Ce a spus Lili Sandu despre Adela Popescu, după ce a înlocuit-o la Vorbește lumea: „Mi i-a lăsat așa...”

 Dumitrache Laura
.

Ce a spus Lili Sandu despre Adela Popescu, după ce a înlocuit-o la Vorbește lumea. Lili Sandu a înlocuit-o pe Adela Popescu în emisiunea Vorbește lumea, după ce prezentatoarea TV a fost nevoită să plece în Republica Dominicană pentru a prezenta reality show-ul Sunt celebru, scoate-mă de aici. Recent, Lili Sandu a vorbit despre Adela Popescu.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Ce a spus Lili Sandu despre Adela Popescu, după ce a înlocuit-o la Vorbește lumea. Lili Sandu a intrat în familia Vorbește lumea anul trecut, din luna septembrie. Fosta actriță face o echipă la Pro TV cu Shurubel și Bogdan Ciudoiu. Vedeta a pășit încrezătoare în platoul emisiunii, iar acum se simte foarte bine alături de colegii ei.

lili sandulili sandu

Recent, Lili Sandu a vorbit despre Adela Popescu, căreia îi mulțumește foarte mult. Prezentatoarea TV este fericită că face parte din echipa Vorbește lumea și are o relație specială cu colegii săi de platou, Shurubel și Bogdan Ciudoiu.

Citește și: Lili Sandu a vorbit despre fostul iubit, Bogdan Stelea, de față cu tatăl fiului ei. Cum a reacționat Silviu Țolu: „Stai un pic”

Citește și: De ce și-au amânat nunta Lili Sandu și Silviu Țolu, deși aveau totul planificat: „S-au produs schimbări…”

Citește și:Gilda Manolescu, actrița din filmul „Maria, Mirabela”, a fost răpită și abuzată sexual 3 zile: „A sărit un bărbat și…”. Drama artistei care a încetat din viață la 34 de ani

Citește și:Unde este biletul de adio al Mădălinei Manole. Fratele cântăreței face dezvăluiri, după 13 ani: „Pe 13 iulie, cu o zi înainte, Mădălina a vorbit cu noi, familia, de câteva ori, cu mama, cu tata, cu mine și cu fiul meu!”

Lili Sandu despre Adela Popescu, după ce a înlocuit-o la „Vorbește lumea”

Lili Sandu este una dintre cele mai apreciate prezentatoare TV de la noi din țară. Vedeta TV face parte din echipa emisiunii Vorbește lumea, de la Pro TV, alături de Shurubel și Bogdan Ciudoiu. Lili Sandu a înlocuit-o pe Adela Popescu anul trecut, iar de atunci prezintă emisiunea. Recent, fosta actriță a vorbit despre Adela Popescu, pe care o admiră foarte mult.

„Adela a contribuit foarte mult la închegarea echipei din care fac parte acum. Ea i-a ajutat enorm pe Shuru și Bogdan să se integreze în emisiune, a fost ca o soră mai mare pentru ei, iar eu nu pot decât să îi mulțumesc pentru faptul că mi i-a lăsat așa pe mână! „, a spus Lili Sandu, potrivit fanatik.

Cum se înțelege Lili Sandu cu Shurubel și Bogdan Ciudoiu

Lili Sandu recunoaște că a fost emoționată când a venit în emisiunea Vorbește lumea, dar colegii săi de platou Shurubel și Bogdan Ciudoiu au ajutat-o să se integreze. Acum, fosta actriță a declarat că se înțelege foarte bine cu cei doi.

Ne înțelegem foarte bine! Formăm o super echipă și ne completăm perfect. Shuru și Bogdan m-au primit cu brațele deschise în acest proiect. Am avut parte de un sentiment plăcut de apartenență la grup încă din prima zi. Nu am simțit că trebuie să fac eforturi pentru a mă integra în echipă, nici măcar o dată! Totul a venit de la sine. În fiecare dimineață, ne distrăm și ne dăm unul altuia un boost de energie. Energia pe care o transmitem pe micile ecrane este exact aceeași pe care o avem în pauzele publicitare., a mai spus Lili Sandu.

Lili Sandu, despre începuturile sale

Lili Sandu a devenit cunoscută după ce a jucat în numeroase seriale românești. Vedeta a cochetat și cu muzica și chiar a lansat melodii de succes. Prezentatoarea TV de la Pro TV a vorbit despre începuturile sale și a recunoscut că își mai dorește să mai cânte.

„Familia mea a fost aproape, la fel și publicul care îmi aprecia și asculta muzica. A fost o perioadă minunată în care descoperisem muzica, dar și actoria odată cu primul meu rol în telenovela „Numai Iubirea'. Îmi amintesc cu mare drag de acea perioadă în care, pe lângă orele petrecute pe platoul de filmare, mă bucuram de mine ca persoană. O simplă fată venită dintr-un orășel mic, depășindu-și limitele și transformându-și visele în realitate.”, a mai adaugat vedeta.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton