„Valiza a fost ruptă, spartă. N-am reușit să recuperez nimic”. Lidia Buble a rămas fără aproape 20.000 de euro, după ce a fost jefuită în vacanță

 Dumitrache Laura
.

Lidia Buble a rămas fără aproape 20.000 de euro, după ce a fost jefuită în vacanță. Lidia Buble a fost victima unui jaf, în timp ce se afla în vacanță. Artista a dezvăluit în cadrul unui interviu că a suferit o pierdere de aproape 200.000 de euro, după ce hoții i-au rupt geanta și au lăsat-o fără obiecte de valoare. Lidia Buble a dezvăluit că autoritățile au intervenit imediat, dar obiectele furate nu au putut fi recuperate.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Lidia Buble a rămas fără aproape 20.000 de euro, după ce a fost jefuită în vacanță. Lidia Buble se numără printre cele mai apreciate artiste de la noi din țară. În vârstă de 30 de ani, cântăreața are o carieră de succes și este mândră de tot ce a realizat până acum. Recent, artista a dezvăluit că a fost jefuită în vacanță, suferind o pierdere de aproape 200.000 de euro.

lidia bublelidia buble

Vedeta a povestit în cadrul unei ediții a emisiunii Teo Show, care este difuzată duminica aceasta, că a fost victima unui jaf. De asemenea, in vacanța din Italia a fost jefuită din nou, după hoții i-au furat o geantă valoroasă.

Citește și:Lidia Buble a fost jefuită în vacanță, chiar de ziua ei: „Nu vă bazați pe faptul că sunteți cazați la un hotel de lux”

Citește și:Lidia Buble a fost cerută în căsătorie de Shurubel, în direct, la Vorbește Lumea, și a spus „DA': 'Te iubesc și putem dormi și sub clar de lună…'

Citește și:„Am arătat că se poate. Trecerea de la bărbat la femeie m-a făcut să mă simt ca acasă”. Cine este Rikkie Valerie Kolle, prima femeie transgender care a devenit Miss Olanda

Citește și:Patrick și Nona de la Casa Iubirii s-au despărțit. Fosta concurentă a izbucnit în lacrimi: „Îmi pare rău, dar…'

Lidia Buble a rămas fără aproape 20.000 de euro, după ce a fost jefuită în vacanță

Lidia Buble se numără printre cele mai cunoscute și îndrăgite artiste de la noi din țară. Vedeta are o carieră de succes, iar melodiile sale au devenit hit-uri și au milioane de vizualizări pe Youtube.

Recent, Lidia Buble și-a surprins fanii după ce a declarat că a fost jefuită într-o vacanță. În timpul unui interviu acordat lui Teo Trandafir, artista a mărturisit că a fost victima unui jaf și a rămas fără bunuri în valoare de aproximativ 20.000 de euro. Valiza sa a fost ruptă, iar hoții au furat lucruri de valoare. Deși autoritățile au intervenit de urgență, obiectele furate nu au putut fi recuperate. „Mi s-au furat doua genti. Valiza a fost ruptă, spartă. Aveam si accesorii, printre care diamante. Zici ca mi s-a rupt sufletul. N-am reusit să recuperez nimic, a venit politia si a luat amprente…', marturisește Lidia Buble.

Lidia Buble: „În ultima vacanță din Italia mi s-a furat iar o geantă”

Lidia Buble povestește în noua ediție de duminica aceasta a emisiunii Teo Show că în ultima vacanță din Italia a pățit același lucru. Artistei i-a fost furată o geantă valoroasă, dar care nu a mai putut fi recuperată. „În ultima vacanță din Italia mi s-a furat iar o geantă, care valora cât celelalte două', a mai spus cântăreața. Lidia Buble a vrut să-i avertizeze pe fanii ei să aibă grijă pentru a nu trece si ei prin astfel de momente neplăcute.

Ceasurile, diamantele, cardurile, banii și astea micuțe, da, încap. Niște genți nu o să vă încapă. Așa că mare grijă de acum! Nu-mi vine să cred că se întâmplă asta a doua oară.  Îmi vine și să urlu.Trec prin foarte multe stări. Mâine e ziua mea. Înainte de 30 să mi se facă o bucurie din asta?', a fost mesajul pe care l-a postat Lidia Buble, în mediul online.

Lidia Buble a mers împreună cu Horațiu Nicolau, la nunta Cătălinei Ponor

De mult timp se zvonește că Lidia Buble ar avea o relație cu afaceristul Horațiu Nicolau, dar vedeta nu a recunoscut niciodată că ar fi ceva între ei. De curând, artista și-a făcut apariția la nunta Cătălinei Ponor, alături de Horațiu Nicolau. Una dintre imagini a apărut în mediul online și îi arată pe cei doi asortați cu două ținute negre.

În urmă cu ceva timp, Lidia Buble a declarat că își dorește o familie, iar cel mai mult vrea să devină mamă. De asemenea, artista le-a promis fanilor săi că îi va anunța atunci când își va găsi jumătatea. „N-am simțit niciodată o presiune, pentru că eu sunt omul căruia îi place foarte mult tot ceea ce înseamnă natural. Trebuie să se întâmple în mod firesc și natural.Când o fi să vină Făt-Frumos pe un cal alb, o să se întâmple. Da, îmi doresc să mă căsătoresc, îmi doresc copii. Trei băieți, dacă se poate, ar fi ideal pentru mine, dar nu pun presiune pe mine și nici nu las să mă preseze vorbele venite din partea celorlalți', spunea vedeta.

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton