Lili Sandu, schimbare radicală de look. Prezentatoarea Tv s-a tuns bob și și-a lăsat breton

 Dumitrache Laura
.

Lili Sandu a decis să facă o schimbare de look. Prezentatoarea emisiunii Vorbește lumea și-a surprins fanii cu o nouă apariție. Vedeta a renunțat la părul lung și s-a tuns scurt. Lili Sandu s-a afișat cu noul său look pe rețelele de socializare.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Lili Sandu este una dintre cele mai apreciate prezentatoare de la noi din țară. Recent, șatena i-a uimit pe telespectatorii emisiunii Vorbește lumea, de la Pro Tv, cu un nou look. Vedeta a renunțat la părul lung și strălucitor și s-a tuns bob.

Lili sanduLili sandu

Iubita lui Silviu Țolu a renunțat la părul lung și a ales un look inedit. Lili Sandu este activă pe rețelele de socializare, acolo unde își ține fanii la curent cu tot ce se întâmplă nou în viața ei. Vedeta și-a luat prin surprindere fanii după ce a postat câteva imagini cu ea în care apare cu părul scurt.

Citește și: Cum arată Lili Sandu fără machiaj și filtre de înfrumusețare. S-a afișat complet naturală în mediul online

Citește și:Lili Sandu a avut o copilărie dură din cauza tatălui ei: „Era o iubire cu autoritate și cu bătaie, că așa știa el. Nu știu dacă mi-a spus vreodată te iubesc'

Citește și:„Matur eram mai degrabă eu decât ea”. Anghel Damian, dezvăluri neașteptate despre relația cu actrița Lia Bugnar

Citește și:Ce mesaj i-a transmis Oreste lui Mircea Badea de ziua lui: „E ca într-o căsnicie. Nu poți…” Cei doi nu-și mai vorbesc de 10 ani

Lili Sandu, schimbare radicală de look

Lili Sandu este una dintre cele mai îndrăgite prezențe feminine din showbiz-ul românesc. Vedeta radiază de fiecare dată când își face apariția în emisiunea Vorbește lumea, de la PRO TV. Recent, artista și-a surprins fanii cu o schimbare de look. De ani de zile, Lili Sandu și-a obișnuit fanii cu părul lung, dar acum și-a făcut apariția cu o tunsoare inedită.

Prezentatoarea tv a postat pe rețelele de socializare câteva imagini în care apare cu părul tuns bob și breton. Se pare că această schimbare o prinde pe Lili Sandu, iar fanii i-au apreciat noul look. „Îți stă super tunsă așa”, „Foarte bine îți stă cu noua coafură”, „Superbă”, „Minunat noul look„, au fost doar câteva dintre comentariile internauților la postarea vedetei.

Cum se menține în formă Lili Sandu

Lili Sandu, în vârstă de 43 de ani, a devenit mamă pentru prima oară la vârsta de 41 de ani. Cântăreața și-a găsit liniștea alături de Silviu Țolu, iar împreună au un băiețel, Thomas Jey. Vedeta a spus că reușește să se mențină în formă ținând o dietă echilibrată pe care a împărtășit-o cu fanii ei. Timp de șapte ani, Lili a fost vegană.

Acum nu mai sunt vegană, dar mi-am echilibrat în așa fel organismul și știu exact ce să mănânc și când să mănânc. Plus că țin post două zile pe săptămână, miercuri și vineri și atunci clar e vegan că nu mănânc niciun produs din proteină animală, dar am renunțat de tot la lactate și la tot ce înseamnă lapte de vacă. Câteodată mai mănânc lapte de capră. Încerc să păstrez un echilibru.' a spus Lili.

Lili Sandu a spus de ce nu se căsătorește cu Silviu Țolu

Lili Sandu și Silviu Țolu formează un cuplu de ani buni dar nu s-au căsătorit. Prezentatoarea TV a dezvăluit care este motivul pentru care nu își unește destinele cu iubitul ei. Cei doi și-au planificat nunta înainte de pandemie, dar au amânat-o. Acum, vedeta a anunțat că nu va mai avea loc nicio căsătorie.

„Nu cred că fericirea stă într-o hârtie. Noi am planificat nunta înainte de pandemie, apoi am amânat-o. Acum nu mai este o prioritate. Ne este bine împreună, avem o familie fericită şi asta e tot ce contează', a spus Lili Sandu pentru Click!

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton