Lidia Vadim îi face pomană de opt ani tatălui ei, Corneliu Vadim Tudor: "Îi punem ce îi plăcea lui". Politicianul a murit la 65 de ani

 Dumitrache Laura
.

Lidia Vadim a devenit capul familiei sale după ce tatăl său, regretatul politician Corneliu Vadim Tudor s-a stins din viață. În urmă cu opt ani, Vadim Rudor a murit la vârsta de 65 de ani, lăsând în urmă multă durere. Pe 14 septembrie se împlinesc opt ani de la moartea acestuia, iar fiica sa cea mare îi va organiza o pomană.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Au trecut opt ani de la moartea morții lui Corneliu Vadim Tudor. Fiica lui va pregăti o pomană în memoria tatălui ei cu tot ce îi plăcea lui. Corneliu Vadim Tudor a murit la 14 septembrie 2015, la Spitalul Militar, la scurt timp după ce a fost internat în spital.

corneliu vadim tudorcorneliu vadim tudor

Decesul politicianului a lăsat în urmă multă durere, o soție și două fiice devastate. Corneliu Vadim Tudor a murit în urma unui infarct, la vârsta de 65 de ani. După moartea sa, fiica sa cea mare, Lidia, a fost cea care s-a ocupat de mama și sora ei.

Citește și: Ce datorii avea Corneliu Vadim Tudor când a murit. Lidia, fiica Tribunului, a vorbit despre problemele financiare ale familiei: „Nu știa nimeni”

Citește și:„A făcut 22 de stopuri cardiace'. Fiica lui Corneliu Vadim Tudor, dezvăluiri cutremurătoare despre moartea tatălui ei, la 7 ani de la decesul Tribunului

Citește și:Gabriela Cristea a fost criticată după ce și-a dus fiicele la coafor și le-a vopsit părul roz: „O să ziceți că e prea devreme, dar…”

Citește și:Când ar fi început, de fapt, relația dintre Spike și Livia, fosta soție a lui Cătălin Bordea: „Nu mă așteptam'

Lidia Vadim îi face pomană de opt ani tatălui ei, Corneliu Vadim Tudor

Pe 14 septembrie se împlinesc opt ani de la moartea lui Corneliu Vadim Tudor. Regretatul politician s-a stins din viață în urma unui infarct, lăsând în urmă multă durere. Lidia Vadim pregătește o pomană pentru sufletul său cu tot ce îi plăcea acestuia.

Tata este tata și o să rămână veșnic în amintirea noastră. Noi dăm de pomană, de când a murit tata, vara și toamna, dar în general pe 14 septembrie, mereu, facem pomană. Așa că și anul ăsta, când se împlinesc opt ani de la moartea tatălui nostru, o să mergem la Biserică să facem același lucru cu pachețele cu mâncare de post. Vrem să punem în punguțe ce îi plăcea lui să mănânce: fructe, ceva dulce, un suc. Vedem noi mai exact atunci', a declarat, Lidia Vadim pentru Click!

Lidia Vadim: „Tata este mulțumit de noi și liniștit”

Lidia Vadim a fost complet devastată după moartea tatălui ei și a fost nevoită să preia toate problemele familiei ei.Tânăra a dezvăluit în trecut că l-a visat de multe ori pe tatăl ei, dar în ultima perioadă, acesta nu i-a mai apărut noaptea în vis. „În ultima vreme nu l-am mai visat deloc. L-am visat vreo șase ani la rând în diferite momente aparte, doar îmi apărea în vis și cam atât. Îmi plăcea să îl visez pe tata, normal, doar că după o perioadă am realizat că el era neliniștit. De vreo doi ani nu îl mai visez și asta este bine. Înseamnă că este mulțumit de noi și liniștit', a mai spus Lidia Vadim.

În podcastul In oglindă, Lidia Vadim a dezvăluit că tatăl ei și-a presimțit moartea. „A zis: Am sunat la Smurd și va veni'. Am zis: Nu există, trage mașina în fața porții și plecăm la spital'. În momentul în care l-am luat tot pe brațe și l-am dus la mașină s-a pus în ușa de la intrare și a zis: Mamă, asta e ultima mea zi, azi vin la tine'.Eu țineam poarta și i-am zis: Termină, încetează cu prostiile!'. I-a zis și mama: Nu mai vorbi așa, hai să mergem la spital mai repede!', a povestit Lidia.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton