După 3 ani de relație cu Horațiu Nicolau, Lidia Buble spune că își dorește nuntă și să devină mamă: „Sunt puțin de modă veche. Întâi trebuie să existe căsătoria, apoi copilul”

 Tudorache Simona
.

Lidia Buble vrea nuntă și abia apoi copil, pentru că are convingerea că aceasta este ordinea firească a lucrurilor. Vedeta are o relație de aproximativ trei ani cu omul de afaceri Horațiu Nicolau, care este cu 31 de ani mai mare decât ea.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MAI GRATIS, AICI!

Până atunci, Lidia Buble se bucură pentru sora ei, Lorena, care în luna august se căsătorește. Tânăra are doar 20 de ani, dar simte că și-a găsit marea dragoste. Evenimentul va fi unul special și va reuni întreaga familie.

lidia-buble-76lidia-buble-76

După 3 ani de relație cu Horațiu Nicolau, Lidia Buble spune că își dorește nuntă și să devină mamă

Lidia Buble nu își dorește să sare peste anumite etape din viața ei, de aceea vrea întâi să se căsătorească și abia apoi să devină mamă. „Doamne ajută să fac și eu un copil, dar sunt puțin de modă veche. Trebuie să recunosc! Întâi, trebuie să existe căsătoria, apoi copilul. Cumva, cred că s-a pierdut normalitatea asta undeva pe drum, dar așa este normal să se întâmple.

Mie îmi place să gândesc pe vechi, pe vintage, să se întâmple totul natural și firesc. Cu siguranță, peste niște ani, mă veți vedea cu o șatră de copii după mine. Îmi doresc pentru că știu ce înseamnă să trăiești într-o familie numeroasă. Nu există bogăție mai mare pe acest pământ! Nu știu să explic în cuvinte…

Crede-mă, aș da orice să retrăiesc acele momente cu familia mea. Din păcate, în prezent, le trăiesc mai rar pentru că am un program foarte încărcat și nu pot ajunge foarte des acasă, la oamenii mei favoriți și dragi', a spus Lidia Buble pentru Playtech.ro.

Citește și: Ce mesaje posta Elena, soția lui CRBL, înainte de anunțul divorțului: „Uneori lucrurile bune se destramă, ca să…' / A fost cu prietenele ei în vacanță, luna trecută

Citește și: De ce a lipsit William de lângă Kate Middleton atunci când a dat detalii despre boală. Ce face Prințul pentru soția lui în această perioadă

Citește și: Pepe, pictorial de colecție alături de toată familia: Pepe Jr, Rosa, Maria și soția lui, Yasmine. Cum se împarte între carieră și rolurile de tată și soț

Citește și: Shakira se iubește cu actorul Lucien Laviscount din serialul Emily in Paris, cu 16 ani mai tânăr decât ea: „Se întâlnesc, ea vrea iubire'. Au filmat în ipostaze tandre, în noul ei clip

Sora Lidiei Buble se căsătorește anul acesta

Lidia Buble va fi aproape de sora ei, Lorena, la nunta din luna august. Evenimentul va fi unul cu totul special, asta pentru că artista va iniția câteva momente muzicale alături de cei din familie. Ginerele a terminat Teologia și va deveni pastor, dar mai presus de toate o face pe sora ei fericită.

„Cred că următoarea ocazie când ne vom întâlni toate surorile și vom cânta împreună va fi anul acesta în luna august când cea mai mică dintre surori, Lorena, se va căsători și vrem să îi pregătim un moment foarte drăguț.

Eu rămân cea nemăritată din familie. Lorena are doar 20 de ani, dar și-a dorit foarte mult acest lucru. Toți membrii familiei mele s-au căsătorit de tineri, între 19-21 de ani, dar eu nu…Eu nu am făcut, neapărat, un țel din asta, dar îmi doresc.

Sunt sigură că atunci când va hotărî Dumnezeu, se va întâmpla. Viitorul soț al Lorenei este un băiat care, cumva, îi calcă pe urme tatălui meu. A terminat Teologia și vrea să devină pastor. Este un băiat bun, studios, dar mai presus de toate, ne bucurăm că a făcut-o pe Lorena să se simtă fericită și împlinită, iar ea este în siguranță lângă el. Așa că vreau să îmi aducă nepoți.

Nu știu dacă voi fi nașă, nu am fost anunțată până acum, dar eu pentru surorile mele sunt de toate. Tot ce au ele nevoie, pentru ele, eu voi fi acolo', a dezvăluit Lidia Buble.

Foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton