Lili Sandu și Silviu Țolu au fost pentru prima dată în vacanță cu fiul lor și bunicii acestuia, dar au avut și o escapadă în doi: „A fost ca un fel de terapie. E important să fie și un barometru al relației. Să vezi dacă ești bine ca și cuplu” / EXCLUSIV

 Solomon Tatiana
.

Lili Sandu și iubitul ei, Silviu Țolu, au fost în vacanță cu părinții, dar și cu fiul lor! Cei doi au beneficiat și de un sejur în doi. Cei doi fac eforturi să-și crească fiul în familie, fără bonă. Vedeta Pro Tv va începe luni munca și spune că energia din familie o ajută tot sezonul.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Lili Sandu și iubitul ei, Silviu Țolu, au fost în vacanță cu părinții, dar și cu fiul lor! Cei doi au beneficiat și de un sejur în doi. Vedeta s-a relaxat într-un sejur în Bulgaria cu toată familia, ceea ce o ajută să-mi mențină energia pe tot parcursul anului.

lili-sandu-21lili-sandu-21

Citește și: Lili Sandu își duce fiul la împărtășit și îl învață să mănânce anafură și să bea agheasmă. Ce crede logodnicul ei, Silviu Țolu: „Am moștenit de la ai mei aplecarea către credință și mă bucur”

Citește și: În ce relație au rămas Lili Sandu și Ileana Lazariuc la 15 ani după ce s-a desființat trupa Trinity, în care au cântat împreună: „24 de ani de prietenie frumoasă și continuă!”

Citește și: Ce spune Tania Popa despre diferența de vârstă de 11 ani între ea și actualul soț: „Nu ne-a dat nimeni din anturajul nostru nicio șansă. Povestea noastră e de telenovelă, a fost drumul nostru. Eu fiind și după două mariaje, și cu un copil…” / EXCLUSIV

Citește și: De ce s-a întors Kira Hagi în România, deși plecase la studii în America cu gândul de a rămâne definitiv: „Acolo mi-am schimbat perspectiva. M-am întors în țară pentru că…” Ce spune despre cariera de actriță, dar și despre pasiunea pentru pictură / EXCLUSIV

Lili Sandu și Silviu Țolu au fost pentru prima dată în vacanță cu fiul lor și bunicii acestuia, dar au avut și o escapadă în doi

Lili Sandu și-a găsit echilibrul alături de iubitul ei, Silviu Țolu, și de fiul lor, Thomas, care a împlinit 4 ani pe data de 11 august. Vedeta și-a încărcat bateriile într-o vacanță cu iubitul și fiul lor, dar și cu părinții. Cei doi nu au avut bonă și fac tot posibilul ca fiul lor să fie crescut în familie. Au beneficiat, în paralel, și de o vacanță un doi, care a fost ca un barometru pentru ei.

Ce faci, Lili? Arăți senzațional! Întinerești…

Mulțumesc. În cazul meu, munca te întinerește, pentru că nu mai ai timp să faci alte lucruri, nu mai mănânci aiurea. Faci din pasiunea ceea ce îți place și ceea ce ți-ai dorit o viață să faci. Așa că nu are cum să-mi meargă rău.

Și eu care mă gândeam că ăla mic e de vină că te ține în priză, cum se spune…

A, dacă vrei să intrăm în zona de familie, asta-i o altă poveste. Ăla mic mă ține cu energia foarte sus. Tomi este sursa mea de energie, ca să spun așa. Și de tinerețe, dacă vrei… Că mi s-a tot reproșat între ghilimele: 'Măi, dar ce faci, că nu îmbătrânești'. Iar eu răspund: 'Nu știu ce se întâmplă. Cred că e de la frumusețea de a avea o familie'. S-a întâmplat mai târziu în cazul meu, dar uite că e de bun augur.

Lili Sandu: „Eu și Silviu suntem foarte implicați. Nu am avut niciodată o bonă'

Să-ți trăiască băiețelul. Am înțeles că în august l-ai aniversat…

A împlinit patru ani în luna august. Este ceva incredibil. A zburat timpul. Mai sunt câțiva ani și îl însurăm.

Cine te ajută la creșterea lui? Aveți o bonă?

Eu și Silviu suntem foarte implicați. Nu am avut niciodată o bonă și încercăm să ne suplinim în orele în care eu am de filmat sau Silviu are alte proiecte de făcut. Dar uite că până acum ne-a ieșit și un ajutor mare îl primim de la bunici, de la mama mea și de la părinții lui Silviu. Ne sunt de mare ajutor. Pentru educația lui Thomas, să crească cu bunicii lui e extraordinar. E un copil atât de fericit și pe noi ne bucură enorm acest lucru, că putem să-i oferim această iubire și din partea lor. Am fost cu bunicii în vacanță.

Unde a fost vedeta în vacanță

Asta voiam să te întreb, unde ați fost în vacanță?

Am fost în Bulgaria, la un all inclusiv pentru că pentru că Thomas s-a simțit bine anul trecut și mi-a spus: 'Mami, vreau să mergem acolo'. Călătorim cu el. Am mai fost cu el, dar nu în destinații lungi, în insule, pentru că era foarte mic. Și era o bătaie de cap și pentru noi să-l cărăm până acolo, să-și iasă din rutină. Așa, la acest resort avea tot ce trebuie. Era un loc special amenajat pentru copii. Erau foarte mulți copii și ne-am simțit foarte bine.

Și e prima dată când am fost și cu bunicii cu toți trei. A fost frumos. Ne-am și relaxat, am avut timp să stăm și în familie. Am avut și niște cine foarte frumoase, în care am vorbit, am râs… Asta mă încarcă pe mine cu energie și îmi dă putere să susțin un sezon întreg, de a prezenta live o emisiune. Luni începem…

Ce schimbări a făcut Lili Sandu de când e în emisiunea Vorbește Lumea, de la PRO TV

Îmi plac mult cerceii tăi. De când am văzut-o pe Majda cu cercei mari, am început să port și eu. Cum de porți bijuterii așa mari?

Avem o poveste foarte frumoasă. Când am venit acum doi ani în echipă, eu purtam niște cercei mici și stilista emisiunii îmi dădea numai cercei din aceștia mari. Și i-am și spus: 'Nu îmi mai da cercei așa mari pentru că cu nu port așa ceva'. Acum, ce crezi, ăștia mi se par mici! M-au molipsit.

O vacanță în care nu ai apucat să mergi dar îți dorești mult, care este?

Aș vrea să merg în Thailanda, dar să sperăm că se va întâmpla în iarnă. O vacanță exotică nu am mai avut de mult timp.

Lili Sandu, despre vacanța de cuplu cu Silviu Țolu: 'Am avut o săptămână și am stat singurei…'

Dar, o vacanță în doi?

Am avut o săptămână și am stat singurei. Ne-am distrat. E foarte bine să echilibrezi balanța. E bine să mergi în vacanțe și cu copilul, dar e important și pentru bunăstarea relației, să rezervi timp și pentru cuplu. Este foarte important. Se sudează altfel, comunici altfel. A fost ca un fel de terapie, pentru că sunt lucruri pe care nu poți să le discuți în viața de zi cu zi. Programul e diferit. Eu mă trezesc dimineața. E o alergătură totală și constantă. Dar în vacanță ne-am așezat și am povestit. Am vorbit despre lucrurile care ne plac sau nu ne plac, să vedem unde suntem. E important să fie și un barometru al relației. Să vezi dacă ești bine ca și cuplu. Și dacă suntem bine este perfect.

Obișnuiești să îți cumperi lucruri din vacanță?

Foarte rar. Caum mi-am cumpărat o geantă pe care mi-am dorit-o foarte mult, de mulți ani și mi-am făcut un capriciu. A fost cadoul meu pentru mine, dar în general nu prea cumpă din vacanțe. Mai cumpăr suveniruri sau câte un obiect care chiar îmi place sau vreau să îl pun în casă, mai cumpăr. Dar, știi ce se întâmplă, eu deja plec cu bagajele foarte grele, la limită. Dacă trebuie 23 la cală, eu am 22,9 kg. Nu mai am loc de nimic altceva. Așa că, nu prea e loc de cumpărături.

Foto: Facebook.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton