Lili Sandu a mărturisit, în direct, ce și-ar fi dorit să facă în pat, alături de iubitul ei: „Silviu, niciodată nu e târziu”

 Borcilă Andreea
.

Ce și-ar fi dorit Lili Sandu să facă în pat, alături de iubitul ei. Chiar dacă există o diferență de vârstă de 12 ani, ea și Silviu Țolu trăiesc o frumoasă poveste de iubire de ceva timp și au împreună un băiețel superb. Vedeta a mărturisit, în direct, detalii picante din intimitatea cuplului. Iată ce a declarat!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Lili Sandu a împlinit anul acesta 42 de ani și se consideră o femeie, cu adevărat, împlinită. De aproape doi ani, se bucură de băiețelul ei și al lui Silviu Țolu, care îi face viața mai frumoasă. De mai bine de șase ani, cei doi îndrăgostiți trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, exact ca la început.

lili-sandu-9lili-sandu-9

Lili Sandu și Silviu Țolu se iubesc, ca în prima zi, chiar dacă au trecut câțiva ani de când formează un cuplu. Recent, ea a fost invitată la o emisiune, unde a făcut câteva afirmații picante. Actrița a recunoscut că, împreună cu partenerul ei, s-au uitat la filme pentru adulți, dar și că i-a trimis poze sexy cu ea, în privat.

Citește și: Lili Sandu a fost cerută în căsătorie, dar amână nunta:Suntem soț și soție, ne-a dat Dumnezeu un copil' / EXCLUSIV

Citește și: Lili Sandu, momente grele după ce a devenit mamă:„În cazul meu, alcoolul a fost un refugiu'

Citește și: Actorul Alexandru Lulescu a murit, la câteva zile după ce a împlinit 90 de ani.Cum și-a presimțit sfârșitul

Citește și: Amna, clipe de coșmar după ce fiul ei a dispărut în pădure:„Am plâns în hohote'

Lili Sandu a mărturisit, în direct, ce și-ar fi dorit să facă în pat, alături de iubitul ei

Actrița a fost prezentă în cadrul emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani de la Antena 1, la proba Am / N-am. Ea fost întrebată despre viața sa intimă, unde nu a ezitat să dea cele mai picante detalii din relația cu Silviu Țolu. Ea a recunoscut că, împreună cu partenerul ei, s-au uitat la filme pentru adulți. Cântăreața a mărturisit că nu a purtat niciodată cătușe, indiferent de motiv, deși și-ar fi dorit asta.

„N-am, deși nu mi-aș fi dorit. Nu e niciodată prea târziu. Silviu, niciodată nu e târziu!', a recunoscut ea, în emisiune, scrie Fanatik.

„Am trimis poze sexy sau nud partenerului. Cum menții altfel o relație la început? Dar tăiam capul!', a mai continuat vedeta.

Lili Sandu: „Am mințit să protejez o relație a unui cunoscut'

Ea a spus că nu a uitat niciodată numele unui partener cu care a fost la întâlnire și a precizat că avea mereu un întreg dosar pregătit despre cel cu care ieșea în oraș. Mai mult, ca să protejeze relația cuiva, a preferat să mintă.

„Am mințit să protejez o relație a unui cunoscut. Dacă te-am văzut cu amanta, nu vreau să te văd cu nevasta. Sunt foarte delicate situațiile astea, ei se împacă și tot tu pici prost. Nevasta e mai frumoasă de fiecare dată!', a spus ea.

Ce părere au Lili Sandu și Silviu Țolu despre căsătorie

În urmă cu trei ani, Lili Sandu a fost cerută în căsătorie de iubitul ei, Silviu Tolu, care i-a dăruit inelul în escapada lor romantică la Istanbul. Deși aveau în plan să facă marele pas, îndrăgostiții încă nu sunt căsătoriți.

Nu știu, asta nu am mai pus-o pe lista de priorități, pentru că efectiv a fost cu pandemia, nu am avut timp, cu bebe. Nu este o prioritate pentru noi în acest moment, suntem împreună, suntem soț și soție, ne-a dat Dumnezeu un copil, de aici nu mai plecăm nicăieri. Merg periodic și îl împărtășesc pe Thomas, ne împărtășim și noi. Părintele ne înțelege, știe că suntem un pic deraiați de la ce ar trebui să fie, că e normal să fii căsătorit în fața lui Dumnezeu, dar cred că faptele și iubirea noastră contează mai mult decât faptul că nu am ajuns să facem acest pas, dar o să-l facem cu siguranță’, a declarat, pentru VIVA!, Lili Sandu.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton