Lidia Buble, revedere emoționantă cu frații ei la nunta surorii lor, Lorena: „Aici, toți 11, de la mare la mic”. Imagini rare cu familia artistei

 Tudorache Simona
.

Lidia Buble s-a reunit cu frații ei la căsătoria surorii lor, Lorena, care a avut loc în urmă cu câteva zile. Fericirea lor a fost mare, așa că a fost imortalizată și pe rețelele de socializare. Lidia Buble face parte dintr-o familie de penticostali. Tatăl ei este preot și slujește la Deva. Artista recunoștea că are o relație specială cu el și încearcă să îi urmeze sfaturile.

Abonați-vă la canalul de Whatsapp VIVA! Primiți pe telefon cele mai importante articole!

Lorena l-a ales ca soț pe Darius Fetti, un tânăr de 23 de ani, tot de religie penticostală. Evenimentul a avut loc la Bistrița, de unde este mirele. Deși ochii sunt ațintiți asupra ei, Lidia Buble mai are doi frați care încearcă să se împrietenească acum cu celebritatea.
Iosif Buble, este jurnalist, consultant politic și proprietarul unui site de știri. Iar Estera, care este însărcinată, a participat alături de ea la Asia Express.

lidia buble 32lidia buble 32

Lidia Buble și-a întâlnit frații la nunta surorii

Lidia Buble nu își întâlnește foarte des frații, dar atunci când o face se lasă cu multe îmbrățișări și poze. „Aici, toți 11, toți frații Buble, de la mare la mic', au anunțat surorile pe rețelele de socializare.

Lidia Buble este a patra din cei 11 copii. Artista se mândrește cu frații ei. Lorena (21 ani), Diana (26 de ani), Elisei (28 de ani), Lidia (31 de ani), Estera (33 de ani), Daniel (37 de ani), Corneliu (39 de ani), Daniela (41 de ani), Simion (43 de ani), Beniamin (45 de ani), Iosif (47 de ani).

Cum se înțelege Lidia Buble cu frații ei

Lidia Buble merge la biserică ori de câte ori are ocazia și are o legătură specială cu Dumnezeu. Crescută într-o familie de penticostali, cu un tată preot, artista a cântat alături de frații ei și în corul bisericii. Momentele acelea petrecute alături de cei dragi au avut întotdeauna o mare însemnătate pentru ea. Astăzi, le duce dorul.

Lidia Buble se întoarce, uneori, cu gândul la timpurile acelea în care se adunau cu toții la masă și își împărtășeau trăirile. Nu aveau totul, dar erau împreună și erau fericiți. Astăzi, solista îi revede mai rar pe cei dragi.

„Noi am crescut împreună și ne-am crescut unii pe alții, ca frați. Toată ziua eram plecați la joacă, ne jucam tot felul de jocuri și eram prin curțile vecinilor ca să le mâncăm roșiile. (râde) Am avut o copilărie tare frumoasă! Părinții mei au putut să ne ofere strictul necesar, iar noi am fost educați să nu cerem obiecte scumpe sau ceva ce nu își puteau permite. Însă, pentru că eram uniți, nu am simțit că mi-a lipsit ceva. În viață, cât ești copil, adolescent sau chiar și adult, dragostea oferită de familie este mai presus decât plăcerile bănești sau alte mofturi copilărești', povestea ea pentru Viva.

Citește și: Povestea de dragoste dintre Smiley și Sânziana Negru: au fost împreună doi ani și s-au despărțit când artistul s-a îndrăgostit de Laura Cosoi / Detalii picante: „Ele erau prietene, se cunoșteau'

Citește și: Andrei și Cristina Rotaru de la Insula iubirii au plecat împreună în Barcelona, deși mama ei a anunțat că au divorțat. Ce reacție a avut ispita Diandra Moga când i-a văzut împreună: „Aveți interviurile finale…'

Citește și: Cum se înțelege Iuliana Tudor cu fiul adolescent și cum gestionează schimbările din viața lui: „A înțeles un lucru esențial: când greșește, să îmi spună, pentru a-l putea ajuta. Toți greșim, dar…” Ce pasiuni are Tudor / EXCLUSIV

Citește și: Anamaria Prodan și iubitul ei, Ronald Gavril, au apărut pe coperta celei mai importante reviste de box din Mexic. Ce spune impresara: 'Patru pagini ne-au fost dedicate…'/ EXCLUSIV

Citește și: Vica Blochina a pierdut un nou proces, după ce a fost dată în judecată de asociația blocului în care locuiește. Ce acuzații i se aduc și ce sumă mare trebuie să achite

Lidia Buble are o carieră de succes astăzi, iar pentru asta a făcut multe sacrificii. În primul rând s-a îndepărtat de familie. 

„Aș da orice să retrăiesc acele momente din copilărie, toți la masă…Din păcate, în momentul de față, le trăiesc mai rar pentru că am un program foarte încărcat și timpul nu îmi permite să ajung foarte des acasă la oamenii mei favoriți și dragi, dar ori de câte ori am ocazia, mă duc. Nici măcar mâncare nu îmi mai trebuie când ajung acasă. Avem un motto al familiei noastre: „Nimic fără Dumnezeu!’ Părinții mei mi-au spus așa: „Tati, orice îți vei dori să faci vreodată în această viață, să îl pui mereu pe Dumnezeu înainte de toate! și chiar asta fac. Întotdeauna, când îl pun pe Dumnezeu înainte de toate, nu există să nu se întâmple lucruri minunate!’a spus Lidia Buble, conform Playtech.ro.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton