Lili Sandu a vorbit despre fostul iubit, Bogdan Stelea, de față cu tatăl fiului ei. Cum a reacționat Silviu Țolu: "Stai un pic"

.

Lili Sandu s-a împăcat cu trecutul și a vorbit fără rețineri despre fostul iubit, Bogdan Stelea, chiar în prezența actualului partener de viață. Silviu Țolu, care este și tatăl fiului lui Lili Sandu, a părut surprins de afirmațiile făcute de iubita lui în podcastul lui Jorge. La rândul său, Lili Sandu a destins atmosfera cu o glumă.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Recent, Lili Sandu și Silviu Țolu ei au acceptat invitația de a oferi un interviu la dublu în cadrul podcastului moderat de Jorge și de a răspunde întrebărilor incomode. La un moment dat, în discuție a fost adus chiar și fostul brunetei, Bogdan Stelea, iar Lili Sandu nu s-a ferit deloc să vorbească despre trecut.

lili-sandu-facebooklili-sandu-facebook

Cum a reacționat Silviu Țolu când Lili Sandu a vorbit despre Bogdan Stelea

Lili Sandu a avut o relație controversată cu Bogdan Stelea. Fotbalistul a divorțat de dragul ei, dar s-au despărțit după șapte ani și la vremea respectivă, s-a spus că de vină a fost gelozia portarului.

De câțiva ani, Lili Sandu trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Silviu Țolu, mai mic cu 12 ani decât ea și au împreună un băiețel, Thomas. Pe de altă parte, prezentatoarea de la Vorbește Lumea spune că s-a împăcat cu trecutul.

„Lili Sandu: Te-ai simțit vreodată inconfortabil când ne-am întâlnit cu Bogdan?

Silviu Țolu: Nu.

Lili Sandu: Mi se părea normal, viața merge înainte, n-a fost să fie.

Silviu Țolu: Stai un pic. Păi și atunci eu de ce nu mai vorbesc cu… (n. red râde). Glumesc!

Lili Sandu: Cu Gigi Hadid? Hai s-o sunăm, mămică, poate facem o poză pe Instagram împreună, și cu ea!”, a fost discuția celor doi, din cadrul podcastului moderat de Jorge.

Logodnicul lui Lili Sandu este model internațional, de mare succes atât în România, dar și peste ocean. Bărbatul în vârstă de 31 de ani a avut șansa să lucreze cu Gigi Hadid, Amber Heard și alte celebrități din domeniul modei.

Citește și: De ce nu profesează Silviu Biriș, după ce a făcut Facultatea de Teologie: „A fost pentru înțelegerea unor lucruri care…'

Citește și: Ultimul interviu al Tinei Turner înainte să moară: „Am luptat atât de mult la viața mea…'

Citește și: Cine sunt nașii Ginei Pistol și ai lui Smiley. Nu sunt aceiași de la botezul fiicei lor

Lili Sandu recunoaște că era extrem de geloasă și posesivă în trecut

Acum câteva luni, Lili Sandu dezvăluia că a fost extrem de geloasă și posesivă cu foștii iubiți, dar și-a învățat lecția și a făcut terapie ani de zile pentru a se simți mai bine.

„Eu am fost extrem de posesivă, cu ani în urmă. Mi-am învățat lecția. Ultima trăsnaie pe care am făcut-o, m-am uitat într-un laptop și după asta a trebuit să fac trei ani de terapie.

Știi cum e? Ce nu știi nu te omoară. Dar experiența, vârsta, independența ca femeia, îți dai mai multă încredere în tine și cumva te relaxează', a mărturisit Lili Sandu la Pro TV.

De altfel, după episodul cu pricina, vedeta nu mai este tentată să facă pe detectivul. Nici măcar parola lui Silviu Țolu nu o are. „N-a fost bine. Stătea laptopul ăla acolo și eu nu m-am uitat niciodată. Culmea, că avea parolă și văd că trece cățelul. Și s-a deschis. Dacă nu se deschidea, era mai bine. Parola lui Silviu nu o știu', a continuat Lili Sandu.

Totodată, atunci când Lili Sandu și Bogdan Stelea s-au despărțit, s-a spus că de vină a fost gelozie. Fotbalistul ar fi încercat să o țină din scurt pe frumoasa vedetă și să-i tempereze stilul vestimentar considerat excentric.

„Mi s-a întâmplat și mie într-una dintre relațiile pe care le-am avut. Efectiv, îmi controla stilul vestimentar, dar o făcea atât de subtil și atât de manipulator, nu direct. O făceam pentru că eram îndrăgostită și nu realizam. Acum îmi dau seama că era un semnal de alarmă', a afirmat Lili Sandu atunci.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton