multe ori sunt plecată din țară. Mă bucur că s-a lipit pasiunea și de mine, că toate surorile mele găteau fel de fel de preparate, eu știam doar ouă prăjite și alea erau zdrențuite.

Acum m-am specializat. Fac ciorbe, supe, tocănițe, aproape orice. Nu gătesc mâncare cu carne, pentru că nu prea mănânc carne. Nu sunt vegană, am încercat, dar nu se lipește de mine. Sunt gata de măritat, dacă trebuie și insistă cine trebuie să insiste și reușește să mă convingă, o să fac mâncare și cu carne.

Când va vrea Dumnezeu, mă veți vedea în rochie de mireasă, dar deocamdată nu este cazul. O să aveți invitație, cu siguranță!', a declarat Lidia Buble pentru Playtech Știri.

Citește și: Sora Ronei Hartner, acuzații dure la adresa lui Rocco Sedano, după înmormântare: „A zis că vrea să fie alături de fiica lui, dar scopul lui este să o îndepărteze de familie'

Citește și: Chefii demisionari de la Chefi la Cuțite plănuiesc împreună un proiect în online: „Ne gândim să facem ceva împreună, dar vrem să nu ne mai vedem o perioadă. Nu a fost vorba despre bani'

Ce spunea Lidia Buble despre căsătorie și copil

Invitată cu ceva vreme în urmă la podcastul găzduit de Mihai Petre și soția sa, Elwira, Lidia Buble și-a deschis sufletul și a vorbit despre dorințele sale. Cântăreața a mărturisit că își dorește să devină mamă și să aibă trei copii:

„N-am simțit niciodată o presiune, pentru că eu sunt omul căruia îi place foarte mult tot ceea ce înseamnă natural. Trebuie să se întâmple în mod firesc și natural.

Când o fi să vină Făt-Frumos pe un cal alb, o să se întâmple. Da, îmi doresc să mă căsătoresc, îmi doresc copii. Trei băieți, dacă se poate, ar fi ideal pentru mine, dar nu pun presiune pe mine și nici nu las să mă preseze vorbele venite din partea celorlalți'.

Deja familia pune presiune pe ea. „Tati îmi tot zice că sunt acum fată bătrână. Am 29 de ani', spunea Lidia Buble anul trecut. Ea spune însă că va avea în curând o familie.

Acum ceva timp, Lidia Buble le prezenta fanilor săi o rețetă și i-a asigurat că este drumul sigur spre inelul de logodnă: „Fetelor, dacă nu sunteți măritate și vrei să mă măritați, mi-a promis Roxana Blench că cică știe să facă un spanac cu ouă, de nu are scăpare: a doua zi vine și se țipă-n genunchi cu inelul!'.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton