„A fost prima mea dragoste. Când l-am cunoscut, el era căsătorit. Am fost cerută de soție". Lili Sandu, detalii neștiute despre relația ei cu Bogdan Stelea

 Tudorache Simona
.

Lili Sandu a făcut dezvăluiri despre relația cu Bogdan Stelea, despre care spune că a fost prima ei dragoste. Chiar dacă în prezent e la un pas de căsătorie cu Silviu Țolu, cu care are și un copil, vedeta are multe amintiri frumoase și cu marele sportiv. Bogdan Stelea a respectat-o întotdeauna și i-a cunoscut și actualul logodnic.

CITEȘTE TOATĂ VIVA DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Lili Sandu și Bogdan Stelea au fost legați de sentimente intense în perioada aceea. Deși a fost judecată pentru iubirea ce i-o purta marelui sportiv, despre care se credea că e un bărbat căsătorit, Lili Sandu dă cărțile pe față și mărturisește că Bogdan Stelea se afla în divorț atunci când a început o relație cu ea.

lili-sandu-110lili-sandu-110

Lili Sandu, detalii neștiute despre relația ei cu Bogdan Stelea

Lili Sandu a vorbit pe larg despre fosta ei relație cu Bogdan Stelea. Frumoasa brunetă era cu 11 ani mai mică decât faimosul portar și abia începuse să își ia avânt pe scena muzicală.

„Eu, când l-am cunoscut pe Bogdan, cumva exista numele în industria de atunci. Muzicală, să zic așa. Eram cumva cunoscută, nu la un nivel foarte mare, era ce era la perioada aia. Când l-am cunoscut pe Bogdan, era normal ca toată notorietatea aia, deoarece era portarul Naționalei României, dar eu când l-am cunoscut, nu știam foarte multe lucruri despre el. El m-a atras și punct. La cum eram în perioada aia, erau și alți bărbați, adică puteam să aleg foarte ușor. Bogdan a fost prima mea iubire și a fost o iubire atât de intensă și frumoasă, cu mici scăpări, eram un copil. Bogdan era mai mare cu 11 ani, iar eu eram un copil care își dăruise inima', a povestit Lili Sandu, în podcastul Ilincăi Vandici.

Bogdan Stelea era în divorț atunci când a început relația cu Lili Sandu

Astăzi, vedeta PRO TV consideră că a fost judecată pentru această legătură fără să se știe cum stau, de fapt, lucrurile. Lili Sandu susține că Bogdan Stelea era aproape un bărbat liber atunci când s-au avântat în această poveste.

„El a avut o situație în momentul respectiv și am fost blamată la acea vreme. Când l-am cunoscut pe Bogdan, el era căsătorit, dar se afla într-un proces de divorț la acea vreme.

Lucrurile astea nu se știu, pentru că, revenind la cea de atunci, eu nu ieșeam să vorbesc cu presa. Ei sunau și spuneau „hai să vă filmez nu știu unde.' Și am zis că:  „noi, ok, suntem în fața voastră, dar nu vrem să apărem în modul acesta.' Ei ce au zis? „A, da? Lasă că o să ajungi tu la un moment dat în mâna noastră.' Era un bărbat care era într-un proces de divorț și au mai existat lucruri pe parcursul relației noastre, dar asta a fost”, precizează ea.

Citește și: „Ne chinuim. Nu poți să trăiești în România cu banii ăștia, are pensia cât…'. Soțul Ioanei Tufaru are probleme grave de sănătate și abia reușește să-și achite tratamentul

Citește și: Dan Bălan, după ce s-a spus că el și artista Tina Karol formează un cuplu: „A fost o poveste mare în Ucraina. Am făcut cu ea două duete”

Citește și: Ce cadou emoționant a primit Oana Roman de la fiica ei: „Mi-a făcut un…'. Vedeta își alină suferința lângă Isabela, după moartea Mioarei Roman

Citește și: Sanda Ladoși susține că nu mai cumpără medicamente de 8 ani: „Îmi tratez copiii cu homeopatie combinată cu apă și prin metode radiestezice”

Lili Sandu a fost cerută în căsătorie de Bogdan Stelea

Lili Sandu recunoaște că a această relație a făcut-o celebră și că a primit și o cerere în căsătorie de la Bogdan Stelea. Cei doi nu au ajuns, însă, în fața altarului, iar după câțiva ani s-au despărțit. „Da, mi-a adus notorietate pentru că eram iubita portarului Naționalei României. Nu am fost niciodată căsătoriți, am fost cerută de soție de către Bogdan, dar nu ne-am căsătorit. Ne-am despărțit', a adăugat vedeta PRO TV.

Foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton