Lidia Buble, vacanță exotică în Zanzibar, alături de un bărbat celebru. Cine a însoțit-o, la 7 luni după despărțirea de Răzvan Simion

 Lupescu Anca
.

Lidia Buble este o femeie tânără și singură, așa că a fost văzută în diverse situații cu diverse personaje de sex masculin. Recent, vedeta a plecat în vacanță în Zanzibar. Totuși, ea nu a fost singură în vacanța exotică, ci alături de un bărbat celebru din România.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Lidia Buble a postat mai multe fotografii din vacanța superbă, iar fanii s-au întrebat mereu cine i-a făcut pozele. A apărut rapid și răspunsul, însă fără voia Lidiei Buble, ci printr-o coincidență care a dat-o de gol.

lidiabuble-zanxibarlidiabuble-zanxibar

În fotografiile postate pe rețelele sociale, bărbatul care a fost alături de vedetă a fost rapid identificat, asta pentru că și el a făcut fotografii în aceleași locuri.

Este vorba despre un celebru consilier medical din România, pe nume Ensar Duman. Dacă Lidia s-a fotografiat în timp ce avea telefonul mobil în mână, sprijinită pe un ghiveci imens, Ensar s-a fotografiat și el, iar în cadru apare același ghiveci și același peisaj.

Cine este Ensar Duman

Ensar Duman a avut diferite apariții la emisiuni de televiziune, unde a fost invitat să vorbească despre procedurile estetice de la clinicile pe care le reprezeintă. Este consilier medical și este prieten cu multe vedete din showbiz-ul românesc.

„În urmă cu 16 ani, m-am stabilit în România. La vremea respectivă eram antreprenor și aveam două afaceri într-un domeniu care nu avea de-a face cu sănătatea sau frumusețea. Motoarele îmi erau pornite la capacitate maximă și consolidam încet și sigur afacerile mele. La un moment dat însă, s-a întâmplat ca părintele unui prieten de-al meu, român, să aibă probleme de sănătate, complicații care știam că se pot trata în Turcia. Așa am ajuns să îi recomand și să îi înlesnesc deplasarea la clinicile și spitalele din Istanbul, pentru investigații amănunțite și tratament.

Citește și: Îţi aduci aminte de Andreea Liptak, fosta prezentatoare de la Pro TV?Are acum o familie frumoasă

Citește și: Andreea Liptak provine dintr-o familie foarte săracă, dar acum este milionară în euro:„Mama mea a murit tristă!’ / Ce afacere au fosta vedetă Pro TV și soțul ei, Răzvan Spiridon

Citește și: Ce se întâmplă cu procesul de divorț dintre Andreea Bălan și George Burcea!Solista cere plata pensiei alimentare retroactiv și custodia fetițelor

Citește și: Roxana Vancea și-a schimbat viața radical de când a devenit soție și mamă:„Înainte, am refuzat ideea de căsnicie’/ EXCLUSIV

A urmat alt prieten, altă cunoștință, rudele și apoi prietenii lor. Rezultatele acestor prime cazuri rezolvate m-au făcut să descopăr o stare nouă, un sentiment de împlinire pe care nu îl trăisem niciodată până atunci. Ulterior, am devenit reprezentantul unic al Spitalului Esteworld în România și am deschis un centru de consultanță medicală la București. Astăzi, colaborez cu 12 spitale și mari clinici din Turcia, pentru unele sunt reprezentant unic în România și dețin Clinica Ensar Duman, în București', a spus consilierul medical.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton