Lili Sandu a fost grav afectată de relațiile toxice din trecut: "A trebuit să fac trei ani de terapie"

 Radulescu Ruxandra
.

Lili Sandu a făcut mărturisiri neașteptate despre relațiile toxice din trecut. Frumoasa vedeta trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Silviu Țolu, iar împreună sunt părinții unui băiețel și formează o adevărată familie. Lilis Sandu a mărturisit că, înainte de a-l întâlni pe actualul partener, a fost implicată în relații toxice și a avut nevoie de terapie, pentru a se vindeca emoțional.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Lili Sandu a făcut mărturisiri neașteptate despre relațiile toxice din trecut. Lili Sandu, 43 de ani, este îndrăgita prezentatoare a emisiunii „Vorbește lumea”, de pe PRO TV. Dincolo de carieră, ea are o viață de familie împlinită, alături de partenerul ei mai tânăr, Silviu Țolu, și fiul lor. Vedeta trece prin cea mai frumoasă perioadă din viață ei și în sfârșit are parte de echilibrul la care a râvnit atât de mult timp. Totuși, vedeta a trecut prin multe experiențe mai puțin plăcute în viața amoroasă, până să-și găsească liniștea alături de Silviu Țolu. Lili Sandu a oferit detalii mai puțin cunoscute despre momentele dificile trăite de ceilalți bărbați, din trecut.

lili-sandu-sunt-o-sursa-de-inspiratie-pentru-femeile-care-vor-sa-faca-un-copil-dupa-40-de-ani_7lili-sandu-sunt-o-sursa-de-inspiratie-pentru-femeile-care-vor-sa-faca-un-copil-dupa-40-de-ani_7

Lili Sandu a făcut mărturisiri neașteptate despre relațiile toxice din trecut

Lili Sandu a vorbit despre momentele dificile prin care a trecut în relațiile amoroase din trecut. Vedeta a recunoscut că a avut parte de situații toxice, din cauza lipsei de încredere și a posesivității. Vedeta a mărturisit că a fost nevoită să facă trei ani de terapie, după ce a descoperit ceva compromițător în laptopul unui fost iubit.

Citește și: Lili Sandu a avut probleme cu infertilitatea. Ce diagnostic a primit la 28 de ani și cum s-a vindecat: „Au fost lucruri care m-au speriat și…’

Citește și: Cabral și Lili Sandu, schimb de replici neașteptat, în direct, la TV: „N-am avut emisiune cu femei perfecte’

Citește și: De ce își dorește Andreea Bălan custodia exclusivă a celor două fete și continuă procesele cu George Burcea: „Toate deciziile sunt la mine, eu am grijă de copii și este complicat' / EXCLUSIV

Citește și: Anamaria Prodan a oficializat relația cu milionarul Flavius Nedelea. Prima fotografie în calitate de cuplu: „Suntem fericiți”

„Eu am fost extrem de posesivă, cu ani în urmă. Mi-am învățat lecția. Ultima trăsnaie pe care am făcut-o, m-am uitat într-un laptop și după asta a trebuit să fac trei ani de terapie. Știi cum e? Ce nu știi nu te omoară. Dar experiența, vârsta, independența ca femeia, îți dai mai multă încredere în tine și cumva te relaxează. N-a fost bine. Stătea laptopul ăla acolo și eu nu m-am uitat niciodată. Culmea, că avea parolă și văd că trece cățelul. Și s-a deschis. Dacă nu se deschidea, era mai bine. Parola lui Silviu nu o știu', a declarat Lili Sandu, la PRO TV, la „Vorbește lumea”.

Lili Sandu a avut un iubit care a încercat să o controleze

Lili Sandu a continuat să povestească că unul dintre foștii ei parteneri era extrem de gelos și posesiv și încerca să o manipuleze și să-i controleze fiecare aspect al vieții ei.

„Mi s-a întâmplat și mie într-una dintre relațiile pe care le-am avut. Efectiv, îmi controla stilul vestimentar, dar o făcea atât de subtil și atât de manipulator, nu direct. O făceam pentru că eram îndrăgostită și nu realizam. Acum îmi dau seama că era un semnal de alarmă', a afirmat Lili Sandu.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton