Like Creața a născut al treilea copil: "El este Amza Ștefan, abia aștept să...". Prima imagine cu bebelușul

 Radulescu Ruxandra
.

Like Creața a născut al treilea copil. Influencerița Like Creața și soțul ei sunt în culmea fericii, căci familia lor a urat bun-venit unui nou membru. Like Creața a adus pe lume un băiețel și trăiește cele mai frumoase clipe. Vedeta a dezvăluit numele micuțului și a postat prima imagine cu nou-născutul.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Like Creața a devenit mămică pentru a treia oară, căci influencerița a adus pe lume un băiețel sănătos. Vedeta mai are două fetițe alături de soțul ei, iar acum ambii părinții se bucură enorm că familia lor s-a mărit. Like Creața a ales un nume special pentru cel de-al treilea copil, bebelușul se numește Amza-Ștefan, iar vedeta a împărtășit prima imagine cu micuțul.

snapinsta.app_403844481_891998442487579_8894151558899501935_n_1080snapinsta.app_403844481_891998442487579_8894151558899501935_n_1080

Like Creața a născut al treilea copil

Like Creața și soțul ei sunt fericiți, căci li s-a născut cel de-al treilea copil, iar de această dată este vorba despre un băiețel. Influencerița a transmis un mesaj pe social-media în care spune că micuțul a venit pe lume cu doar două zile înaintea zilei sale de naștere.

Citește și: Like Creața este însărcinată cu al treilea copil și s-a căsătorit religios cu soțul ei: „Peste câteva zile se mărește familia'. Primele imagini cu burtica de gravidă, de la nunta vedetei

Citește și: Like Creața a născut. Ce nume special a ales pentru fetița ei

Citește și: Cum arată și cu ce se ocupă Rita, fiica Ronei Harter. Și-a găsit job la doar 15 ani: „Au sunat-o deja cliente din Franța'

Citește și: Cine este Rocco Sedano, primul soț al Ronei Hartner. Au împreună o fiică, în vârstă de 15 ani

'El este Amza Stefan si a venit pe lume acum doua zile 20.11.2023. Azi ma sarbatoreste pe mine impreuna cu taticul lui. Chiar daca inca suntem in spital am zis sa nu treaca ziua mea de nastere fara sa ciocnim un pahar cu sampanie

In rest, am tot ce imi pot dori, o familie superba, sanatate, iubire, implinire si muuulta liniste. Ma refer la liniste sufleteasca pentru ca intr-o casa cu trei copii sigur nu exista liniste:)) Abia astept sa mergem maine acasa la Eza si Zea', a scris Like Creața, pe Instagram.

Like Creața s-a căsătorit, anul acesta, cu tatăl copiilor ei

În luna iulie a acestui an, Cristina Lupu, alias Like Creața, s-a căsătorit civil cu partenerul ei de viață. Cei doi au amânat petrecerea de nuntă pentru anul viitor, motivând că nu au suficient timp la dispoziție pentru organizarea unui astfel de eveniment. Fosta concurentă de la „Chefi la cuțite’ și soțul ei au împreună două fețițe, iar în urmă cu câteva luni au anunțat că vor deveni părinți pentru a treia oară.

„În urmă cu o lună și jumătate…Acum ne pregătim să devenim din nou părinți. Peste câteva zile se mărește familia’, a scris Like Creața, pe Instagram.

„Nu te ține un act legat sau legată de partener, fără doar și poate. Noi deja avem două fete. Nu era cazul de un act. Era mai mult vorba despre ideea că ne doream să facem biserica și după cum știi ca să poți face biserica trebuie să te căsătorești civil’, spunea Like Creața, la Antena Stars.

FOTO: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton