Lidia Buble, probleme de sănătate din cauza unui piercing în ureche: "Mă trezeam din somn din cauza amețelilor". Vedeta suferă și de foarte multe alergii

 Oana Pantazi
.

Lidia Buble a povestit recent că s-a confruntat cu proleme de sănătate din cauza unui piercing în ureche. Deși e greu de crezut, artista a ajuns la medic din acest motiv, iar specialistul i-a confirmat că neplăcerile cu care se confruntau erau cauzate de piercingul pe care și-l făcuse.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Pe Lidia Buble dorința de a fi cool era să o coste – artista a avut probleme de sănătate din cauza unui banal piercing în ureche! În cele din urmă, interpreta a ajuns la medic, care a descoperit și cauza amețelilor cu care se confrunta, drept urmare a fost nevoită să renunțe la acel cercel și să facă tratament.

367725351_696212815653615_4613195302597465322_n-1367725351_696212815653615_4613195302597465322_n-1

Lidia Buble, probleme de sănătate din cauza unui piercing în ureche

Cu ceva timp în urmă, Lidia Buble s-a confruntat cu o situație neașteptată – din cauza unui piercing în ureche, artista avea amețeli mari, însă nu s-a gândit că aceea ar fi putut fi cauza până când a ajuns la medic. Deși după ce s-a tratat ar fi putut să-l poarte din nou, artista a ales să renunțe la cercel.

Citește și: Ce probleme are Lidia Buble. Artista e nevoită să ia o pauză de la muzică: „Nu există pedeapsă mai mare'

Citește și: Lidia Buble a fost atacată de o femeie necunoscută într-un restaurant: „Sunt șocată și acum. Voia să-mi dea în față. La ce cote au ajuns gelozia și prostia!'

„Da, aveam niște amețeli! Eu în primă fază am crezut că am vertij și am fost la un control, am început să iau tratament și nu-mi trecea. M-am dus la doctor și mi-a zis că este din cauza piercingului. Între timp se formase și o mică bubiță, nu era nimic grav că puteam să fac tratament, să se vindece și încă să port piercingul dar l-am scos pentru că aveam niște amețeli foarte mari  și cele mai urâte erau pe timp de noapte și nu înțelegeam  de ce. Mă trezeam din somn din cauza amețelilor. Bine că l-am scos, și așa nu puteam să țin bine pe urechi căștile la concerte. Cum zice mami: Mândria și prostia se plătesc!’, a povestit Lidia Buble pentru Click.

Artista spune că, altfel, e perfect sănătoasă, în pofida faptului că se confruntă atât cu alergii, cât și cu intoleranțe neplăcute.

„Slavă Domnului sunt sănătoasă tun! Da, am intoleranță la lactoză, la gluten, alergie la ambrozie, la praf, la parfum, în soare. Sunt multe dar toate astea eu am observat că au venit  când m-am mutat în București, când eram la Deva  nu aveam nimic, eram perfect sănătoasă. De când am venit la București, probabil că din cauza poluării sau nu știu ce s-a întâmplat, probabil și vârsta…”, a mai spus Lidia pentru sursa citată.

Lidia Buble a mers la un control medical din cauza comentariilor răutăcioase din mediul online

Cântăreața este urmărită pe rețelele de socializare de mii de internauți cu care împărtășește tot ce se întâmplă nou în viața ei. Nu toți sunt însă și bine intenționați, dar asta nu este o noutate în mediul online, unde bullyingul este la ordinea zilei. Recent, Lidia a recunoscut că a fost afectată de criticiile unor internauți, motiv pentru care a fost la medic.

Din cauza unor comentarii răutăcioase, în care unii îi scriau că ar avea strabism, vedeta a decis să meargă la un doctor oftalmolog pentru a afla dacă se confruntă cu vreo problemă.

„Am fost să mă controlez din cauza, pot să zic, nu datorită vouă. Într-un timp îmi scriau unii oameni binevoitori că, pe lângă nasul mare pe care îl am, am și strabism. Efectiv mă rodea chestia asta, sinceră să fiu. Eu nu prea bag în seamă, dar am zis că dacă totuși au dreptate. La nas nu mă interesează, îl iubesc și, cât timp respir bine cu el și mă prinde bine, n-am niciun stres. La ochi zic poate am o problemă medicală și să o rezolv, dar n-am strabism’, a declarat Lidia Buble, pe Instagram.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton