Lili Sandu își duce fiul la împărtășit și îl învață să mănânce anafură și să bea agheasmă. Ce crede logodnicul ei, Silviu Țolu: „Am moștenit de la ai mei aplecarea către credință și mă bucur"

 Tudorache Simona
.

Lili Sandu a moștenit de la părinții ei aplecarea către credință și are grijă să îi insufle și fiului ei aceleași principii de viață. La patru ani, Thomas Jay Cristian merge la împărtășit, mănâncă anafură și bea agheasmă dimineața. Frumoasa brunetă e încântată că și iubitul ei, Silviu Țolu, îi seamănă în această privință.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Prezentatoarea de la PRO TV și-ar mai dori un copil cu iubitul ei, Silviu Țolu, pentru că amândoi sunt singuri la părinți și nu își doresc asta și pentru copilul lor, dar nu crede că acest lucru o să se întâmple în viitorul apropiat. Până atunci, se bucură de momentele pe care le petrec alături de fiul lor. Thomas e un copil superb și foarte iubitor, iar Lili Sandu se declară fascinată de tot ce trăiește alături de el în fiecare zi.

lili sandu 21lili sandu 21

Lili Sandu, cucerită de fiul ei de patru ani

Thomas Jay Cristian a împlinit în urmă cu câteva zile patru ani și e bucuria familiei. Astăzi, totul se învârte în jurul lui. „Da, pe 10 august a făcut patru ani. Mulțumesc lui Dumnezeu, el e fericirea noastră, mândria familiei. Totul e pentru el. Totul. E un copil special. Ne construim atât de frumos relația mamă-băiat. Sunt efectiv îndrăgostită de el, e  parte din mine… da, sunt îndrăgostită', spune Lili Sandu pentru OK Magazine!

Lili Sandu își crește fiul în spiritul credinței

Prezentatoarea de la PRO TV a ținut de mică posturile și a fost credincioasă și astăzi își crește și fiul în același spirit. Și are și un aliat, pe logodnicul ei, Silviu Țolu.

„De mică. Țineam și posturi când eram mică, tot timpul eram împărtășită. Și pe Thomas îl împărtășesc o dată la două, trei duminici. L-am învățat acum să bea agheasmă și să mânânce anafură dimineața pe stomacul gol. Când îl duc la împărtășit nu mănâncă nimic până la ora 10, și el nu are nici patru ani. Într-adevăr, am moștenit de la ai mei aplecarea către credință și mă bucur. Și, mai mult decât atât, mă bucur că Silviu este fix ca mine. Pentru că mulți oameni ori nu au trăit în credință, ori li se pare ciudat„, mai spune ea.

Citește și: Care este cea mai mare dorință a lui Victor Rebengiuc, la 91 de ani: 'Eu nu renunț la scenă. Cel mai bine mă simt atunci când joc. Cât timp trăiesc o să continui să joc…' Ce spectacole a avut, recent / EXCLUSIV

Citește și: Marina Almășan, adevărul despre infidelitatea din căsnicia cu regretatul Victor Socaciu, la 3 ani de la moartea lui: „A fost mai degrabă o salbă de minciuni, gravitând în jurul disperării ‘sinucigașului’ meu soț de a se întoarce la viața de dinainte de transplant” / EXCLUSIV

Citește și: Când își va boteza Vlăduța Lupău fiul, pe Isaia. Cum arată invitația la botez: „Mare ești Doamne și minunate sunt lucrurile tale!'

Citește și: Cine o ajută pe Laura Cosoi după ce a născut. Actrița are patru fetițe și multe responsabilități: „Nu știu cum aș fi reușit altfel, dar recunosc că am rămas singură cu toate de câteva ori și…”

Citește și: Cum a ajuns Augusta Lazarov să aibă o carieră în televiziune. Momentul care i-a schimbat viața: „Am mers cu Cătălin Măruţă și încă un coleg. Atunci a venit şi Mădălin Ionescu”

Cum a reușit Lili Sandu să rămână însărcinată

Lili Sandu a fost diagnosticată la 29 de ani cu o premenopauză și cu sindromul ovarelor micropolichistice și a urmat o dietă vegană ca să își aducă organismul pe linia de plutire. De aceea, Thomas și-a făcut apariția ceva mai târziu în viața ei. A reușit să obțină prima sarcină cu ajutorul medicului Andreas Vythoulkas.

„Chiar am fost zilele trecute la doctor Andreas Vythoulkas și i-am zis: „Mai țineți minte, domnule doctor, cum am venit acum aproape cinci ani aici în cabinet? Eu și Silviu eram terminați și ne-ați spus că o să fie bine. Credința este cel mai important lucru. Dacă Dumnezeu vrea să ți se întâmple lucruri, ți se întâmplă. Totul e să nu îți pierzi încrederea, ăsta e secretul.

„El mereu ne spune: „Hai, când îl facem pe al doilea? Nu ne-am propus asta, mai ales că muncim foarte mult, aș minți dacă aș spune că avem în plan. Și e greu tare cu un copil. Cine zice că e ușor… Am toată admirația pentru familiile cu doi, trei copii. Să fi avut eu și Silviu, la volumul de muncă de acum, doi copii… Pe de altă parte, nu știi niciodată unde te duce viața și ce-ți rezervă Dumnezeu' , mai spune ea.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton